A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Bor és sörhűtő mandzsetta fekete Mini
Bor és sörhűtő mandzsetta fekete Mini
Bruttó 4 690 Ft

Bor és sörhűtő mandzsetta fekete Mini

Bor és sörhűtő mandzsetta fekete Mini
Bor és sörhűtő mandzsetta fekete Mini
Bor és sörhűtő mandzsetta fekete Mini
Bor és sörhűtő mandzsetta fekete Mini
Bor és sörhűtő mandzsetta fekete Mini
Bor és sörhűtő mandzsetta fekete Mini
Videó

Szereti a bort és a sört hidegen fogyasztani? A bor és sörhűtő mandzsetta fekete mini gyorsan lehűti a sört vagy a kis méretű borosüveget, és az utolsó kortyig hidegen tartja azt. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. 

Tartsa a hűtőmandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor élvezhesse a hideg italt. Használat után egyszerűen tegye vissza a mélyhűtőbe, így a következő fogyasztás alkalmával is gyorsan használatba tudja venni. Elengedhetetlen kelléke vacsoráknak, házibuliknak, vendéglátó egységeknek. 

Cégként reklámajándékként nyomtathatja rá logóját! A szettben kapható termék ideális megoldás, ha designes és egyedi színekkel formatervezett bor vagy sörhűtőt keres magának.

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Bor hűtés, Sör, Hűtés
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960731
Várható kiszállítás
2024.05.10
Raktáron :  21 db
Bruttó 4 690 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Rövidítse le a várakozási időt, fogyasszon szinte azonnal kellemesen hűtőt borokat és söröket. A Vacu Vin bor és sörhűtő mandzsettája aktívan hűti le bármelyik üveget, így akár 15 percen belül megfelelő hőmérsékletű italt szolgálhat fel. Bármilyen váratlan helyzetben remek társ, egyszerűen vegye elő a fagyasztóból és helyezze az üegre. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt le, így minden esetben kiváló designről és minőségről beszélhetünk. Nem kivétel ez alól a bor és sörhűtő mandzsetta sem, amellyel könnyedén becsempészheti az innovatív technológiát az otthonába, éttermébe, a mindennapjaiba.

Bor és sörhűtő mandzsetta fekete mini

A borfogyasztás sosem volt szezonális, hiszen az ital minden télen és nyáron egyaránt kiváló élvezeti cikknek számít. Legyen szó ünnepi alkalmakról, esetleg egy finom vacsoráról, a Föld szinte minden pontján fogyasztják valamilyen formában. Minden esetben nagyon fontos összetevő, hogy megfelelő hőmérsékleten kínáljuk, hiszen ez a kulcsa annak, hogy minden íz és aroma kiérződjön belőle.

Nyáron kifejezetten kellemes egy jól behűtött palack bor, hiszen ez nemcsak hűsít, de még hangulatos is. Egy pohár bor, egy könyv, esetleg egy partner és minden tökéletes. Arról nem beszélve, hogy az élénk habzóborokat, a friss fehéreket és a laza rozékat is így a legjobb fogyasztani. A testes vörösek és a hordóban érlelt fehérek pedig enyhén hűtve a legfinomabbak.

Hogy mindez megvalósulhasson, szükség van a Vacu Vin mini bor és sörhűtő mandzsettára fekete kivitelben. Praktikus megoldás, ha váratlan vendégek érkeznek otthonra, hiszen ilyenkor egyszerűen csak elő kell kapni a fagyasztóból, a palackra helyezni azt, majd a borhűtő már végzi is a dolgát. Alig 15 perc és az ital tökéletes hőmérsékletűvé válik, lehet tölteni a poharakba. 

Nálunk számtalan féle és fajta borászati kiegészítőt és sörös terméket találhat, amelyek megkönnyíthetik az italok felszolgálását. 

A bor és sörhűtő mini alkalmazása

A használata igen egyszerű és praktikus, csak annyit kell tennie, hogy a választott üvegre ráhelyezi a fagyasztóból kivett mandzsettát. Ez szorosan illeszkedika a palackra, aktívan hűti az abban található folyadékot. Ehhez arra van szükség, hogy legalább hat órán át a fagyasztóban tartsa a mini mandzsettát, így optimális hőmérsékletet érhet el vele. Használat után tegye vissza, így mindig kéznél lesz, ha éppen szükség lenne rá.

Szállítás

A Vacu Vin bor és sörhűtő mandzsetta fekete mini terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960731
Tömeg
203 g/db
Bor és sörhűtő mandzsetta fekete mini használata

A Vacu Vin bor és sörhűtő mandzsetta fekete mini használata igen egyszerű, hiszen aktívan hűti a kedvenc üveg borát vagy sörét. Az alkalmazáshoz nincs más dolga, mint a mandzsettát a használat előtt legalább hat órával a fagyasztóba tenni, ezzel segíti elő, hogy az üvegben található alkohol optimális hőmérsékletű legyen. Az eszköz 15 perc alatt éri el hatását, ezt követően bármikor felszolgálhatja az italokat. 

A rugalmas tárolót úgy tervezték meg, hogy az szorosan illeszkedik szinte minden palackra. Ha pedig nincs rá szüksége, akkor tegye vissza a fagyasztóba a mandzsettát, így mindig kéznél lesz, ha éppen szükség lenne rá.

Csomagajánlatok
Hasonló termékek