A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Kenyértartó és szósz tálaló fehér
Kenyértartó és szósz tálaló fehér
Bruttó 8 990 Ft 
Bruttó 5 990 Ft
33

Kenyértartó és szósz tálaló fehér

Vacu Vin Kenyértartó és szósz tálaló fehér
Vacu Vin Kenyértartó és szósz tálaló fehér
Vacu Vin Kenyértartó és szósz tálaló fehér
Vacu Vin Kenyértartó és szósz tálaló fehér
Vacu Vin Kenyértartó és szósz tálaló fehér
.
.

Tálálja a kenyeret és szószókat az elegáns Kenyértartó és szósz tálalóban. A frissen sült kenyér mindig része lehet az előételnek vagy a főételnek.

  • stílusos tálalás
  • bambusz vágódeszka
  • kerámia szósztálaló
  • nappali és éjszakai tárolásra is alkalmas

Mindenki szeretne reggel is friss kenyeret és pékterméket enni, annak ellenére, hogy az már nem hajnalban sült ki. Nem lehetetlen azonban olyan tárolót találni, amely tökéletesen megállja a helyét a konyhában. A kenyértartó és szósz tálaló fehér színben remekül passzol bármelyik enteriőrbe, ráadásul még hasznos és praktikus is egyben. Kell ennél több?

A frissen sült finomság ezáltal mindig része lehet az elő- és a főételnek egyaránt. Nagy előnye, hogy a tetőt vágódeszkának alkották meg, így tulajdonképpen egy sok az egyben konyhai eszközt tudhat a magáénak, amennyiben megvásárolja ezt a típust.

Anyag
Műanyag, Fa
Szín
Fehér
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Funkciója
Tálalás, Tárolás
Cikkszám
8960620
Várható kiszállítás
2024.04.29
Raktáron :  5 db
Kifutó
Bruttó 8 990 Ft 
Bruttó 5 990 Ft
Kezdete: 2023.11.06   A készlet erejéig!
Kedvezmény 33
Megtakarítás 3 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Vacu Vin kenyértartó szuper megoldás a tapas előkészítésekor vagy az előétel kínálásához. A délelőtti brunch is izgalmasabb lesz a szószok kihelyezésével. 

 

A kenyértartó kifutó termék, így már csak a készlet erejéig tudja beszerezni, hogy az Ön találalása is elegánsabb lehessen. 

A tetőnek is használható bambusz vágódeszkán a kenyeret és a hozzávalókat is szeteleni tudja. A formás kerémia szósztálalóban pedig helyezze el kedveznc szószait és a tálalás is elegánsabb lesz. Mérete: 24,5 cm x 24 cm

A frissen sült kenyér illata talán az egyik legjobb a világon. A reggeli a nap egyik legfontosabb étkezése, amit semmi esetre sem szabad kihagyni. Ehhez azonban arra van szükség, hogy a péktermék mindig puha és ínycsiklandozó legyen. A kenyértartó és szósz tálaló fehér kivitelben egy rendkívül elegáns és dizájnos konyhai kiegészítője lehet az otthonának. 

Kenyértartó és szósz tálaló fehér használata

Ennek a típusnak az a nagy előnye, hogy a tetejét vágódeszkának tervezték meg, így a bambuszból készült fedőn akár fel is szeletelheti a frissen kisült kenyeret és az egyéb hozzávalókat. A szett tartalmaz továbbá egy formás kis kerámia szószos tálalót, amiben a kedvenc szószait teheti az asztalra, ráadásul alkalmazásával még elegáns is lesz az összhatás. Megoldás lehet a tapas előkészítésekor is, esetleg egyéb előételek kínálásánál. Ezzel a kenyértartóval és kerámia eszközzel a délelőtti brunch is sokkal izgalmasabb lesz. 

Kenyértartó és szósz tálaló fehér tulajdonságai

A termék műanyagból és fából készült és kizárólag fehérben szerezhető be a Vacu Vin webáruházunkból. A tálalásra és tárolásra is alkalmas darabot akár ajándékba is beszerezheti, hiszen ezzel biztosan le tudja majd nyűgözni barátját vagy családtagját. Válassza karácsonyra, születésnapra, esetleg meglepetés csomagba egyaránt, az örömszerzés minden esetben garantált!

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960620
Tömeg
440 g/db
Kenyértartó és szósz tálaló fehér használata

A Vacu Vin kenyértartó és szósz tálaló fehér kivitelben egy igen egyszerűen, mondhatni használati utasítást nem igénylő módon alkalmazható termékünk. A konyhai eszköz nagy előnye, hogy a tetejét vágódeszkának tervezték meg, így bármikor előkaphatja és szeletelhet rajta kenyeret vagy egyéb finomságokat. 

A formás kis kerámia szószos tálak pedig szintén nem igényelnek használati utasítást, hiszen bármikor beletöltheti a finomságokat, amiből aztán mindenki kóstolgathat. Megoldást jelenthet tapasok előkészítésekor, egyéb ételek kínálása során. Ezzel sokkal könnyebbé válik a brunchok levezénylése

Csomagajánlatok