A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vágódeszka tárolófiókkal
Vágódeszka tárolófiókkal
10 990 Ft
9 890 Ft
10

Vágódeszka tárolófiókkal

Vágódeszka tárolófiókkal
Vágódeszka tárolófiókkal
Vágódeszka tárolófiókkal
Vágódeszka tárolófiókkal

Szeretné megkönnyíteni a konyhai előkészítési folyamatokat? Vágyik egy elegáns, ámde hasznos kiegészítőre, amit akár a mindennapok során is használatba tud venni?

A Vacu Vin vágódeszkája tárolófiókkal ellátva remek lehetőséget kínál arra, hogy könnyen tisztán tarthassa a helyiséget, még egy kiadósabb főzés során is. A szeletelésre használható vágódeszka alatt egy kis fiók található, amibe nyugodtan bele tudja szórni a már felvágott ételt, esetleg felesleget, amire az ételhez nincs szüksége. Ezáltal az előkészítés nemcsak kevesebb gonddal jár majd, de még higiénikusabb is lesz.

Megkönnyíti a konyhai előkészítést és szeletelést. A vágódeszka alatt található kis fiókba szórja bele a már felvágott ételt vagy tolja oda a felesleges szemetet, ami utána a kukába megy. 

Kevesebb gond, kisebb helyen és még higiénikus is. A Vacu Vin vágódeszka és tároló fiók termékünk kifutó, így még időben csapjon le rá, hogy az Ön konyhája is tisztább maradjon. 

Anyag
Műanyag, Fa
Szín
Fehér
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Funkciója
Szeletelés, Tárolás, Előkészítés
Cikkszám
8960451
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  6 db
Kifutó
10 990 Ft
9 890 Ft
Kezdete: 2021.12.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény 10
Megtakarítás 1 100 Ft
Részletek

Vágódeszka tárolófiókkal működése

Ön is álmodozott már arról, hogy a főzést követően nem kell majd órákon át a maradékokat takarítania a pultról? Sokat tevékenykedik a helyiségben? Akkor a prémium minőségű vágódeszkát tárolófiókkal Önnek találták ki! A Vacu Vin nagysikerű konyhai kiegészítője remek megoldást nyújt arra, hogy a vasárnapi ebédet jóval tisztábban és higiénikusabban készíthesse el. A műanyagból és fából gyártott dizájnos termék alkalmas előkészítésre és szeletelésre egyaránt. A vágódeszka alatt egy kisebb fiók található, amit csak ki kell húzni és mehet bele minden felesleg. 

Vágódeszka tárolófiókkal tulajdonságai

A bambusz vágódeszkának hála, ez a típus bármilyen stílusú konyhába jól passzol. A vágófelület kétoldalú, ráadásul nagy előnye, hogy folyadék elvezető rendszerrel rendelkezik, így nem kell utána takarítani sem a pultot. Ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy mindemellett ezt a típust csúszásmentes talpakkal látták el, így még egy nehezebb zöldség, esetleg hús elvágása során sem mozdul el. Természetesen a tisztítása is rendkívül egyszerű, így még a kezdő háziaszonyok számára is ideális.

Amennyiben ajándékba vásárolna egy vágódeszkát tárolófiókkal, tegye meg még ma, hiszen a Vacu Vin ezen modellje rendkívül sikeres és kelendő!

Elegnés és stílusos szeletelés és tárolás egyaránt. A tárolófiók lehetővé teszi a bambusz vágódeszkán felszeletelt hozzávalók különválasztását és a hulladék összegyűjtését. A kétoldalú vágófelület folyadék elvezetővel rendelkezik, a tároló csúszásmentes és a fiók könnyedén kihúzható és becsukható

  • Bambusz vágódeszka
  • Nem tartja a nedvességet
  • Csúszásmentes talpak
  • Kihúzható fiók

 

Adatok
Cikkszám
8960451
Tömeg
1,25 kg/db
Hasonló termékek