A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Konyhai eszköz alátét szürke
Konyhai eszköz alátét szürke
Bruttó 5 890 Ft

Konyhai eszköz alátét szürke

Vacu Vin Konyhai eszköz alátét szürke
Vacu Vin Konyhai eszköz alátét szürke
Vacu Vin Konyhai eszköz alátét szürke
Vacu Vin Konyhai eszköz alátét szürke
Vacu Vin Konyhai eszköz alátét szürke
Vacu Vin Konyhai eszköz alátét szürke
.
.

Sokat tevékenykedik a konyhában? Előszeretettel süt és főz a család számára, nemcsak hétvégén, hanem hétköznap is? Elege van abból, hogy a pult folyamatosan piszkos és ragad?

Akkor A Vacu Vin konyhai eszköz alátét egy Ön számára gyártott termék. A szürke színben beszerezhető prémium kiegészítő főzés közben tisztán tartja a munkalapot és nem kell külön alátéteket használni azért, hogy minden maradékmentes maradjon. A típus nagy előnye, hogy egyszerre több mindent is kéznél tarthat, használat után pedig egyszerűen beteheti a mosogatógépbe és már rendet is teremtett.

Anyag
Gumi
Szín
Szürke
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960645
Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron :  18 db
Bruttó 5 890 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A főzés során a legtöbbünk után biztosan piszok és ragacsos felület marad csak. Ha Ön is unja a konyhai tevékenységek utáni takarítást, akkor ne is menjen tovább. A Vacu Vin konyhai eszköz alátét remek megoldás, hogy véget vethessen a káosznak a helyiségben. A szürke színben rendelhető kiegészítő prémium minőségének köszönhetően mosogatógépben is tisztítható. A hőállósága miatt pedig főzés közben sem kell aggódnia, hogy baja esne. A több bevágás lehetővé teszi az Ön számára, hogy egyszerre több konyhai tárgyat is kéznél tartson. A gumiból gyártott darab ráadásul rendkívül igényes és praktikus, így bármelyik konyhában könnyedén megállhatja majd a helyét. 

Konyhai eszköz alátét szürke használata

Ez az alátét képes tisztán tartani a konyhapultot a főzés közben és után, így a takarításra sem szükséges többé időt szánnia. Arról nem is beszélve, hogy jóval esztétikusabb és higiénikusabb úgy főzni, hogy az ételek nem keverednek egymással. Érdemes beszereznie egy ilyen minőségi konyhai eszközt, amivel a saját és az egész család életét megkönnyítheti. 

Konyhai eszköz alátét szürke működése

Amennyiben pedig annyira megtetszett Önnek ez a kiegészítő, hogy ajándékba vásárolna egyet, ne habozza meglepni szerettét. Ez a típus remek meglepetés lehet szinte bárki számára, akár a nagymamáról, akár egy barátjáról, esetleg egy munkatársáról van szó.

Főzés közben tisztán tartja a munkalapot és nem kell külön alátéteket ezért odatennie a főzőlap mellé. Több bevágás különféle konyhai eszközhöz, hogy egyszerre többminden kéznél legyen. Hőálló és mosogatógépben mosható.

Az edény alátét tisztán tartja a munkalapot főzés közben. Több bevágás különféle konyhai eszközhöz. Hőálló és mosogatógépben mosható.

  • Főzés közben tisztán tartja a munkalapot
  • Több bevágás különféle konyhai eszközökhöz
  • Hőálló és mosogatógépben mosható

 

 

Szállítás

A Vacu Vin konyhai eszköz alátét terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960645
Tömeg
130 g/db
Konyhai eszköz alátét szürke használata

A Vacu Vin konyhai eszköz alátét szürke kivitelben egy igazán praktikus kelléke a háztartásoknak. Ennek köszönhetően ugyanis sokkal tisztábban tarthatja a pultot a főzés közben és azt követően. Nem kell annyi időt tölteni a takarítással, nem beszélve arról, hogy használatával sokkal esztétikusabban és higiénikusabban készítheti elő az ételt. 

A konyhai kellék lehetővé teszi, hogy ne kelljen külön alátéteket beszereznie a főzőlap mellé, nincs többé piszok, minden egy helyen és kéznél lesz. Használata azért is hasnzos, mert hőálló és mosogatógépben tisztítható, így a karbantartásával sem kell foglalkoznia.