A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Borhűtő Elegant inox
Borhűtő Elegant inox
14 990 Ft

Borhűtő Elegant inox

Borhűtő Elegant inox
Borhűtő Elegant inox
Borhűtő Elegant inox
Borhűtő Elegant inox
Borhűtő Elegant inox

Elérkezett a pillanat, amikor a borfogyasztás lenyűgöző italélménnyé válik. A rozsdamentes acélból készült, lekerekített dizájnú, rendkívül elegáns Vacu Vin Elegant borhűtő segítségével az ideális hőmérsékleten tarthatja a borát, mely így a legszebb ízét, karakterét nyújtja majd Önnek. Az első kortytól az utolsóig.

Elegáns, inox rozsdamentes borhűtő elegáns vacsorákhoz és borozásokhoz. 15 percen belül gyorsan lehűti a bort, és hűvösen tartja az utolsó kortyig. Ez a borhűtő újrafelhasználható hűtőelemet tartalmaz, amelyet a fagyasztóban tarthat, hogy hosszabb ideig élvezhesse a hideg bort. Az elegáns burkolat funkcionális és stílusos borhűtővé teszi.

Anyag
Acél
Szín
Acél
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Bor hűtés
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960418
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  17 db
14 990 Ft
Részletek

Az Elegant Vacu Vin borhűtő segítségével gyorsan a megfelelő hőmérsékletre hűtheti a fogyasztani kívánt bort, - mely meghálálva azt - erős, vagy könnyed, gyümölcsös vagy édes, fűszeres vagy animális, kimagasló aromával és kerek ízekkel hálálja meg azt az egyedi törődést, amit kapott. 

Borhűtő Elegant inox működése

Mindössze 15 percre van szüksége ahhoz, hogy bármilyen típusú bort (0,7 literes vagy egyliteres üvegeset) a megfelelő hőmérsékletre hűtsön jég (és ezzel a felvizesedés veszélye) nélkül, a lehűtött – és végtelenszer újra hűthető – mandzsettáinak segítségével, mely szinte óvón öleli körbe a bortartóba helyezett bort. 

A Vacu Vin Elegant borhűtőnek szinte csak előnyei vannak: decensen elegáns, lenyűgözően illik szinte bármilyen enteriőrbe, funkcionális, miközben a bor, a segítségével feledhetetlen ízekkel és élményekkel ajándékozza meg Önt és partnerét. Kifinomult választás egy fogadáskor, elegáns vacsora alkalmával. A hordozhatósága miatt akár egy grillparty, kerti party lenyűgöző kiegészítője is lehet, vagy akár stílusos ajándék.

Ismerje meg a borfogyasztás új fokát, élvezze a tökéletes hőmérsékletre hűtött lenyűgöző bor minden kortyát.

Stílusos rozsdamentes acélból készült borhűtő minden borhoz ajánlott. Gyors hűtés jég nélkül. Páralecsapódás mentes hűtés és tárolás. Akár 5 perc alatt lehűti a bort, miután elhelyezte benne a lehűtött mandzsettát.

 

Borhűtő Elegant inox használata

A Vacu Vin Borhűtő Elegant inox aktívan hűti kedvenc üveg borát, így az hűvös és frissítő marad. Az elegáns külső egy hűtőelemet tartalmaz, amely biztosítja, hogy palackja hosszabb ideig maradjon az ideális tálalási hőmérsékleten. Tartsa a borhűtő mandzsettát a mélyhűtőben vagy fagyasztóban legalább 6 órán keresztül az optimális használat érdekében.

A rugalmas hűtőelemet úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes borosüvegekre. Használat után hajtsa össze a hűtőelemet, és tegye a fagyasztóba a következő alkalomra készülve. Ez az elegáns borhűtő ideális díszes vacsorához, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez egyaránt. Tökéletes palackhűtő minden alkalomra.

Adatok
Cikkszám
8960418
Tömeg
1,017 kg/db
Hasonló termékek