A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Ananászszeletelő
Ananászszeletelő
Bruttó 2 990 Ft

Ananászszeletelő

Ananászszeletelő
Ananászszeletelő
Ananászszeletelő
Ananászszeletelő
Ananászszeletelő
Ananászszeletelő
.
.

Egzotikus, csábító illatú, lédús és szemtelenül friss! Csak pár jelző, ami eszünkbe jut, ha ananászt látunk. Közkedvelt gyümölcs, melynek hámozása mégis állandó bosszankodással tölt el minket. Késsel veszélyes! Reszelővel nem alapos! Kézzel lehetetlen! Szükség van egy igazán hatékony eszközre! Válassza a Vacu Vin ananász szeletelőjét, melynek segítségével pár másodperc, néhány egyszerű mozdulat és már élvezhetjük is a gyümölcs adta ízeket.

Pillanatok alatt friss ananászkarikákat tud vágni vele. Egyszerű és praktikus eszköz a friss, finom ananász szeleteléséhez. 

Anyag
Műanyag
Szín
Fehér
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Logózható
Igen
Funkciója
Gyümölcs, Előkészítés, Szeletelés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960619
Várható kiszállítás
2024.04.22
Raktáron :  21 db
Kivitel
Bruttó 2 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Friss és üde ananász szeletek, másodpercek alatt? Igen! A Vacu Vin ananászszeletelővel gyorsan, egyszerűen és biztonságosan varázsolhat ínycsiklandó ananász szeleteket tányérjára.

Ezzel a termékkel az ananász néhány másodperc alatt felszeletelhető lesz, tökéletesen távolítva el annak héjazatát.

Az ananászszeletelő hasonló egy dugóhúzóéhoz, tökéletes spirált alakít ki, és eltávolítja a torzsa részt is. A szeletelő lehúzó segítségével tökéletes, már-már mértani pontosságú cikkeket vághat. A héjazat egyben marad, így könnyen eltávolítható. Nincs pazarlás! Időt, alapanyagot és pénzt spórol meg, könnyedén! Képzelje el ugyanezt a munkafolyamatot kézzel! Praktikum, gyorsaság és progresszív tervezés a konyhában is! Az univerzalitás a szívügyünk, így termékeink között az ananászszeletelő is kiemelt helyen szerepel.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin ananászszeletelő termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

Az Ananászszeletelő alkalmazása

A Vacu Vin ananászszeletelő kiváló segítség, pillanatok alatt friss ananászkarikákat tud vágni vele. Egyszerű és praktikus eszköz a friss, finom ananász szeleteléséhez. 

Hogyan használja az ananászszeletelőt? 

Vágja le az ananász leveleit, majd helyezze az ananászra az ananászszeletelőt és kezdje el forgatni egy irányba. Különösebb erőfeszítés nem szükséges hozzá. Addig tekerje az ananászszeletelőt, még le nem ér az ananász aljáig. Majd emelje ki egy tálcára a szeletelőt, amin rajta csücsülnek már az ananász szeletek, fordítsa meg, hogy lecsússzanak a szeletek, és már fogyasztható is. A használatát lentebb található videónkban is végig nézheti, rendkívül egyszerű és praktikus.

Szállítás

A Vacu Vin ananászszeletelő az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Csomagolás információ: A termék csomagolása némileg eltérhet, de minden esetben ugyanaz. Vacu Vin vagy Tomorrow's Kitchen logós csomagolás is lehet.

Az ananászszeletelővel pillanatok alatt friss ananászkarikákat tud vágni. Egyszerű és praktikus, gyors ananász tisztítás és szeletelés. 

  • Friss ananászszeletek pillanatok alatt
  • Eltávolítja az ananász belső tengelyét
  • Gyors és könnyű használhatóság

 

Csomagolás információ: A termék csomagolása némileg eltérhet, mert több beszállításból érkezett. A termék minden esetben ugyanaz. Vacu Vin vagy Tomorrow's Kitchen logós csomagolás is lehet.

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960619
Tömeg
100 g/db
Ananászszeletelő használata

A Vacu Vin ananászszeletelő használata igen egyszerű. Nincs mást tennie, mint levágni az ananász leveleit, majd ráhelyezni a gyümölcsöt a szeletelőre. Ezt követően kezdje el forgatni egy irányba, különösebb erőfeszítésre nem lesz szüksége, így hölgyek számára is könnyedén alkalmazható. 

Addig kell tekerni az eszközt, amíg az le nem ér az ananász aljáig, majd emelje egy tálcára a szeletelőt, amin máris helyet kapnak a szeletek. Fordítsa meg, majd pedig csúsztassa le azokat, így már azonnal fogyaszthatóvá válik a finomság.