A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Boros szett Premium (4 db-os)
Boros szett Premium (4 db-os)
Bruttó 26 990 Ft

Boros szett Premium (4 db-os)

Boros szett Premium (4 db-os)
Boros szett Premium (4 db-os)
Boros szett Premium (4 db-os)
Boros szett Premium (4 db-os)
.
.

A bor szerelmesei számára nélkülözhetetlen és alapvető borászati kiegészítőnek számít minden, amit a boros szettben találhatsz. Tökéletes ajándéknak, hiszen különleges design díszdobozban szállítjuk ki. A premium csomag gondoskodik arról, hogy a borfogyasztás minden fázisában hű társa legyen, kezdve a bor kinyitásától egészen a bor tárolásáig.

A 4 db-os boros szettnek hála pillanatok alatt, erőfeszítés nélkül bonthatja ki a kedvenc palack borát. Hűtse azt aktívan, tartsa azt hűvősen a lehető legtovább, majd pedig a vákuumpumpa és a kiöntő segítségével tárolja megfelelően. Ezáltal akár további 10 napig élvezheti az ital minőségét.

Tartalma: 

Anyag
Vegyes
Szín
Fekete, Színes
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Boros szettek, Szett
Funkciója
Tárolás, Előkészítés, Tálalás, Töltés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960729
Várható kiszállítás
2024.03.20
Raktáron :  19 db
Bruttó 26 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Vacu Vin boros szett premium 4 db-os használata

Az összeállítás tartalmaz többek között egy fekete borhűtő mandzsettát, amelyet a fagyasztóba helyezve, kis helyen tud tárolni. A lapokra hajtogatott változatot így bármilyen váratlan helyzetben gyorsan bevetheti a bor hűtésére. Ennek hála nagyjából 15 perc alatt egy kellemesen lehűtött bort szolgálhat fel, hosszas várakozás nélkül. 

Ott van továbbá a fekete elegant dugóhúzó is, amely egy dizájnos, klasszikus, többfunkciós darab. Ezzel pillanatok alatt bonthatja fel a borosüveget, mindössze két lépéssel. A dugóhúzó a funkciója mellett tartalmaz továbbá egy beépített fóliavágót, illetve egy sörnyitót, így szinte bármilyen alkoholos italt fel tud vele bontani. Kiváló választás otthonra, ajándékba, céges meglepetésként, esetleg sommielierként.

Ami pedig a vákuumpumpa borzárat és a kiöntőt illeti, végre elfelejtheti a pazarló és szakszerűtlen tárolást. A bor kedvelői számára nélkülözhetetlen egy egyedileg tervezett és gyártott Vacu Vin boros kellék. A pumpa egy olyan vákuumot hoz létre az üvegben, amely teljesen légmentesíti azt. A vákuumdugó segítségével pedig le tudja zárni, így az italt további tíz napig fogyaszthatja megfelelő minőségben. Az apró kiegészítő megóvja a kedvenc borát az oxidálódástól, így akár egy hét múlva is frissen fogyaszthatja azt. 

Minden terméket a Vacu Vin márka csapata tervez és gyárt, amiket a kiváló minőségről és a dizájnról ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin premium boros szett 4 db-os kivitelben sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonába, a bárjába, az éttermébe, így a mindennapok hasznos részét képezik majd ezek a tárgyak. 

A premium boros szett 4-db-os alkalmazása

A Vacu Vin boros szett 4 db-os kivitelben minden borozáshoz szükséges kiegészítőt tartalmaz, amelyre a minőségi borfogysztáshoz szüksége van. Legyen szó a bor kinyitásáról, egészen a bor tárolásáig. 

Hogyan használja a boros szettet?

A csomag tartalmaz egy elegant fekete dugóhúzót, amely fólia vágóval kiegészítve egy pillanat alatt, körkörös mozdulatokkal távolíthatja a palackról a fóliát. Ezt követően a dugóhúzóval húzza ki a parafát, majd a kiöntővel cseppmentesen szolgálhatja fel az italt. Ehhez használja a csomagban található borhűtő mandzsettát, amely gondokosdik arról, hogy az utolsó cseppig hűvös maradjon az ital. Ha viszont mégsem fogyna el, akkor sem kell aggódnia, hiszen a vákuumpumpának köszönhetően, akár további tíz napig tárolhatja a palackot úgy, hogy az ital ugyanolyan friss marad, mint a megbontás során. Tegye a vákuumdugót a palackba, majd pedig a pumpa segítségével szívja ki a levegőt az üvegből. Addig pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott kattanó hangot. Ez jelenti azt, hogy sikerült elérni az optimális vákuumszintet, így már légmentesen zárhatja le a vákuumdugó segítségével. Az üveg ezt követően készen áll arra, hogy további tíz napig a hűtőszekrényben vagy a konyhai pulton tartsa azt. 

A premium boros szett 4 db-os szállítása

A Vacu Vin 4 db-os premium boros szettet az ország egész területén házhoz visszük, ráadásul számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási határidőket betartva kézbesítjük az Ön számára a megrendelést. 

A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

 

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A bor kiegészítőkészlet 6 db Vacu Vin terméket tartalmaz: a bor kinyitásához, hűtéséhez, tálalásához és tárolásához. Tökéletes ajándék a borok szerelmeseinek. Különleges design díszdobozban érkezik.

A Boros szett Premium (4 db-os) tartalma

 

Számunkra az elsődleges és a legfontosabb, hogy a vásárló elégedett legyen!

A bor kiegészítőkészlet 4 db Vacu Vin terméket tartalmaz: a dugóhúzót, a borhűtő mandzsettát, a vákuumpumpát és a kiöntőt. Tökéletes céges ajándéknak, a bor szerelmesinek, hiszen különleges, design díszdobozban szállítjuk azt ki. 

 

PINCÉR DUGÓHÚZÓ 2 LÉPCSŐS FEKETE

Könnyen kinyitja a borosüvegeket kétlépéses mozdulattal. Tartalmaz egy beépített fóliavágót és sörnyitót

 

BORHŰTŐ MANDZSETTA FEKETE

15 percen belül, gyorsan lehűti a bort, és az utolsó kortyig hűvös marad. Tartsa a borhűtő mandzsettát fagyasztóban, hogy bármikor hideg bort fogyaszthasson

 

VÁKUUMPUMPA BORZÁR ÉS VÁKUUMDUGÓ

Vákuumban tárolja a bort, és tartósítsa. Kattanó hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor. A legtöbb parafa- és csavaros palackhoz illeszkedik. A bordugók mosogatógépben moshatóak. 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960729
Tömeg
800 g/db
Boros szett Classic (4 db-os) használata

A Vacu Vin boros szett Premium 4 db-os változata tartalmaz mindent, amire a minőségi borfogyasztáshoz szüksége lehet. Először vegye elő a pincér dugóhúzót, majd a beépített fóliavágó segítségével végezzen körkörös mozdulatokat az üveg nyakán. Így könnyen eltávolíthatja róla a fóliát, illetve a parafát. 

A felszolgáláshoz szüksége lesz a csomagban található kiöntőre, így cseppmentesen szolgálhatja fel az italt. Amennyiben pedig nem fogy el az egész egyszerre, alkalmazza a vákuumpumpát, így akár további tíz napig élvezheti a minőségi italt. A vákuumdugóval pedig légmentesen tudja lezárni azt, így nem jut se ki, se pedig be oxigén. Ez elősegíti, hogy a bornak megmaradjon a zamata

Amennyiben szeretné biztosítani a vendégek számára, hogy a bor a fogyasztás végéig megfelelő hőmérsékletű legyen, tegye rá a borhűtő mandzsettát, amely fekete kivitelben igazán elegáns része a szettnek. 

Hasonló termékek