A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója
db / gyűjtő
2 - 12

Boros szettek

Ha valami, akkor egy kellemes családi, vagy baráti összejövetel igazán jóleső tud lenni a szürke hétköznapok után. Ilyenkor mindenki vagy gasztro-guruvá, vagy önjelölt vendéglátóssá avanzsálja magát, hogy szerettei kedvében járjon és levegye őket a lábukról. Ehhez pedig tökéletesen illik pár menő eszköz, amivel a hatás garantált!


23termék
 
23termék

Engedje meg, hogy rögtön javasoljunk is egyet, mely nem csak az este egyik színfoltja lesz, hanem kiváló ajándék is valakinek, akit szeret. 

A VacuVin, boros szettjei segítségével megannyi eszközt biztosít a kifinomult relaxációt kedvelőknek, hogy a siker ne maradjon el! Elegancia, praktikum és modern tervezés, melyben nem ismerünk kompromisszumot! 

Nézzen körül webáruházunk kínálatában is, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző termékeket!

Vacu Vin boros szettek különböző méretben és árkategóriában. Minden igényt kielégítő borászati kellék készletek a borkedvelőknek és a profiknak egyaránt.

A bontatlan boros üvegeknek több nagyobb ellensége is van. A legtöbb dolog azonban minőségi borászati kiegészítőkkel könnyedén kiküszöbölhető. A Vacu Vin repertoárjából beszerezhető prémium boros szettek között biztosan talál olyan típust, amellyel az otthoni italozás élmény lesz az Ön és a vendégek számára egyaránt. 

Mire van szüksége az alkohol felszolgálásához?

A bevásárlásból hazaérve valószínűleg Önnek is első dolga, hogy mindent a helyére pakoljon? Mindent el tud tárolni a megfelelő polcon, kivéve a bort, amit sokan csak a hűtőszekrénybe tesz, hogy majd onnan valamikor elfogyjon. Pedig a minőségi italoknak nincs szükségük folyamatos hűtésre. A szesz legfőbb ellensége ugyanis a hő, a fény, a mozgatás és a levegő.

Ahhoz, hogy a vacsorához megfelelően behűtött bort szolgálhasson fel, mindenképpen szüksége lesz minőségi borhűtőre. Mindegyik típusnak megvan az a hőmérséklete, amelyen a legjobban fogyasztható. Az alacsonyabb alkoholtartalmú italok esetében jó választás a sokáig tartó hűtés, azonban egy fehérbor, illetve vörsöbor esetében nem szabad túlhűteni azt. Utóbbi kettő ugyanis elveszítheti az ízét, nem lesz kellemes élmény fogyasztani aztokat.

Ha mindez megvan, akkor a cseppmentes adagoláshoz nem feledkezhet meg a borkiöntőkről és a levegőztetőkről sem, amelyek lehetővé teszik, hogy elegánsan tölthesse ki kedvenc vörösborát. A lassú és vékony borkiöntő például remek választás akkor, ha alulról, egyenletesen szeretné megtölteni a poharat, így különleges ízérzetet kelteni saját maga vagy a másik számára. 

Amennyiben pedig valami miatt nem sikerült elfogyasztani az egész üveggel, akkor a palackot tárolni is szükséges. Ahhoz, hogy napokkal később ugyanolyan frissen vehesse elő, érdemes beszereznie egy vákuumpumpát és vákuumdugót, aminek hála a borból minden felesleges levegőt kiszívhat. Ezekkel a termékekkel akár 10 napig is fogyaszthatóvá teheti kedvenc italát, így akár egy héttel később kivéve a hűtőből is ugyanolyan friss bort szolgálgat fel. 

A boros szettek kínálata

Nem feledkezhetünk meg azonban a boros szettekről sem, amelyek remek lehetőséget nyújtanak az Ön számára, hogy minden szükséges borászati kelléket egyszerre szerezzen be. Ott van például az Accessorry kombináció, amely gondoskodik arról, hogy a borfogyasztás összes fázisában meglegyen mindene, amire szüksége van. Az összeállítás tartalmaz pincér dugóhúzót, borhűtő mandzsettát, borkiöntőt, de még vákuumdugót és vákuumpumpát is egyaránt. 

Ahhoz pedig, hogy a kért italt a lehető legelegánsabb és legstílusosabb módon szolgálja fel a vendégek számára, mindenképpen érdemes beszereznie otthonra egy dekantáló kancsót alátéttel. A forgó típus lehetőséget ad az Ön számára, hogy a bor összes aromáját felszabadítsa, így garantálva a legcsodálatosabb ízélményt. 

Ne feledkezzünk meg továbbá a vákuumpumpa borzár concerto szettről sem, amelyben 3 db vákuumdugó és egy Crystal borkiöntő található. Ennek köszönhetően vákuumot hozhat létre, amely lelassítja a bor oxidáxiós folyamatát, így jóval több ideig fogyasztható a palackban található ital.

Nézzen körbe tehát a Vacu Vin webáruházában még ma, és válassza ki a dizájnos konyhai kiegészítőkből azt, amelyre az otthoni borozáshoz valóban szüksége van!