A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete
Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete
Bruttó 12 740 Ft

Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete

Vacu Vin Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete
Vacu Vin Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete
Vacu Vin Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete
Vacu Vin Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete
Vacu Vin Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete
Vacu Vin Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete
Vacu Vin Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete
.
.

A pazarló és szakszerűtlen tárolás a múlté! A kávétároló vákuum edényben a vákuumnak köszönhetően a kávé tovább megőrzi frissességét és zamatát.  A vákuum edényben tárolhat friss húsokat, halakat, kész ételeket, melyeknek 3-6 nappal megnő a tárolási ideje a vákuumnak köszönhetően, és tovább fogyaszthatóak.

A vákuumedény 2 az 1-ben megoldás vákuumos élelmiszertároláshoz és azonnali pácoláshoz is. A szetthez tartozó vákuumpumpával kiszívhatja a levegőt, hogy az ételei frissek maradjanak hosszabb ideig vagy a pácolási folyamat felgyorsítása érdekében.

Anyag
Műanyag, Szilikon, Gumi
Szín
Fekete, Átlátszó
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha, Ajándék, Tárolás
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960442
Várható kiszállítás
2024.04.01
Raktáron :  12 db
Kifutó
Bruttó 12 740 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Használja a vákuum edényt tároláshoz vagy pácoláshoz, 2 az 1-ben megoldást nyújt önnek vákuumos élelmiszertároláshoz és azonnali pácoláshoz is.

A vákuumozás meghosszabbítja 4-6 nappal a friss húsok és halak fogyasztási idejét. A kész ételeket pedig 3-5 nappal később is frissen fogyaszthatja. A vákuumozás szintén meghosszabbítja a magvak, kókuszreszelék vagy gabonafélék tárolási idejét. Tárolja ezeket sötét, hűvös helyen. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete alkalmazása

A Vacu Vin kávétároló vákuum edény 1,3 liter és tartozéka egy vákuumpumpa, amellyel kiszívhatja a levegőt, hogy az ételei frissek maradjanak hosszabb ideig vagy a pácolási folyamat felgyorsítása érdekében.

 

Hogyan használja a Kávétároló vákuum 1,3 literes fekete edényt pumpával? 

Helyezze a tárolni kívánt ételt az edénybe, tegye rá a tetejét és a szetthez tartozó vákuumpumpával kiszívhatja a levegőt, hogy az ételei frissek maradjanak hosszabb ideig vagy a pácolási folyamat felgyorsítása érdekében. A vákuumkörnyezetben pillanatok alatt pácolhatja húsát, halat vagy baromfit. A vákuum megnyitja a hús pórusait, így jobban felszívja a pácot. A Vacu Vin kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával kiváló minőségű, anyaga hosszú élettartamú, rendkívül tartós. 

Szállítás

A Vacu Vin kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Csomagolás információ: A termék csomagolása némileg eltérhet, de minden esetben ugyanaz. Vacu Vin vagy Tomorrow's Kitchen logós csomagolás is lehet.

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A vákuumos tárolás segít megőrizni az ételek frissességét. Tárolja rágcsálnivalóit, gyümölcsét, zöldségét, száraz élelmiszereit, kávébabját a vákuumedényben. A Vákuumpumpával szívja ki a levegőt az edényből és hozzon létre egy légmentesen záró vákuumtömítést. Nagyszerű megoldás az élelmiszerpazarlás csökkentésére!

A vákuumedény az utolsó pillanatban készített ételek elkészítéséhez is hasznos. A vákuumkörnyezetben pillanatok alatt pácolhatja húsát, halat vagy baromfit. A vákuum megnyitja a hús pórusait, így jobban felszívja a pácot.

  • 2 az 1-ben megoldás vákuumos tároláshoz és azonnali pácoláshoz
  • Tárolja vákuumban az ételt, hogy hosszabb ideig friss maradjon
  • Pillanatok alatt segíti a pácolt ételeket
  • A vákuumpumpa a szetthez járszivattyú mellékelve

 

Csomagolás információ: A termék csomagolása némileg eltérhet, mert több beszállításból érkezett. A termék minden esetben ugyanaz. Vacu Vin vagy Tomorrow's Kitchen logós csomagolás is lehet.


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960442
Tömeg
150 g/db
Kávétároló vákuum edény 1,3 liter pumpával fekete használata

A Vacu Vin kávétároló vákuum edény 1,3 literes kiviel pumpával felszerelt fekete változat használata igen hasznos, ha a család bőven fogyaszt koffeint. Alkalmazásához helyezze a tárolni kívánt babokat az edénybe, majd pedig tegye rá a tetejét, így a szetthez tartozó vákuumpumpával könnyedén kiszívhatja a felesleges levegőt. 

Használhatja továbbá pácolt finomságokhoz, ráadásul ezekben az esetekben a termékkel felgyorsíthatja a folyamatot. A vákuumban pillanatok alatt pácolhaja a húst, a halat, a baromfit, bármit, amit megkíván. A vákuum utat nyit a pórusokba, így jobban felszívja majd a pácot. A kávétároló vákuum edény kiváló minőségű, így hosszú használatot eredményez.