A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Sörhűtő mandzsetta
Sörhűtő mandzsetta
Bruttó 3 990 Ft

Sörhűtő mandzsetta

Vacu Vin Sörhűtő mandzsetta
Vacu Vin Sörhűtő mandzsetta
Vacu Vin Sörhűtő mandzsetta
Vacu Vin Sörhűtő mandzsetta
Vacu Vin Sörhűtő mandzsetta
Vacu Vin Sörhűtő mandzsetta
.
.

Kellemesen lehűtött sör 15 percen belül, hosszas várakozás nélkül, ebben segít a Vacu Vin sörhűtő mandzsetta! Legyen szó bármilyen eseményről, kint a szabadban egy piknik vagy grillezés, a Vacu Vin sörhűtő mandzsetta hordozható, így szabadtéri rendezvényen is könnyedén használható. A rugalmas sörhűtő mandzsettát úgy tervezték, hogy teljesen illeszkedjen a 0,33 és a 0,5 literes sörös üvegekre. 

Vendégek toppantak be és nem tud frissítő itallal szolgálni? Ne aggódjon, a prémium sörhűtő mandzsetta 15 perc alatt teszi a dolgát. Tegye az üvegre, beszélgessenek és mire az asztalhoz ülnének, máris van jéghideg sör, amivel szolgálni tud.

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Színes
Termékkör
Sör
Kategória (Alkategória)
Sör, Hűtés, Ajándék
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960460
Várható kiszállítás
2024.03.21
Raktáron :  52 db
Bruttó 3 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Rövidítse le a várakozási időt és fogyasszon gyorsan és kellemesen hűtött sört. A Vacu Vin sörhűtő mandzsetta aktívan hűti le kedvenc italát.

Váratlan vendégek érkeznek Önhöz és szeretné frissítő, hűs itallal kínálni őket? Vegye elő a mélyhűtőből a sörhűtő mandzsettát és helyezze az üvegre. A rugalmas és precíz kivitelezésű mandzsettának köszönhetően, 15 percen belül hűtött sört tud felszolgálni. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin sörhűtő mandzsetta termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék.

Sörhűtő mandzsetta alkalmazása 

A Vacu Vin sörhűtő mandzsetta alkalmazása könnyű és praktikus. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik az üvegre, az aktív hűtési hatás elérése érdekében. 

Hogyan használja Sörhűtő mandzsettát?

A mandzsettát hajtsa laposra és helyezze a fagyasztóba legalább 6 órán keresztül az optimális hőmérséklet elérése érdekében, majd helyezze a lehűteni kívánt üvegre. A szigetelt sörhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy az üveg hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon a hűtőelemnek köszönhetően. A mandzsettát úgy tervezték, hogy teljesen illeszkedjen 0,33 literes sörös üvegekre, így kellemesen hűs sört tudjon fogyasztani a teljes üveg ital elfogyasztásáig.

Szállítás

A Vacu Vin sörhűtő mandzsetta terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

 

A Vacu Vin sörhűtő mandzsetta aktívan hűti kedvenc üveg sörét. A szigetelt palackhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy palackja hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon. Az optimális használat érdekében a mandzsettát legalább 6 órán keresztül tárolja a fagyasztóban.

A rugalmas hűtőmandzsettát úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,33 literes sörösüvegekre. Használat után vegye le a mandzsettát, hajtsa laposra, és tegye a fagyasztóba. A hordozható hűtő ideális piknikhez, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez egyaránt. 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960460
Tömeg
250 g/db
Sörhűtő mandzsetta használata

A Vacu Vin sörhűtő mandzsetta használata igen praktikus és egyszerű. A rugalmas termék szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul szorosan illeszkedik bármilyen üvegre, ezzel elérve az aktív hűtési hatást. Alkalmazásához hajtsa laposra, majd helyezze azt legalább hat órára a fagyasztóba. 

A kialakítása gondoskodik arról, hogy az üvegben található ital tovább legyen ideális hőmérsékletű a fogyasztás során. A mandzsettát úgy alkották meg, hogy jól passzoljon 0,33 literes sörös palackokra, így kellemesen lehűti a kívánt sört. Ha pedig nem használja, tegye vissza a fagyasztóba, így mindig készen áll, ha váratlan vendégek érkeznének.