A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Borhűtő mandzsetta Platinum
Borhűtő mandzsetta Platinum
4 990 Ft

Borhűtő mandzsetta Platinum

Borhűtő mandzsetta Platinum
Borhűtő mandzsetta Platinum
Borhűtő mandzsetta Platinum
Borhűtő mandzsetta Platinum

Prémium boros kiegészítőt keres otthonra vagy a munkájához? Szüksége van valamire, ami képes gyorsan és hatékonyan megfelelő hőmérsékletűvé tenni a kedvenc italát? Akkor a borhűtő mandzsettát platinum kivitelben Önnek találták ki. Ez a minőségi konyhai kellék akár 15 perc alatt lehűt bármilyen üveg bort, ami aztán az utolsó kortyig ugyanolyan kellemesen hűvös marad. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul rendkívül jól illeszkedik bármilyen palackra, akár 7 decis, akár 1 literes italról is van szó.

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Platinum
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Bor hűtés
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960388
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  7 db
4 990 Ft
Részletek

Ha egy igazán minőségi borászati kiegészítőt keres, akkor a Vacu Vin által forgalmazott borhűtő mandzsetta lesz a legjobb választás az Ön számára. A termék aktívan hűti kedvenc üveg borát, ami akár az utolsó kortyig ugyanolyan hűvös marad, mint az első kóstolás során. A típus nagy előnye, hogy szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így gondoskodik arról, hogy az üveg akár hosszabb ideig is ideális tálalási hőmérsékleten maradjon. Az újrahasználható hűtőelem ráadásul környezetbarátnak is tekinthető, hiszen a fagyasztóban tárolva bármikor elővehető és használható. A megfelelő hatás érdekében csupán annyit kell tennie, hogy legalább hat órán át tartja a mandzsettát a mélyhűtőben. 

Borhűtő mandzsetta Platinum működése

A vásárlóink azért is kedvelik ennyire, mert a hatékony tervezésnek köszönhetően szorosan illeszkedik akár a 7 decis, akár az 1 literes palackokra egyaránt. Ha elfogyott a bor, akkor pedig vegye le, hajtsa össze, majd tegye vissza a fagyasztóba. A hordozható típus ideális akár egy kerti partihoz, egy grillezéshez, egy piknikhez, de akármilyen rendezvényhez. Ennek segítségével még a vendégek sem tudják Önt meglepni, hiszen míg fogadja őket, a mandzsetta már be is hűtötte az elfogyasztani kívánt italt. Érdemes tehát legalább egy Vacu Vin borhűtő mandzsettát beszerezni otthonra, hiszen bárhol és bármikor jól jöhet ez a prémium borászati eszköz.

 

Borhűtő mandzsetta Platinum használata

15 percen belül gyorsan lehűti a bort, és az utolsó kortyig hűvös marad. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa a hűtő mandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg bort fogyaszthasson!

A Vacu Vin borhűtő mandzsetta aktívan hűti kedvenc üveg borát, így hűvös és frissítő marad. A szigetelt palackhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy palackja hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon a újrafelhasználható hűtőelemmel. Tartsa a mandzsettát a fagyasztóban legalább 6 órán keresztül az optimális használat érdekében.

A rugalmas borhűtő mandzsettát úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes bor- és italpalackokra. Használat után vegye le, hajtsa laposra, és tegye a fagyasztóba legközelebb. A hordozható borhűtő ideális piknikhez, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez. 

Adatok
Cikkszám
8960388
Tömeg
320 g/db
Hasonló termékek