A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Borhűtő Elegant fekete (Horeca)
Borhűtő Elegant fekete (Horeca)
Bruttó 9 090 Ft

Borhűtő Elegant fekete (Horeca)

Borhűtő Elegant fekete (Horeca)
Borhűtő Elegant fekete (Horeca)
Borhűtő Elegant fekete (Horeca)
Borhűtő Elegant fekete (Horeca)
Borhűtő Elegant fekete (Horeca)
Borhűtő Elegant fekete (Horeca)
.
.

Horeca

  • 6 db/karton
  • minimum 6 db rendelhető
  • csomagolva 6 db egy karton dobozban és fóliával védve
  • színes csomagolás nélkül 

15 percen belül gyorsan lehűti a bort, és hűvösen tartja az utolsó kortyig. Ez a borhűtő újrafelhasználható hűtőelemet tartalmaz, amelyet a fagyasztóban tarthat, hogy hosszabb ideig élvezhesse a hideg bort. Az elegáns burkolat funkcionális és stílusos borhűtővé teszi.

Elegáns, kompakt, stílusos, olyan borhűtő, amely segítségével az ideális hőfokra hűtheti le a bort, rendkívül gyorsan, akár negyedóra alatt. Így az Elegant borhűtő használatával pontosan azt a frissítő, testes, vagy gyümölcsös ízt kapja, amit a bor ígért Önnek. A borhűtő különlegessége az újra felhasználható hűtőelem.

Anyag
Műanyag, Szilikon és zselé
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Bor hűtés, Hűtés, Ajándék, Tárolás
Funkciója
Tálalás
Cikkszám
8960807
Várható kiszállítás
2024.06.27
Raktáron :  24 db
Bruttó 9 090 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A fekete borhűtő Elegant tulajdonságai

Ismerje meg a stílusos, modern, Elegant borhűtőt, amely segítségével kiemelheti a bor lenyűgöző karakterét, illatát, az ízét. Az Elegant borhűtőt használva ideális hőfokra tudja hűteni a bort (az édes fehér boroknál ez 4-9 fok, a száraz fehéreknél 9-11 Celsius, a fiatal vörösek esetében 14-16 fok, míg a testes, erős, mély ízvilágú vörösnél 16-18 Celsius) és akár a legutolsó kortyig az ideális hőmérsékleten tudja tartani. A borhűtő különlegessége, hogy a kialakítása miatt szinte minden borosüveget bele tud helyezni, a kifinomult matt külső része miatt tökéletesen beleillik az otthonának az enteriőrjébe. A Vacu Vin Elegant borhűtő előnye, hogy szinte díszként is funkcionál, kis helyet foglal – így bármilyen vacsoraasztal éke lehet – hordozható is. A kialakítása miatt nem csúszik, könnyű, így könnyedén magával viheti akár egy másik helyiségbe. (A borhűtő természetesen pezsgő lehűtésére is alkalmas)

Az elegáns tokja belül (újra felhasználható) a bort gyengéden körülölelő olyan hűtőelemeket tartalmaz, melyeket előzőleg a mélyhűtőben kell fagyasztani és használat után ugyanoda visszatenni, hogy ismért lehűljön.

Fogyassza a kedvenc borát, az ideális hőmérsékleten a Vacu Vin Elegant borhűtő segítségével.

Borhűtés jég nélkül. Elegáns fekete színű borhűtő, mely az étkező asztalon is modern érzetet kelt. Tegye be a mandzsettát a mélyhűtőbe, majd helyezze rá a mandzsettát a borosüvegre és 5 perc alatt lehűti az üveg tartaémát.  

  • Gyors hűtés
  • Kis helyen elfér
  • Elegáns és praktikus

A Vacu Vin Borhűtő Elegant aktívan hűti kedvenc üveg borát, amely így hűvös és frissítő marad. Az elegáns tok hűtőelemet tartalmaz, amely biztosítja, hogy palackja hosszabb ideig maradjon az ideális tálalási hőmérsékleten. Tartsa a hűtőelemet a fagyasztóban legalább 6 órán keresztül az optimális használat érdekében.

A rugalmas hűtőelemet úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes borosüvegek körül. Használat után hajtsa össze a hűtőelemet, és tegye a fagyasztóba. Ez az elegáns borhűtő ideális díszes vacsorához, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez.


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960807
Tömeg
750 g/db
Min. rendelhető mennyiség
6 db
Választható mennyiségek
6 db, 12 db, 18 db, 24 db, ...
Borhűtő elegant fekete használata

A Vacu Vin borhűtő elegant fekete használata nagyon egyszerű, hiszen ezzel akár jég nélkül is le tudja hűteni kedvenc üveg italát. Az elegáns kivitelnek hála pedig még az étkező asztalon is remekül mutathat. Az alkalmazásához egyszerűen tárolja a mandzsettát a fagyasztóban, de legalább hat órával a használat előtt tegye oda be. Ez elősegíti a palack ideális hőmérsékletét. 

A dizájnos tok hűtőelemet tartalmaz, amely segít, hogy az üveg hosszabb ideig maradjon ideális tárolási hőmérsékleten. Ha pedig mindennel végzett, akkor helyezze vissza a borhűtőt a mélyhűtőbe, így mindig kéznél lesz, ha szüksége van rá.