A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Boros szett Essentials (5 db-os)
Boros szett Essentials (5 db-os)
13 490 Ft

Boros szett Essentials (5 db-os)

Boros szett Essentials (5 db-os)
Boros szett Essentials (5 db-os)
Boros szett Essentials (5 db-os)
Boros szett Essentials (5 db-os)

A bor szerelmeseinek nélkülözhetetlen, alapvető borászati kiegészítők 1 dobozban! Tökéletes ajándék, különleges design díszdobozának köszönhetően. A boros szett essentials gondoskodik róla, hogy a borfogyasztás minden fázisában hű társa legyen, kezdve a bor kinyitásától a bor tárolásáig.

A Boros szett Essentials 5 db Vacu Vin tartozékot tartalmaz. Nyissa ki a bort erőfeszítés nélkül. Hűtse le gyorsan a borát, és tartsa hűvösen hosszabb ideig. Csepegtetés nélkül tálalja a bort, és tárolja vákuumozva. Tökéletes ajándék a bor szerelmeseinek.

 

Boros szett Essentials (5 db-os) tartalma

  • Pincér dugóhúzó 2 lépcsős
  • Borkiöntő crystal
  • Borhűtő mandzsetta fekete
  • Vákuumpumpa borzár
  • Vákuumdugó borzárhoz
Anyag
Vegyes
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Dugóhúzók, Vákuumpumpák és dugók, Bor hűtés, Boros szettek, Nyitás, Ajándék
Funkciója
Tárolás, Tálalás, Előkészítés
Cikkszám
8960392
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  20 db
13 490 Ft
Részletek

A Boros szett Essentials 5 db terméket tartalmaz a bor kinyitásához, hűtéséhez, tálalásához és tárolásához. Tökéletes ajándék a bor szerelmeseinek. 

 

Boros szett Essentials (5 db-os) tartalma

  • Pincér dugóhúzó 2 lépcsős
  • Borkiöntő crystal
  • Borhűtő mandzsetta fekete
  • Vákuumpumpa borzár
  • Vákuumdugó borzárhoz

 

A boros kiegészítő szett végig kíséri a bor fogyasztás minden fázisában és nem akármilyen minőségben. A szett 5 db terméket tartalmaz a bornyitáshoz, hűtéshez, felszolgáláshoz és tároláshoz. Nézzük sorban a boros szett essentials termékeit:

Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete

Designos, klasszikus, többfunkciós pincér dugóhúzó. Könnyen kinyitja a borosüvegeket kétlépéses mozdulattal. Dugóhúzó funkciója mellett tartalmaz egy beépített fóliavágót és sörnyitót is.

Borhűtő mandzsetta fekete

Helyezze a fagyasztóba a kis helyen is tárolható, lapokra hajtogatott mandzsettát és használja minden váratlan helyzetben a bor gyors lehűtésére. Kellemesen lehűtött bor 15 percen belül, hosszas várakozás nélkül, ebben segít az elegáns Vacu Vin borhűtő mandzsetta!

Borkiöntő CRYSTAL

A Vacu Vin borkiöntő Crytal megkönnyíti a borkiöntést. Az innovatív kivitelezésnek köszönhetően a lefolyó cseppeket a gyűjtő összegyűjti és visszafolyatja a palackba. Bor felszolgálás csepegtetés nélkül, stílusosan! Nem hagy foltot az asztalon és a textílián.

Vákuumdugó borzárhoz 

Hosszantartó felhasználást biztosít a Vacu Vin vákuumdugó egyedi kivitelezésének köszönhetően. A Vacu Vin vákuumdugó használatával megóvja a bort az oxidálástól. Tárolja azt akár hűtőszekrényben, akár a konyhai felső polcon, a vákuumdugó segítségével 10 napig élvezheti kedvenc borának ízét.

Vákuumpumpa borzár fekete

Felejtse el a szakszerűtlen és pazarló bortárolást! A bor kedvelőinek nélkülözhetetlen kiegészítésként szolgál a Vacu Vin egyedileg tervezett és gyártott vákuumpumpa borzára. A pumpa vákuumot hoz létre a palackban, majd a vákuumdugó lezárja az üveget, így megóvja kedvenc borát az oxidálódástól és frissen fogyaszthatja.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin boros szett essentials sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A Boros szett Essentials (5 db-os) alkalmazása

A Vacu Vin boros szett essentials minden kiegészítőt tartalmaz, ami a minőségi borfogyasztáshoz szükséges, a bor kinyitásától a bor tárolásáig. 

 

Hogyan használja a Boros Essentials (5 db-os) szettet? 

A pincér dugóhúzón található fólia vágóval végezzen egy körkörös mozdulatot az üveg nyakán és távolítsa el a fóliát, majd a dugóhúzóval húzza ki a parafát. A borkiöntő CRYSTAL terméket helyezze a már kinyitott palackba és segítségével szolgálja fel a bort cseppmentesen. Ha tovább tart a bor fogyasztása, vegye ki a fagyasztóból a borhűtő mandzsettát és helyezze az üveg borra, hogy frissen tudják tovább fogyasztani. Amennyiben marad ital az üvegben, helyezze a vákuumdugót a palackba és a vákuumpumpa segítségével szívja ki a levegőt az üvegből. Addig kell pumpálni, amíg a szabadalmaztatott kattanó hangot hallja. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és már légmentesen zár a vákuumdugó. Az üveg ezután készen áll a tárolásra 10 napig a hűtőszekrényben vagy a konyhai pulton.

Szállítás

A Vacu Vin boros szett essentials az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

 

Pincér dugóhúzó 2 lépcsős: Könnyen kinyitja a borosüvegeket kétlépéses mozdulattal. Tartalmaz egy beépített fóliavágót. 

 

Borhűtő mandzsetta fekete: 5 percen belül gyorsan lehűti a bort, és az utolsó kortyig hűvösen tartja. Tartsa a fagyasztóban, hogy bármikor hideg bort fogyaszthasson.

 

Borkiöntő crystal: Elegáns borkiöntő, hogy cseppmentesen tálalja a bort. A legtöbb parafa- és csavaros palackhoz illeszkedik. Mosogatógépben mosható. 

 

Vákuumpumpa és vákuumdugó: Vákuumban tárolja borát, "Kattanás" hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor. A legtöbb parafa- és csavaros palackhoz illeszkedik. A vákuumdugók mosogatógépben moshatók.

Adatok
Cikkszám
8960392
Tömeg
700 g/db
Hasonló termékek