A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Boros szett Classic 4 db-os
Boros szett Classic (4 db-os)
Bruttó 12 690 Ft

Boros szett Classic (4 db-os)

Vacu Vin Boros szett Classic 4 db-os
Vacu Vin Boros szett Classic 4 db-os
Vacu Vin Boros szett Classic 4 db-os
Vacu Vin Boros szett Classic 4 db-os
Vacu Vin Boros szett Classic 4 db-os
Vacu Vin Boros szett Classic 4 db-os
Vacu Vin Boros szett Classic 4 db-os
.
.

A bor szerelmeseinek nélkülözhetetlen, alapvető borászati kiegészítők 1 dobozban! Tökéletes ajándék, különleges design díszdobozának köszönhetően. A boros szett accessory gondoskodik róla, hogy a borfogyasztás minden fázisában hű társa legyen, kezdve a bor kinyitásától a bor tárolásáig.

Tartalma: 

Anyag
Vegyes
Szín
Fekete, Színes
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Boros szettek, Szett
Funkciója
Tárolás, Előkészítés, Tálalás, Töltés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960649
Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron :  29 db
Bruttó 12 690 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Boros szett Classic (4 db-os) szett 4 Vacu Vin terméket tartalmaz a bor kinyitására, hűtésére, tálalására és tárolására. Tökéletes ajándék a borok szerelmeseinek. 

 

A Boros szett Classic (4 db-os) tartalma

 

A boros kiegészítő szett végig kíséri a bor fogyasztás minden fázisában. A szett 4db terméket tartalmaz a bornyitáshoz, hűtéshez, felszolgáláshoz és tároláshoz. Nézzük sorban a boros szett classic termékeit:

Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete

Designos, klasszikus, többfunkciós pincér dugóhúzó. Könnyen kinyitja a borosüvegeket kétlépéses mozdulattal. Dugóhúzó funkciója mellett tartalmaz egy beépített fóliavágót és sörnyitót is.

Borhűtő mandzsetta fekete

Helyezze a fagyasztóba a kis helyen is tárolható, lapokra hajtogatott mandzsettát és használja minden váratlan helyzetben a bor gyors lehűtésére. Kellemesen lehűtött bor 15 percen belül, hosszas várakozás nélkül, ebben segít az elegáns Vacu Vin borhűtő mandzsetta!

Borkiöntő CRYSTAL

A Vacu Vin borkiöntő Crytal megkönnyíti a borkiöntést. Az innovatív kivitelezésnek köszönhetően a lefolyó cseppeket a gyűjtő összegyűjti és visszafolyatja a palackba. Bor felszolgálás csepegtetés nélkül, stílusosan! Nem hagy foltot az asztalon és a textílián.

Borzár dugó

A borzáró dugó ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a szállítást, kényelmes használatot és tárolást biztosít. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően hosszú élettartamú, rendkívül tartós termék, és mosogatógépben is mosható.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin boros szett classic sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A Boros szett Classic (4 db-os) alkalmazása

A Vacu Vin boros szett classic minden kiegészítőt tartalmaz, ami a minőségi borfogyasztáshoz szükséges, a bor kinyitásától a bor tárolásáig. 

Hogyan használja a Boros Classic (4 db-os) szettet? 

A pincér dugóhúzón található fólia vágóval végezzen egy körkörös mozdulatot az üveg nyakán és távolítsa el a fóliát, majd a dugóhúzóval húzza ki a parafát. A borkiöntő CRYSTAL terméket helyezze a már kinyitott palackba és segítségével szolgálja fel a bort cseppmentesen. Ha tovább tart a bor fogyasztása, vegye ki a fagyasztóból a borhűtő mandzsettát és helyezze az üveg borra, hogy frissen tudják tovább fogyasztani. Amennyiben marad ital az üvegben, helyezze a borzár dugót a palackba a megfelelő tároláshoz.

A Vacu Vin boros szett classic az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960649
Tömeg
500 g/db
Boros szett Classic (4 db-os) használata

A Vacu Vin prémium boros szett classic 4 db-os kivitelben egy nagyon könnyen használható kiegészítő. Elsősorban a pincér dugóhúzóra lesz szüksége, amivel körkörös mozdulatokat végezve az üveg nyakán, eltávolíthatja a fóliát. Ezt követően a dugóhúzóval egyszerűen csak húzza ki a parafát a palackból. 

A felszolgáláshoz használja a crystal borkiöntő terméket, amit a nyitott üveg tetejére helyezve, cseppmentesen töltheti ki az italt a pohárba. Amennyiben tovább tartana meginni a bort, abban az esetben használja a szettben található borhűtő mandzsettát. Ezt a legjobb a fagyasztóban tárolni, így mindig a rendelkezésére áll a rugalmas és hordozható boros kellék

Ha pedig nem sikerül meginni egyben az egészet, akkor a borzár dugóval hosszabb ideig tárolhatja el azt, így akár 10 nappal később is érezheti a benne található aromákat. 

Hasonló termékek