A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Laposüveg és tölcsér 240 ml
Laposüveg és tölcsér 240 ml
Bruttó 7 590 Ft

Laposüveg és tölcsér 240 ml

Vacu Vin Laposüveg és tölcsér 240 ml
Vacu Vin Laposüveg és tölcsér 240 ml
Vacu Vin Laposüveg és tölcsér 240 ml
Vacu Vin Laposüveg és tölcsér 240 ml
.
.

Szeret magával hordani finom italokat, de nem talált még olyan eszközt, amivel mindezt megteheti?

Akkor ne is haladjon tovább, hiszen a Vacu Vin által forgalmazott laposüveg és tölcsér 240 milliliteres kiszerelésben lehetővé teszi, hogy kedvenc italát bárhová magával vigye. A tölcsér segítségével a könnyű feltöltés is megoldottá válik. A fémből gyártott darab rendkívül igényes és praktikus a mindennapok során, ami akár az Ön számára is kiváló eszköz lehet. A prémium kiegészítő hamarosan új kivitelben is elérhetővé válik, amit a képek között meg is tud tekinteni.

Anyag
Fém
Szín
Fém
Termékkör
Ital
Kategória (Alkategória)
Ital, Tárolás
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960638
Várható kiszállítás
2024.04.29
Raktáron :  10 db
Bruttó 7 590 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Biztosan sokat gondolkodott már azon, hogy milyen formában tudna magával vinni kedvenc italából egy-egy utazás során. Végre minden megoldódik, köszönhetően a Vacu Vin laposüveg és tölcsér modelljének, aminek hála mindez megvalósítható. A 240 milliliteres kiszerelésbe bőven tehet bármiből, amit fogyasztani szeretne. A tölcsér pedig lehetővé teszi, hogy a prémium kiegészítőt könnyedén fel tudja tölteni. 

Laposüveg és tölcsér 240 ml tulajdonságai

A rozsdamentes acélból gyártott típus mindig jó, ha kéznél van, hiszen méretét tekintve egy praktikus tárolónak bizonyul, amit bárhová magával vihet. Az elegáns és stílusos kellék még a kabátzsebben is elfér, így külön hordozót sem szükséges vinnie. Amennyiben úgy dönt, hogy megvásárolja ezt a gyártmányt, nézze meg a hamarosan kapható új kivitelt is. A képek között megcsodálhatja az új laposüvegeinket. 

Ha pedig ajándékba szánna egy hasonló terméket, akkor szintén érdemes ezt a minőségi és tartós darabot választani. Ez biztosan nem fog egykönnyen elkopni, így hű társa lehet bármelyik barátjának, rokonának és ismerősének egyaránt. Lepje meg őket a következő születésnap vagy karácsony alkalmával. Válasszon további boros kiegészítőket hozzá a csomagba, amikből webáruházunkban szintén széles kínálatból válogathat!

Laposüveg és tölcsér 240 ml használata

A Vacu Vin Laposüveg és tölcsér lehetővé teszi, hogy kedvenc italait bárhová magával vigye. A tölcsér segít a könnyű feltöltésben. A laposüveg 24 cl-es űrtartalmú. 

Hamarosan fém színben és új kivitelben elérhető. A képek között megnézheti az új laposüveget. 

A rozsdamentes acél laposüveg és tölcsér jó, ha mindig kéznél van. Méretét tekintve egy praktikus tároló, hogy magával vigye kedvenc italát. Elegáns és stílusos kis laposüveg, amely elfér a kabátzsebben.

 

Sokszor előfordul, hogy utazás közben szeretnénk magunkkal vinni egy kis italt, de a hagyományos üvegek és poharak túl nagyok és nehézek ehhez a célhoz. Azonban mostantól nem kell többé lemondania kedvenc italairól az utazás során sem.

A Vacu Vin laposüveg és tölcsér modelljével minden megoldódik! A kompakt 240 milliliteres kiszerelésben elfér bármilyen ital, amit magával szeretne vinni. Az ergonomikus tölcsér pedig segít abban, hogy a kívánt mennyiséget könnyedén és biztonságosan beletölthesse a laposüvegbe.

A prémium minőségű kiegészítő praktikus és stílusos megoldást kínál a mindennapi élethez, utazásokhoz vagy akár kirándulásokhoz. Vásárolja meg most a Vacu Vin laposüveg és tölcsér modelljét, és élvezze a kedvenc italait bárhová is megy!


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960638
Tömeg
200 g/db
Laposüveg és tölcsér 240 ml használata

A Vacu Vin laposüveg és tölcsér 240 ml-es kivitel használata igen praktikus, hiszen végre nem kell italtartót keresnie, mindig lesz egy kéznél otthon a konyhában. Az eszköz lehetővé teszik, hogy kedvenc italait bárhová magával vigye. Használjon hozzá tölcsért, ez segít majd a könnyű feltöltésben. 

Mérete miatt nagyon praktikus tároló, elegáns és stílusos, így használat során elfér a kabátzsebben is. 

Csomagajánlatok