A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vacu Vin Sörnyitó Trick Stick
Sörnyitó Trick Stick
Bruttó 3 990 Ft 
Bruttó 3 390 Ft
15

Sörnyitó Trick Stick

Vacu Vin Sörnyitó Trick Stick
Vacu Vin Sörnyitó Trick Stick
Vacu Vin Sörnyitó Trick Stick
Vacu Vin Sörnyitó Trick Stick
Vacu Vin Sörnyitó Trick Stick

A sörözés nem csak egyszerűen időtöltés a barátokkal és ismerősökkel, hiszen ez egy igazi minőségi találkozó lehet, ha az ember nem az egyszerű sörökkel tartja fent az érdeklődést. Amennyiben pedig valaki a tökéletességre törekszik, az a sörös kiegészítők kapcsán is a minőséget preferálja. A Vacu Vin-nél beszerezhető trick stick sörnyitó hasznos eleme lehet az otthonának.

A tervezők mindkét oldalát kihasználták, hiszen egyik felén a nyitó található, míg a másik részén egy játék kapott helyet. Fejleszti a kézügyességet, illetve használatával akár még a felgyülemlett stresszt is levezetheti. 

Mindkét oldalán egy-egy sörnyitó és még játék is. A Trick stick egy játékos sörnyitó. Nem csak sörnyitó, hanem egyben egy kézügyeséget javító vagy stresszlevezető kis játék, ami örök mozgásban van. 

Anyag
Fém, Fa, Vegyes
Szín
Fém, Színes
Termékkör
Sör
Kategória (Alkategória)
Sör, Party, Nyitás, Ajándék
Funkciója
Tálalás
Cikkszám
8960673
Várható kiszállítás
2022.08.16
Raktáron :  2 db
Kifutó
Bruttó 3 990 Ft 
Bruttó 3 390 Ft
Kezdete: 2022.05.01   A készlet erejéig!
Kedvezmény 15
Megtakarítás 600 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Otthoni körülmények között fogyasztana minőségi sört, de nem találja hozzá a megfelelő kiegészítőket? Akkor jó helyen jár, hiszen a Vacu Vin trick stick sörnyitóját pontosan az Önhöz hasonló embereknek tervezték meg. A kiegészítőnek hála pillanatok alatt felbonthatja az üveget, amit aztán azonnal fogyasztani is tud. Hívja meg rokonait, barátait, tartson egy grillpartit, esetleg vigye el párját egy piknikre, bármely eseményen hasznos eszköz lesz a webáruházunk dizájnos kelléke. 

Sörnyitó Trick Stick tulajdonságai

A termék nagy előnye, hogy a tervezők mind a két oldalát kihasználták. Annak érdekében, hogy ne egy megszokott konyhai kellék legyen, a trick stick sörnyitó egyik oldalán maga az üveg kibontásához szolgáló eszköz található, míg a másik részén egy kézügyességet fejlesztő játék kapott helyet. A stresszlevezető apróság örök mozgásban van, így sosem unatkozni mellette. Nem véletlen, hogy remek szolgálatot tehet akár egy meglepetéscsomagba is, hiszen ki ne örülne egy ilyen egyedi, prémium sörös kiegészítőnek? Válasszon bátran a többi termékünk közül és lepje meg szerettét születésnapja vagy pedig karácsony alkalmával egy gondosan összeválogatott szettel.

Kifutó termék, így még időben érdemes beszerezni az utolsó darabok közül néhányat. Szuper ajándék, ami jó ha kéznél van.


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960673
Tömeg
150 g/db
Hasonló termékek