A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Pincér dugóhúzó Basic
Pincér dugóhúzó Basic
Bruttó 4 190 Ft

Pincér dugóhúzó Basic

Vacu Vin Pincér dugóhúzó Basic
Vacu Vin Pincér dugóhúzó Basic
Vacu Vin Pincér dugóhúzó Basic
Vacu Vin Pincér dugóhúzó Basic
Vacu Vin Pincér dugóhúzó Basic
Vacu Vin Pincér dugóhúzó Basic
Pincér dugóhúzó Basic használata

A Vacu Vin három az egyben basic pincér dugóhózójának használatához nem kell mást tennie, mint kézbe venni egy palackot és kiválasztani a kívánt funkciót. A többcélú eszköz egyesíti a dugóhúzó, a palacknyitó, illetve a fóliavágó tulajdonságait, így alkalmas a parafák és a fóliák eltávolítására.

Az elegáns és ergonomikus változat rozsdamentes acél, így nagyon tartós, nem kell megóvni azt. Használatához egyszerűen tegye a megfelelő helyre a vágó eszközt, majd pedig kezdje el azt tekerni a megfelelő irányba, így a fóliától már meg is szabadult. Ami pedig a dugúhúzót illeti, szintén annyi a teendő, hogy az üveg nyakára helyezve addig tekeri a nyitót, amíg a parafa ki nem pattan a helyéről.

Számtalanszor okozott már problémát, hogy egy bort kellett kinyitnia, de nem volt kéznél egy minőségi kiegészítő, amivel megoldhatja a feladatot? A pincér dugóhúzó basic kivitelben remek választás lehet a munkába, illetve a mindennapok során. Ennek köszönhetően erőfeszítés nélkül távolíthatja el a dugót az üvegből. A termék tartalmaz egy beépített üvegnyitót és egy fóliavágót egyaránt. A fémből és műanyagból gyártott kiegészítő tehát megoldást nyújthat többek között abban az esetben, ha pincérkedik vagy a vendéglátásban dolgozik. 

Anyag
Fém, Műanyag
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Dugóhúzók
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960624
Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron :  57 db
Bruttó 4 190 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Sokszor fordult már elő, hogy ki kellett nyitnia egy borosüveget, de nem volt a kezében egy olyan eszköz, amivel mindezt megteheti? A pincér dugóhúzó basic kivitelben remek lehetőséget ad arra, hogy egy prémium eszközt vehessen a kezébe. A három az egyben palacknyitó bármilyen helyzetre és bármilyen alkalommal tökéletes választás, hiszen segítségével egyszerűen, pillanatok alatt bonthatja fel az üveget. 

Pincér dugóhúzó Basic működése

A kiegészítő nemcsak nyitásra, hanem fóliavágásra is alkalmas darab. A típus többek között parafafólia, nyitott bordadugók és kupakok eltávolítására is használható. Amennyiben tehát sommelierként, pincérként, esetleg pultosként dolgozik, szerezzen be egy prémium pincér dugóhúzót, amivel pillanatok alatt, stílusosan szabadíthatja meg a palackot a dugótól. Az ergonomikus és kompakt kialakítás megkönnyíti a szállítást, a használatot és a tárolást egyaránt. A tartós használatról pedig a rozsdamentes acél alkatrészek gondoskodnak. 

A terméket a gyártó fémből és műanyagból készítette, fekete kivitelben. Ezáltal egy igazán dizájnos kiegészítője lehet a munkában a mindennapok során. Válassza továbbá bátran ajándékba is egy szerette vagy barátja számára, hiszen ezzel biztosan le tudja majd őt venni a lábáról. 

Pincér dugóhúzó Basic használata

A Vacu Vin pincér dugóhúzója három az egyben többcélú palacknyitó minden alkalomra és helyzetre. A többcélú eszköz egyesíti a dugóhúzó borosüvegnyitó, a palacknyitó és a fóliavágó tulajdonságait, és alkalmas a parafafólia, a nyitott bordadugók és a kupakok eltávolítására. Ez a borosüvegnyitó és a kupaknyitó választható sommeliereknek, pincéreknek és pultosoknak egyaránt.

A Vacu Vin pincér dugóhúzójának elegáns, ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a szállítást, a használatot és a tárolást. Rozsdamentes acél alkatrészei tartóssá teszik a használatot.


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960624
Tömeg
80 g/db
Hasonló termékek