A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Dugóhúzó Twister fekete
Dugóhúzó Twister fekete
5 990 Ft

Dugóhúzó Twister fekete

Dugóhúzó Twister fekete
Dugóhúzó Twister fekete
Dugóhúzó Twister fekete
Dugóhúzó Twister fekete
Dugóhúzó Twister fekete
Dugóhúzó Twister fekete

A borosüvegek kinyitását megkönnyíti a kényelmes csavarható fogantyú és a borosüvegre illeszkedő felület.

Legyen gyors és könnyű mozdulat a bornyitás! Ehhez nyújt segítséget a speciális kialakítással rendelkező Vacu Vin dugóhúzó twister.  A Vacu Vin dugóhúzó twister modell egyedileg tervezett kerettel büszkélkedhet, dugóhúzó mechanizmussal és távtartóval egyaránt.

Anyag
Műanyag, Fém
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Dugóhúzók
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960400
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  6 db
5 990 Ft
Részletek

A Vacu Vin twister dugóhúzó választható sommeliereknek és borkedvelőknek egyaránt. A borosüvegek kinyitását megkönnyíti a kényelmes, csavarható széles fogantyú és a borosüvegre szorosan illeszkedő gumírozott felület.

Használatával minden helyzetben stílusosan és könnyen tud kinyitni bármilyen üveg bort, legyen az akármilyen alkalom. Nem kell attól félni, hogy esetleg beletörik a parafa dugó az üveg nyakába vagy kifolyik a bor az üvegből. A twister dugóhúzó fix tartásának és szoros illeszkedésének köszönhetően biztonságos bornyitást nyújt Önnek.  

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin twister dugóhúzó termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A dugóhúzó Twister fekete alkalmazása

A Vacu Vin dugóhúzó twister titka, ahogy a neve is tükrözi, a csavaros mechanizmusban rejlik. Könnyen kezelhető és kevés erőt igényel a bornyitás és mindemellett távtartó szerkezettel is rendelkezik.

Hogyan használja dugóhúzó Twister fekete terméket? 

A borosüveg fólia eltávolítása után helyezze a dugóhúzót a borosüvegre úgy, hogy az alsó felét a gumi markolatokkal a tetejére csúsztatja. Tartsa határozott fogással, majd csavarja be a felső fogantyúval a dugóba, és forgassa tovább, amíg a dugót ki nem húzza. A Vacu Vin twister dugóhúzó könnyen használható, és nagyon kevés erőre van szüksége ahhoz, hogy kinyisson egy üveg bort anélkül, hogy megsérülne a parafa.

Szállítás

A twister dugóhúzó terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A Vacu Vin Twister dugóhúzó egy elegáns dugóhúzó, borosüvegnyitó minden alkalomra és helyzetre. Ez a dugóhúzó választható sommeliereknek és borkedvelőknek egyaránt. A Twister modell speciálisan kialakított kerettel büszkélkedhet, dugóhúzó mechanizmussal és távtartóval.

A borosüveg fólia eltávolítása után helyezze a dugóhúzótt a borosüvegre úgy, hogy az alsó felét a gumi markolatokkal a tetejére csúsztatja. Tartsa határozott fogással, majd csavarja be a felső fogantyúval a dugóba, és forgassa tovább a felső fogantyút, amíg a dugót ki nem húzza. Ez a boros dugóhúzó könnyen használható, és nagyon kevés erőre van szüksége ahhoz, hogy kinyisson egy üveg bort anélkül, hogy megsérülne a parafa.

A rendkívül hatékony dugóhúzó rendszer lehetővé teszi, hogy bármilyen borosüveg parafát (hosszától függetlenül) folyamatos, sima, függőleges mozdulattal nyisson ki. 

Adatok
Cikkszám
8960400
Tömeg
125 g/db
Hasonló termékek