A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Borhűtő mandzsetta ezüst
Borhűtő mandzsetta ezüst
4 990 Ft

Borhűtő mandzsetta ezüst

Borhűtő mandzsetta ezüst
Borhűtő mandzsetta ezüst
Borhűtő mandzsetta ezüst
Borhűtő mandzsetta ezüst

Minőségi boros kiegészítőket keres? Szüksége van egy borhűtő mandzsettára ezüst kivitelben, amely nemcsak praktikus, de még stílusos is egyben?

Akkor a Vacu Vin által forgalmazott modellt Önnek találták ki. A termék körülbelül 15 perc alatt képes lehűteni a kívánt italt, ami aztán az utolsó kortyig hűvös marad. A rugalmas mandzsetta hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul a palackra is szorosan illeszkedik. A használathoz elegendő folyamatosan a fagyasztóban tartani, hogy bármikor elő lehessen kapni ezt a prémium borászati kiegészítőt.

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Ezüst
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Bor hűtés
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960414
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  4 db
4 990 Ft
Részletek

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy váratlan vendégek toppantak be és nem volt behűtve semmilyen ital. Pontosan az ilyen alkalmakra érdemes otthon tartani egy prémium borhűtő mandzsettát ezüst színben. A Vacu Vin terméke nemcsak stílusos, hanem praktikus is egyben, hiszen alig negyed óra alatt képes lehűteni bármilyen palack bort. Ez a típus aktívan hűti a kedvenc italát és hidegen is tartja azt addig, amíg el nem fogy. 

A borhűtő nagy előnye, hogy azt szigetelő réteggel látták el, így gondoskodik róla, hogy a bor hosszú ideig ideális hőmérsékleten maradjon. Az újrahasználható termék ráadásul még a környezetre sincsen káros hatással, hiszen a fagyasztóban tárolva bármikor elő lehet azt kapni. Ehhez annyit kell tennie, hogy legalább hat órán keresztül hűti azt, így érhető el vele a maximális hatás. 

A borhűtő mandzsetta ezüst tulajdonságai

A rugalmas és prémium mandzsettát úgy alkották meg, hogy az szorosan illeszkedjen mind a 0,7 deciliteres, mint pedig az 1 literes palackokra egyaránt. Használat után egyszerűen vegye le, hajtsa laposra, majd tegye a fagyasztóba addig, amíg ismét szükség van rá. A hordozható borhűtő ideális grillezéshez, vendégek fogadásához, de még egy piknikhez is egyaránt. Amennyiben pedig borkedvelő barátja számára vásárolna egy apróságot, szintén remek megoldás ez a minőségi ezüst borhűtő mandzsetta.

A borhűtő mandzsetta ezüst működése

15 percen belül gyorsan lehűti a bort, és az utolsó kortyig hűvös marad. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa a hűtő mandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg bort fogyaszthasson!

A Vacu Vin borhűtő mandzsetta aktívan hűti kedvenc üveg borát, így hűvös és frissítő marad. A szigetelt palackhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy palackja hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon a újrafelhasználható hűtőelemmel. Tartsa a mandzsettát a fagyasztóban legalább 6 órán keresztül az optimális használat érdekében.

A rugalmas borhűtő mandzsettát úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes bor- és italpalackokra. Használat után vegye le, hajtsa laposra, és tegye a fagyasztóba legközelebb. A hordozható borhűtő ideális piknikhez, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez. 

Adatok
Cikkszám
8960414
Tömeg
332 g/db
Hasonló termékek