A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Dugóhúzó Twister fekete
Dugóhúzó Twister fekete
Bruttó 7 890 Ft

Dugóhúzó Twister fekete

Vacu Vin Dugóhúzó Twister fekete
Vacu Vin Dugóhúzó Twister fekete
Vacu Vin Dugóhúzó Twister fekete
Vacu Vin Dugóhúzó Twister fekete
Vacu Vin Dugóhúzó Twister fekete
Vacu Vin Dugóhúzó Twister fekete
Vacu Vin Dugóhúzó Twister fekete
Vacu Vin Dugóhúzó Twister fekete
Vacu Vin Dugóhúzó Twister fekete
Dugóhúzó Twister fekete használata

A Vacu Vin dugóhúzó twister fekete használata nagyon egyszerű és praktikus. Amennyiben sikerült eltávolítani a palackról a fóluát, abban az esetben helyezze rá a boros kelléket az üvegre úgy, hogy az alsó felét a gumi markolattal a tetejére csúsztatja. Tartsa meg erősen, majd kezdje el csavarni be a felső fogantyúval a dugóba. Forgassa addig, amíg a dugó ki nem pattan a helyéről. 

A twister dugóhúzó egy nagyon egyszerűen használható, kevés erő kifejtésével járó hasznos konyhai kellék. Ennek köszönhetően úgy bonthatja fel a palackot, hogy a parafa megsérülne. 

A borosüvegek kinyitását megkönnyíti a kényelmes csavarható fogantyú és a borosüvegre illeszkedő felület.

Legyen gyors és könnyű mozdulat a bornyitás! Ehhez nyújt segítséget a speciális kialakítással rendelkező Vacu Vin dugóhúzó twister.  A Vacu Vin dugóhúzó twister modell egyedileg tervezett kerettel büszkélkedhet, dugóhúzó mechanizmussal és távtartóval egyaránt.

Anyag
Műanyag, Fém
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Dugóhúzók
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960400
Várható kiszállítás
2024.03.20
Raktáron :  33 db
Bruttó 7 890 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Vacu Vin twister dugóhúzó választható sommeliereknek és borkedvelőknek egyaránt. A borosüvegek kinyitását megkönnyíti a kényelmes, csavarható széles fogantyú és a borosüvegre szorosan illeszkedő gumírozott felület.

Használatával minden helyzetben stílusosan és könnyen tud kinyitni bármilyen üveg bort, legyen az akármilyen alkalom. Nem kell attól félni, hogy esetleg beletörik a parafa dugó az üveg nyakába vagy kifolyik a bor az üvegből. A twister dugóhúzó fix tartásának és szoros illeszkedésének köszönhetően biztonságos bornyitást nyújt Önnek.  

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin twister dugóhúzó termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A dugóhúzó Twister fekete alkalmazása

A Vacu Vin dugóhúzó twister titka, ahogy a neve is tükrözi, a csavaros mechanizmusban rejlik. Könnyen kezelhető és kevés erőt igényel a bornyitás és mindemellett távtartó szerkezettel is rendelkezik.

Hogyan használja dugóhúzó Twister fekete terméket? 

A borosüveg fólia eltávolítása után helyezze a dugóhúzót a borosüvegre úgy, hogy az alsó felét a gumi markolatokkal a tetejére csúsztatja. Tartsa határozott fogással, majd csavarja be a felső fogantyúval a dugóba, és forgassa tovább, amíg a dugót ki nem húzza. A Vacu Vin twister dugóhúzó könnyen használható, és nagyon kevés erőre van szüksége ahhoz, hogy kinyisson egy üveg bort anélkül, hogy megsérülne a parafa.

Szállítás

A twister dugóhúzó terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A Vacu Vin Twister dugóhúzó egy elegáns dugóhúzó, borosüvegnyitó minden alkalomra és helyzetre. Ez a dugóhúzó választható sommeliereknek és borkedvelőknek egyaránt. A Twister modell speciálisan kialakított kerettel büszkélkedhet, dugóhúzó mechanizmussal és távtartóval.

A borosüveg fólia eltávolítása után helyezze a dugóhúzótt a borosüvegre úgy, hogy az alsó felét a gumi markolatokkal a tetejére csúsztatja. Tartsa határozott fogással, majd csavarja be a felső fogantyúval a dugóba, és forgassa tovább a felső fogantyút, amíg a dugót ki nem húzza. Ez a boros dugóhúzó könnyen használható, és nagyon kevés erőre van szüksége ahhoz, hogy kinyisson egy üveg bort anélkül, hogy megsérülne a parafa.

A rendkívül hatékony dugóhúzó rendszer lehetővé teszi, hogy bármilyen borosüveg parafát (hosszától függetlenül) folyamatos, sima, függőleges mozdulattal nyisson ki. 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960400
Tömeg
125 g/db
Hasonló termékek