A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Dekantáló kancsó alátéttel design
Dekantáló kancsó alátéttel Design
Bruttó 36 990 Ft

Dekantáló kancsó alátéttel Design

Vacu Vin Dekantáló kancsó alátéttel design
Vacu Vin Dekantáló kancsó alátéttel design
Vacu Vin Dekantáló kancsó alátéttel design
Vacu Vin Dekantáló kancsó alátéttel design
Vacu Vin Dekantáló kancsó alátéttel design
Vacu Vin Dekantáló kancsó alátéttel design
Vacu Vin Dekantáló kancsó alátéttel design
Vacu Vin Dekantáló kancsó alátéttel design
Vacu Vin Dekantáló kancsó alátéttel design
Videó

Szeretné, hogy a bor, amit felszolgál különleges és elegáns módon tudjon lélegezni? Akkor válassza a dekantáló kancsót alátéttel, amely lehetővé teszi mindezt. A forgó termék lehetőséget ad arra, hogy a bor minden aromája felszabadulhasson, így jobb ízélményt garantálva az ital számára. A prémium megjelenésért a kristályüveg kancsó és a parafa alap felel, amely bármilyen nagyobb eseményen megállja a helyét. Tökéletes ajándék bárkinek, aki érdeklődik a gasztronómia, illetve a borok iránt.

Anyag
Fém, Fa, Üveg
Szín
Átlátszó
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Ajándék, Bor tárolás
Logózható
Nem
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
2
Cikkszám
8960640
Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron :  13 db
Bruttó 36 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Lehetőséget szeretne adni magának, hogy elegáns módon tudja felszolgálni a bort? Akkor érdemes kipróbálni a dekantáló kancsót alátéttel. A fiatalabb italokat egy fröccsenéssel felöntheti az extra szellőzés érdekében. Az érlelt boroknál azonban már óvatosan szükséges megtenni mindezt, hiszen csak így választható el az a palack üledékétől. A termék segítségével csak annyit kell tennie, hogy óvatosan meglöki a parafa alapot, majd a dekanteren át-átforgatja a bort. Hagyja, hogy az ízletes nedű “lélegezzen”, így fokozva az ital aromáját és ízét egyaránt. 

A dekantálás az egyik legfontosabb lépés a bor élvezetében, amely segít kibontakoztatni a bor ízét és illatát. A dekantáló kancsó alátéttel lehetővé teszi, hogy a bor teljes potenciálja kiaknázható legyen. A forgó termék lehetővé teszi, hogy a bor minden aromája felszabadulhasson, így jobb ízélményt garantálva az ital számára.

A dekantáló kancsó kristályüvegből készült, amely biztosítja a prémium megjelenést és a tisztaságot. A parafa alap biztonságos és stabil tartást nyújt a kancsó számára. A kancsó alakja és mérete lehetővé teszi a levegő maximális érintkezését a borral, így fokozva az ital aromáját és ízét.

Ez a dekantáló kancsó tökéletes ajándék bármilyen borrajongónak, aki szereti élvezni az italok ízét és illatát. Az elegáns megjelenés és a funkcionalitás tökéletesen ötvöződik ebben a kiegészítőben, amely megállja a helyét bármilyen nagyobb eseményen. A dekantáló kancsóval lehetővé válik, hogy bárki otthonában élvezhesse a borokat a legjobb ízvilággal és aromával.

Dekantáló kancsó alátéttel Design működése

A dekantáló kancsó lehetővé teszi a bor számára a szellőzést, ezzel javítva az élményt. A kavargatás segíthet felszabadítani olyan illatokat, amik önmagukban nem törnének elő a borból. Nagy előnye tovább, hogy az alkohol számára egyedi megjelenést biztosít az asztalon. A folyamatos forgásról pedig az egyedi kialakítás gondoskodik. 

A kancsó rendkívül elegáns, bárhol megállja a helyét, hiszen prémium kristályüvegből készült. Az átlátszó kiöntő ráadásul megmutatja a bor csodálatos színét. Válassza ajándékba, kiállításra, vagy akár a háztartásba, mindenhol jól tud mutatni. Az elegáns doboz ráadásul gondoskodik arról, hogy még a csomagolás miatt se fájjon a feje.

Dekantáló kancsó alátéttel Design használata

Dekantálja a borát úgy, hogy a bort a palackból a kancsóba tölti. Fiatal boroknál a bort egy fröccsenéssel felöntheti az extra szellőzés érdekében. Az érlelt boroknál óvatosan öntse a bort, hogy elválassza a bort a palack üledékéből. Lökje meg óvatosan a parafaalapot, és forgassa át a borát a dekanteren belül. Hagyja a bort „lélegezni”, hogy fokozza ízét és aromáját.

  • Lehetővé teszi a bor számára, hogy különleges módon lélegezzen
  • Szellőztetéssel javítja a bor ízét
  • A bor kavargatása segít felszabadítani a bor illatait
  • A dekantálás segít elválasztani az üledéket a bortól
  • Egyedi megjelenés az asztalon
  • Egyedi kialakítású forgó parafa alappal a folyamatos forgás érdekében
  • A kancsó kristályüvegből készül
  • A forgó talp természetes parafából készült

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960640
Tömeg
1,7 kg/db
Dekantáló kancsó alátéttel Design használata

A Vacu Vin dekantáló kancsó alátéttel design használata nagyon egyszerű és praktikus. Ennek köszönhetően dekantálhatja a borát úgy, hogy azt a palackból a kancsóba tölti. A fiatalabb boroknál a bort egy fröccsentéssel felöntheti az extra szellőzés érdekében. Az érettebb és testesebb típusoknál azonban érdemes óvatosan önteni azt, így elválasztja a bort a palack üledékétől

A használatához lökje meg óvatosan a parafaalapot és forgassa az üveget a dekanteren kívül. Hagyja, hogy a bor lélegezni tudjon, így fokozva annak ízét és harmóniája. 

Hasonló termékek