A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Borhűtő mandzsetta Platinum
Borhűtő mandzsetta Platinum
Bruttó 7 790 Ft

Borhűtő mandzsetta Platinum

Vacu Vin Borhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Borhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Borhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Borhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Borhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Borhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Borhűtő mandzsetta Platinum
Videó

Prémium boros kiegészítőt keres otthonra vagy a munkájához? Szüksége van valamire, ami képes gyorsan és hatékonyan megfelelő hőmérsékletűvé tenni a kedvenc italát? Akkor a borhűtő mandzsettát platinum kivitelben Önnek találták ki. Ez a minőségi konyhai kellék akár 15 perc alatt lehűt bármilyen üveg bort, ami aztán az utolsó kortyig ugyanolyan kellemesen hűvös marad. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul rendkívül jól illeszkedik bármilyen palackra, akár 7 decis, akár 1 literes italról is van szó.

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Platinum
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Bor hűtés
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960388
Várható kiszállítás
2024.04.22
Raktáron :  23 db
Bruttó 7 790 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Ha egy igazán minőségi borászati kiegészítőt keres, akkor a Vacu Vin által forgalmazott borhűtő mandzsetta lesz a legjobb választás az Ön számára. A termék aktívan hűti kedvenc üveg borát, ami akár az utolsó kortyig ugyanolyan hűvös marad, mint az első kóstolás során. A típus nagy előnye, hogy szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így gondoskodik arról, hogy az üveg akár hosszabb ideig is ideális tálalási hőmérsékleten maradjon. Az újrahasználható hűtőelem ráadásul környezetbarátnak is tekinthető, hiszen a fagyasztóban tárolva bármikor elővehető és használható. A megfelelő hatás érdekében csupán annyit kell tennie, hogy legalább hat órán át tartja a mandzsettát a mélyhűtőben. 

Borhűtő mandzsetta Platinum működése

A vásárlóink azért is kedvelik ennyire, mert a hatékony tervezésnek köszönhetően szorosan illeszkedik akár a 7 decis, akár az 1 literes palackokra egyaránt. Ha elfogyott a bor, akkor pedig vegye le, hajtsa össze, majd tegye vissza a fagyasztóba. A hordozható típus ideális akár egy kerti partihoz, egy grillezéshez, egy piknikhez, de akármilyen rendezvényhez. Ennek segítségével még a vendégek sem tudják Önt meglepni, hiszen míg fogadja őket, a mandzsetta már be is hűtötte az elfogyasztani kívánt italt. Érdemes tehát legalább egy Vacu Vin borhűtő mandzsettát beszerezni otthonra, hiszen bárhol és bármikor jól jöhet ez a prémium borászati eszköz.

 

Borhűtő mandzsetta Platinum használata

15 percen belül gyorsan lehűti a bort, és az utolsó kortyig hűvös marad. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa a hűtő mandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg bort fogyaszthasson!

A Vacu Vin borhűtő mandzsetta aktívan hűti kedvenc üveg borát, így hűvös és frissítő marad. A szigetelt palackhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy palackja hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon a újrafelhasználható hűtőelemmel. Tartsa a mandzsettát a fagyasztóban legalább 6 órán keresztül az optimális használat érdekében.

A rugalmas borhűtő mandzsettát úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes bor- és italpalackokra. Használat után vegye le, hajtsa laposra, és tegye a fagyasztóba legközelebb. A hordozható borhűtő ideális piknikhez, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez. 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960388
Tömeg
320 g/db
Borhűtő mandzsetta platinum használata

A Vacu Vin platinum borhűtő mandzsettája egy rendkívül könnyen használható boros kellék, hiszen ennek köszönhetően 15 perc alatt hűtheti le kedvenc üveg borát. Az alkalmazáshoz egyszerűen tárolja a mandzsettát a fagyasztóban, hiszen így mindig a rendelkezésére fog állni. Amikor pedig éppen nincsen rá szükség, helyezze azt oda vissza, ezzel elősegíti, hogy bármikor elfogyaszthasson egy kellemes pohár bort. 

A szigetelt palackhűtő gondoskodik arról, hogy a palackja hosszabb ideig maradjon megfelelő hőmérsékleten. A hordozható típus ráadásul remek kiegészítője egy pikniknek, egyéb szabadban rendezett eseménynek. Ne feledje azonban indulás előtt legalább hat órával a fagyasztóba tenni!

Hasonló termékek