A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Boros szett Elegant (5 db-os)

Boros szett Elegant (5 db-os)
Boros szett Elegant (5 db-os)
Boros szett Elegant (5 db-os)
Boros szett Elegant (5 db-os)
Boros szett Elegant (5 db-os)
Boros szett Elegant (5 db-os)
Boros szett Elegant (5 db-os)

Vacu Vin szett 5 db boros kiegészítővel. Nyissa ki a bort erőfeszítés nélkül. Hűtse le gyorsan és aktívan a borát, tartsa hűvösen hosszabb ideig. Csepegtetés nélkül öntse ki a bort és tárolja vákuumban. Tökéletes ajándék a borok szerelmeseinek.

A bor szerelmeseinek nélkülözhetetlen, prémium kivitelezésű borkiegészítő összeállítás 1 dobozban! Tökéletes ajándék, különleges design díszdobozának és az elegáns kivitelezésű kiegészítő termékeinknek köszönhetően. A boros szett elegant gondoskodik a stílusos és komfortos borfelszolgálásról, az ital nyitásától a tárolásig egyaránt.

Tartalma: 

  • Dugóhúzó Twister fekete
  • Borhűtő elegant fekete
  • Vákuumpumpa
  • Vákuumdugó borzár
  • Borkiöntő crystal
Anyag
Vegyes
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Boros szettek, Bor, Ajándék
Funkciója
Tárolás, Előkészítés, Tálalás, Töltés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960721
Várható kiszállítás
2022.02.01
Nincs raktáron
18 190 Ft
Részletek

A Vacu Vin Boros szett Elegant 5 db Vacu Vin terméket tartalmaz a bor kinyitására, hűtésére, tálalására és tárolására. Tökéletes ajándék a borok szerelmeseinek. 

  • Dugóhúzó Twister fekete
  • Borhűtő elegant fekete
  • Vákuumpumpa
  • Vákuumdugó borzár
  • Borkiöntő crystal

 

Boros szett Elegant (5 db-os) jellemzői

A boros kiegészítő szett végig kíséri a borfogyasztás minden fázisában. A szett 5db terméket tartalmaz a bornyitáshoz, hűtéshez, felszolgáláshoz és tároláshoz. Nézzük sorban a boros szett elegant termékeit:

Dugóhúzó Twister fekete

A Vacu Vin twister dugóhúzó választható sommeliereknek és borkedvelőknek egyaránt. A borosüvegek kinyitását megkönnyíti a kényelmes, csavarható széles fogantyú és a borosüvegre szorosan illeszkedő gumírozott felület.

Borhűtő elegant fekete

15 percen belül gyorsan lehűti a bort, és hűvösen tartja az utolsó kortyig. Ez a borhűtő újrafelhasználható hűtőelemet tartalmaz, az elegáns burkolat funkcionális és stílusos borhűtővé teszi.

Vákuumpumpa 

Felejtse el a szakszerűtlen és pazarló bortárolást! A bor kedvelőinek nélkülözhetetlen kiegészítésként szolgál a Vacu Vin egyedileg tervezett és gyártott vákuumpumpa terméke. A pumpa vákuumot hoz létre a palackban, majd a vákuumdugó lezárja az üveget, így megóvja kedvenc borát az oxidálódástól és frissen fogyaszthatja.

Vákuumdugó borzár 

Hosszantartó felhasználást biztosít a Vacu Vin vákuumdugó egyedi kivitelezésének köszönhetően. A Vacu Vin vákuumdugó használatával megóvja a bort az oxidálástól. Tárolja azt akár hűtőszekrényben, akár a konyhai felső polcon, a vákuumdugó segítségével 10 napig élvezheti kedvenc borának ízét.

Borkiöntő CRYSTAL

A Vacu Vin borkiöntő Crytal megkönnyíti a borkiöntést. Az innovatív kivitelezésnek köszönhetően a lefolyó cseppeket a gyűjtő összegyűjti és visszafolyatja a palackba. Bor felszolgálás csepegtetés nélkül, stílusosan! Nem hagy foltot az asztalon és a textílián.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin boros szett elegant sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

Boros szett Elegant (5 db-os) alkalmazása

A Vacu Vin boros szett elegant minden kiegészítőt tartalmaz, ami a minőségi borfogyasztáshoz szükséges, a bor kinyitásától a bor tárolásáig. 

 

Hogyan használja Boros szett Elegant (5 db-os) készlet részit? 

A twister dugóhúzóval húzza ki a parafát. A borkiöntő CRYSTAL terméket helyezze a már kinyitott palackba és segítségével szolgálja fel a bort cseppmentesen. Ha tovább tart a bor fogyasztása, vegye ki a fagyasztóból a borhűtőt és helyezze bele az üveg bort, hogy frissen tudják tovább fogyasztani. Amennyiben marad ital az üvegben, helyezze a vákuumdugót az üvegbe majd a vákuumpumpával szívja ki a levegőt a palackból. Addig pumpálja, amíg a szabadalmaztatott kattanó hangot hallja. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és már légmentesen zár a vákuumdugó. Az üveg ezután készen áll a tárolásra 10 napig a hűtőszekrényben vagy a konyhai pulton.

Szállítás

A Vacu Vin boros szett elegant az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

 

Dugóhúzó Twister: A borosüvegek könnyen kinyithatók a kényelmes csavarható fogantyúval

Borhűtő elegant Fekete: 15 percen belül gyorsan lehűti a bort, és az utolsó kortyig hűvös marad. Tartsa a benne található mandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg bort fogyaszthasson.

Borkiöntő Crystal: Elegáns borkiöntő, hogy a bort csepegésmentesen tálalja. A legtöbb parafa- és csavaros palackhoz illeszkedik. Mosogatógép-barát

Vákuumpa és vákuumdugó borzár: Vákuumban őrzi borát, Kattanó hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor. A legtöbb parafa- és csavaros palackhoz illeszkedik. A bordugók mosogatógépben moshatók. 

 

Adatok
Cikkszám
8960721
Tömeg
900 g/db
Hasonló termékek