A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
Hűtőtálcás tárolódoboz
Bruttó 30 490 Ft

Hűtőtálcás tárolódoboz

Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
Vacu Vin Hűtőtálcás tárolódoboz
.
.

A háztartásban sokszor okoz problémát néhány étel frissen tartása. Általában hiába próbálkozunk a zöldségek, húsok, sajtok, vagy akár a halak tárolása kapcsán, a gondoskodás egyes esetekben hiábavaló.

Remek megoldást nyújthat azonban a hűtőtálcás tárolódoboz, amelyben akár hosszabb ideig is frissen tarthatjuk az egyes falatokat, akár a hűtőszekrényen kívül. A termék alkalmas továbbá sütemények dobozálására, amiket nem szeretnénk elrejteni a vendégek és a család szemei elől. A tálca alá illeszkedő hűtőelemet azonban érdemes a fagyasztóban tartani.

Anyag
Műanyag, Szilikon és zselé, Fém
Szín
Fekete, Fém
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Funkciója
Tárolás, Tálalás
db / gyűjtő
3
Cikkszám
8960450
Várható kiszállítás
2024.04.29
Raktáron :  1 db
Bruttó 30 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Amikor hazaérkezik a vásárlásból, akkor rögtön eszébe jut, hogy hova is tudja tenni majd a friss termékeket?

Tökéletes megoldást nyújthat azonban egy hűtőtálcás tárolódoboz beszerezése, aminek segítségével hosszabb ideig is frissen tarthatja az ételeket. A termék lehetővé teszi a halak, a húsok, a sajtok, de még a sütemények és egyéb előételek megfelelő és biztonságos tárolását. Magával viheti akár beltéri, akár egy szabadtéri eseményre is, ennek köszönhetően pedig akár grillezés vagy piknikezés során egyaránt használatba vehető. 

Hűtőtálcás tárolódoboz használata

A rendeltetésszerű alkalmazáshoz azonban hozzátartozik, hogy a tálca alatti hűtő elemet a fagyasztóban szükséges tárolni. Csak így tartható frissen akár órákon keresztül is a felvágott és bepácolt hús, vagy éppen a hideget igénylő sütemény. Ennek hála nem olvad majd le róla a krém és a csokoládé sem. Ami pedig a többi ételt illeti, főként a magas fehérjét tartalmazó ételek esetében okozhat problémát a meleg és az ez által előforduló fertőzések. Érdemes tehát előre gondolkodni, így megelőzve a problémákat. 

Hűtőtálcás tárolódoboz tulajdonságai

A doboz többek között műanyagból, szilikonból, zseléből és fémből készült darab, amit fekete színnel egészítettek ki. A konyhában is használható darab kiválóan alkalmas a mindennapok során, de természetesen remek választások ajándékba is.

 

A Hűtőtálcás tárolódoboz hosszabb ideig frissen tartja ételeit a hűtőszekrényen kívül. Alkalmas húshoz, halhoz, sajthoz, előételekhez és süteményekhez. 

  • A hűtőszekrényen kívül hosszabb ideig frissen tartja ételeit
  • Alkalmas húshoz, halhoz, sajthoz, előételekhez és süteményekhez
  • Ideális beltéri és szabadtéri tevékenységekhez, például grillezéshez, partikhoz, piknikekhez vagy büfékhez
  • A hűtőelemet tárolja a fagyasztóban

Szállítás

A Vacu Vin hűtőtálcás tárolódoboz terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960450
Tömeg
930 g/db
Hűtőtálcás tárolódoboz használata

A Vacu Vin hűtőtálcás tároló használata igen praktikus és egyszerű. A rendeltetésszerű alkalmazása esetén azonban fontos tudni, hogy a tálca alatti hűtő elemet a fagyasztóban kell tárolni, csak így használható ki minden előnye. Legyen szó felvágottról, húsról, süteményről, ezzel a konyhai eszközzel órákon át frissen tarthatja ezeket. 

Nem olvad meg többé sem a krém, sem a csokoládé, de a hús sem romlik meg kint a meleg napon. Érdemes előre gondolkodni, hiszen a magas fehérjetartalmú ételek könnyen fertőződnek, így a tálca hasznos kellék lehet, ha grillezne a család. 

Csomagajánlatok