A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Ajándék ötletek karácsonyra a bor szerelmeseinek

VV
2021.12.01 10:00
Ajándék ötletek karácsonyra a bor szerelmeseinek

Szinte mindenkinek van olyan ismerőse, akit állandóan egy pohár borral a kezében lát. Őket azonban nemcsak egy testes vörösborral, esetleg egy remek évjáratú sauvignon blanc-cal nyűgözhet le, hiszen manapság már számos egyéb minőségi boros eszköz is a rendelkezésére áll. A prémium meglepetések ráadásul stílusosak és tartósak egyben, így egy olyan ajándékot adhat át, amely hosszú távon eszébe juttatja majd Önt.

De vajon mik közül válogathat? Cikkünkben ötletekkel szolgálunk, amikkel bárkit levehet a lábáról!

Mivel lephet meg egy bort kedvelő ismerőst?

Biztosan az Ön ismeretségi körében is vannak olyan személyek, akik előszeretettel fogyasztanak minőségi borokat. Ők sok esetben még nyaralni és kirándulni is úgy mennek, hogy megkóstolhassák a helyi specialitásokat. A borpincék kínálatában szinte bármilyen típusú, évjáratú és ízvilágú alkoholt megtalálhatnak. Itt az ideje azonban túllépni a hagyományos meglepetéseken és valamilyen prémium boros kiegészítőt választani. 

Ajándék ötletek a bor szerelmeseinek

Már csak azt a kérdést kell megválaszolni, hogy vajon milyen konyhai kelléket szerezzen be a meglepni kívánt személy számára. Vajon milyen apróságban érdemes gondolkodni egy olyan rokonnak, barátnak, vagy éppen munkatársnak, aki hetente akár több alkalommal is fogyaszt egy minőségi bort? A Vacu Vin webáruházában szerencsére számos báreszközt megrendelhet karácsonyi ajándékba. 

Vákuumpumpák és vákuumdugók

Ki ne vágyna arra, hogy alkalomadtán, ha nem fogy el egy étkezés során a bor, akkor elővehesse máskor és akár pár nap múlva is ugyanolyan friss italt kóstolhasson? Remek megoldást jelenthet az ünnepekre a bor szerelmeseinek egy vákuumpumpa vagy vákuumdugó, esetleg egy szettben kapható változat.

Az alkohol frissen tartása manapság már nem luxus, inkább egy alap elvárás, aminek mindenki szeretne megfelelni. Nagy segítség lehet ebben például a Vacu Vin 2 db-os vákuumpumpa borzára, amelynek köszönhetően pillanatok alatt szívhatja ki a palackból a felesleges levegőt, majd zárhatja le azt a dugóval. Ki ne vágyna egy ilyen elegáns konyhai kellékre az otthonában? Még az is lehet, hogy annyira megtetszik Önnek, hogy a saját eszköztárába is beszerez egy ilyen hasznos boros kiegészítőt. 

Dugóhúzó

Gondolná, hogy milyen praktikus tartozéka lehet a konyhának egy minőségi dugóhúzó? Nem véletlenül tartunk mi is a kínálatunkban számos változatot, amelyek mindegyike prémium anyaghasználattal rendelkezik. A fekete twister dugóhúzó egy rendkívül igényes, borosüvegek bontására alkalmas eszköz, amely nagyban megkönnyítheti a mindennapi italozást. A kényelmes csavarható fogantyú gondoskodik arról, hogy bárki könnyedén használatba vehesse. Válassza az egyedi tervezésű modelleket és biztos lehet benne, hogy mosolyt csal majd a másik arcára. 

Boros szettek

Amennyiben úgy gondolja, hogy inkább valamilyen összeállítást szerez be idén karácsonyra, akkor pedig a boros szettek lesznek a megfelelő választások. Ezek mindegyike jól jöhet egy kellemes családi összejövetel során, ahol elegánsan szolgálható fel bármilyen évjáratú bor. Az eszközök nemcsak az alkohol szerelmeseinek lehetnek hasznosak, hiszen tartalmaznak mindent, amire egy ünnepléshez szükség lehet. Az ajándékcsomagot pedig akár ki is próbálhatják karácsonyi összejövetel alkalmával, így Ön is élvezheti a meglepetés nyújtotta előnyöket. 

Dekantáló kancsó

Ha esetleg nem ismeretes a borozás világában, akkor lehet, hogy Ön még nem találkozott a dekantáló kancsókkal. A Vacu Vin-től beszerezhető dizájnos alátétes változat segítségével, különleges és elegáns módon lehet lélegeztetni a palackot. A forgó termék ráadásul lehetőséget kínál arra, hogy a szesz minden aromája könnyedén felszabadulhasson, így sokkal intenzívebben érezhetőek az ízek. A prémium borászati kellék megjelenéséért a kristályüvegből gyártott kancsó és a parafa alap gondoskodik, ami szinte minden kisebb vagy nagyobb eseményen megállja a helyét. Nem véletlenül fogadja örömmel bárki, aki jártas a borok világában.

Borhűtő eszközök

Nemcsak a kitöltéshez és a tároláshoz van szükség kiegészítőkre, hanem természetesen a palack behűtésére is. Nem véletlen remek karácsonyi meglepetés például egy bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett, amellyel könnyedén leveheti a lábáról egy rokonát vagy barátját. Amennyiben tehát szeretne egy praktikus és egyben dizájnos meglepetést átadni az idei ünnepek alkalmával, akkor az italok gyors hűtésére alkalmas eszközök remek megoldást nyújthatnak erre. A prémium szett tartalmaz egy borhűtő, illetve egy pezsgőhűtő mandzsettát, amelyeknek köszönhetően elegendő 15 perc, hogy az üveget megfelelő hőmérsékletűre lehessen hűteni. A rugalmas termék remekül passzol bármilyen palackra, így az utolsó cseppig fogyaszthatóvá teszi a testes bort. 

Tekintse meg tehát a Vacu Vin boros kellékeit, amik között biztosan talál majd olyat, amit szívesen átadna idén karácsonykor egy bort kedvelő rokonának vagy ismerősének! Webáruházunkban ugyanis remek meglepetéseket találhat bárkinek, aki érdeklődik a gasztronómia és a különleges borok iránt.