A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Borkiöntő crystal 2 db-os
Borkiöntő crystal 2 db-os
Bruttó 3 590 Ft

Borkiöntő crystal 2 db-os

Vacu Vin Borkiöntő crystal 2 db-os
Vacu Vin Borkiöntő crystal 2 db-os
Vacu Vin Borkiöntő crystal 2 db-os
Vacu Vin Borkiöntő crystal 2 db-os
Vacu Vin Borkiöntő crystal 2 db-os
Vacu Vin Borkiöntő crystal 2 db-os
Vacu Vin Borkiöntő crystal 2 db-os
Vacu Vin Borkiöntő crystal 2 db-os
Videó

Bor felszolgálás csepegtetés nélkül. A lefolyó cseppeket a gyűjtő összegyűjti és visszafolyatja a palackba.

Kimondottan kellemetlen helyzet, mikor a bor felszolgálás közben apró cseppek formájában itt-ott foltot hagy, valljuk be nem igazán elegáns. Sőt, mint tudjuk a vörösbort a textíliákból nagyon nehéz eltávolítani. A Vacu Vin borkiöntő Crytal a hasonló szituációkat könnyíti meg Önnek a bor kiöntésekor, mivel a lefolyó cseppeket a gyűjtő összegyűjti és visszafolyatja a palackba. Bor felszolgálás csepegtetés nélkül, stílusosan!

Anyag
Műanyag
Szín
Átlátszó
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Töltés
Logózható
Igen
Funkciója
Töltés
db / gyűjtő
12
Cikkszám
8960405
Várható kiszállítás
2024.03.20
Raktáron :  45 db
Bruttó 3 590 Ft
Egységár: Bruttó 1 795 Ft/db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szeretné, hogy a bor felszolgálása egy könnyed mozdulat legyen és ne okozzon kellemetlen helyzetet Önnek? Biztos és elegáns bor felszolgálást nyújt önnek a Vacu Vin borkiöntő Crystal!

Használatával minden helyzetben stílusosan és könnyen tud felszolgálni bármilyen üveg bort. Nem kell attól félni, hogy lecsepeg a vörösbor a palack nyakán és foltot hagy az asztalon vagy textílián. A Vacu Vin borkiöntő Crystal biztos illeszkedésének és tartásának köszönhetően biztonságos borkiöntést nyújt Önnek, mivel kitöltője és gyűjtője elvezeti a cseppeket és visszafojtja a palackba. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin borkiöntő Crystal termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék.

A Borkiöntő crystal 2 db-os alkalmazása

A Vacu Vin borkiöntő Crystal könnyen kezelhető és a továbbfejlesztett gumitömítés tökéletes illeszkedést biztosít szinte minden dugó- és csavaros borosüveghez.

 

Hogyan használja a Borkiöntő crystal 2 db-os terméket? 

A borosüveg fólia és parafa eltávolítása után helyezze a palackra a Vacu Vin borkiöntő Crystal terméket és öntse a bort a pohárba. Tapasztalhatja, hogy az egyedi és színvonalas kivitelezésnek köszönhetően, a borkiöntő megakadályozza a cseppek kijutását az üvegből. Elvezeti és visszafojtja a palackba, így elkerülve, hogy bárhol foltot hagyjon a bor felszolgálás közben. A Vacu Vin borkiöntő Crystal kiváló minőségű, anyaga hosszú élettartamú, rendkívül tartós, és mosogatógépben is tisztítható. 

Szállítás

A Vacu Vin borkiöntő Crystal terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

Használja minden eseményre az egyedileg kifejlesztett Vacu Vin borkiöntő Crystal termékünket az elegáns bor felszolgálás érdekében!

A Vacu Vin Borkiöntő crystal segítségével csöpögés nélkül töltheti a bort. Kitöltője és gyűjtője elvezeti a cseppeket, és visszafolyatja a palackba. A továbbfejlesztett gumi tömítés tökéletes illeszkedést biztosít szinte minden dugó- és csavaros borosüveghez. Kiváló minőségű anyaga hosszú élettartamú, rendkívül tartós termék, és mosogatógépben is mosható. Ezzel az elegáns boröntővel stílusosan, cseppmentesen szolgálhatja fel borát.

  • Elegáns boröntő, hogy cseppmentesen tálalja a bort
  • A legtöbb parafa- és csavaros palackhoz illeszkedik
  • A Borkiöntő crystal mosogatógépben mosható
  • A kialakítás rendkívül strapabíró

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960405
Tömeg
30 g/db
Borkiöntő Crystal 2 db-os használata

A Vacu Vin 2 db-os crystal borkiöntőjének használata senki számára nem lesz bonyolult. Egyszerűen távolítsa el a fóliát és a parafát a palackról, majd pedig helyezze az üvegre a boros kelléket. Ezt követően már jöhet is a pohárba töltés.

Megfigyelheti, hogy az egyedi és dizájnos kivitelezésnek hála a borkiöntő használat közben megakadályozza, hogy a cseppek kijussanak az üvegből. Elvezeti és visszafogja, ezzel elkerülheti, hogy foltot hagyjon a bor felszolgálása közben az asztalon vagy a terítőn. A rendkívül tartós termék mosogatógépben mosható

Hasonló termékek