A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Borhűtő mandzsetta Platinum (Horeca)
Borhűtő mandzsetta Platinum (Horeca)
Bruttó 5 790 Ft

Borhűtő mandzsetta Platinum (Horeca)

Borhűtő mandzsetta Platinum (Horeca)
Borhűtő mandzsetta Platinum (Horeca)
Borhűtő mandzsetta Platinum (Horeca)
.
.

Horeca

  • 6 db/karton
  • minimum 6 db rendelhető
  • csomagolva 6 db egy karton dobozban
  • színes csomagolás nélkül

 

Prémium boros kiegészítőt keres otthonra vagy a munkájához? Szüksége van valamire, ami képes gyorsan és hatékonyan megfelelő hőmérsékletűvé tenni a kedvenc italát? Akkor a borhűtő mandzsettát platinum kivitelben Önnek találták ki. Ez a minőségi konyhai kellék akár 15 perc alatt lehűt bármilyen üveg bort, ami aztán az utolsó kortyig ugyanolyan kellemesen hűvös marad. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul rendkívül jól illeszkedik bármilyen palackra, akár 7 decis, akár 1 literes italról is van szó.

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Platinum
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Bor hűtés
Funkciója
Tálalás
Cikkszám
8960811
Várható kiszállítás
2024.04.22
Raktáron :  6 db
Bruttó 5 790 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Ha egy igazán minőségi borászati kiegészítőt keres, akkor a Vacu Vin által forgalmazott borhűtő mandzsetta lesz a legjobb választás az Ön számára. A termék aktívan hűti kedvenc üveg borát, ami akár az utolsó kortyig ugyanolyan hűvös marad, mint az első kóstolás során. A típus nagy előnye, hogy szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így gondoskodik arról, hogy az üveg akár hosszabb ideig is ideális tálalási hőmérsékleten maradjon. Az újrahasználható hűtőelem ráadásul környezetbarátnak is tekinthető, hiszen a fagyasztóban tárolva bármikor elővehető és használható. A megfelelő hatás érdekében csupán annyit kell tennie, hogy legalább hat órán át tartja a mandzsettát a mélyhűtőben. 

Borhűtő mandzsetta Platinum működése

A vásárlóink azért is kedvelik ennyire, mert a hatékony tervezésnek köszönhetően szorosan illeszkedik akár a 7 decis, akár az 1 literes palackokra egyaránt. Ha elfogyott a bor, akkor pedig vegye le, hajtsa össze, majd tegye vissza a fagyasztóba. A hordozható típus ideális akár egy kerti partihoz, egy grillezéshez, egy piknikhez, de akármilyen rendezvényhez. Ennek segítségével még a vendégek sem tudják Önt meglepni, hiszen míg fogadja őket, a mandzsetta már be is hűtötte az elfogyasztani kívánt italt. Érdemes tehát legalább egy Vacu Vin borhűtő mandzsettát beszerezni otthonra, hiszen bárhol és bármikor jól jöhet ez a prémium borászati eszköz.

Borhűtő mandzsetta Platinum használata

15 percen belül gyorsan lehűti a bort, és az utolsó kortyig hűvös marad. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa a hűtő mandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg bort fogyaszthasson!

A Vacu Vin borhűtő mandzsetta aktívan hűti kedvenc üveg borát, így hűvös és frissítő marad. A szigetelt palackhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy palackja hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon a újrafelhasználható hűtőelemmel. Tartsa a mandzsettát a fagyasztóban legalább 6 órán keresztül az optimális használat érdekében.

A rugalmas borhűtő mandzsettát úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes bor- és italpalackokra. Használat után vegye le, hajtsa laposra, és tegye a fagyasztóba legközelebb. A hordozható borhűtő ideális piknikhez, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez. 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960811
Tömeg
320 g/db
Min. rendelhető mennyiség
6 db
Választható mennyiségek
6 db, 12 db, 18 db, 24 db, ...
Borhűtő mandzsetta platinum használata

A Vacu Vin platinum borhűtő mandzsettája egy rendkívül könnyen használható boros kellék, hiszen ennek köszönhetően 15 perc alatt hűtheti le kedvenc üveg borát. Az alkalmazáshoz egyszerűen tárolja a mandzsettát a fagyasztóban, hiszen így mindig a rendelkezésére fog állni. Amikor pedig éppen nincsen rá szükség, helyezze azt oda vissza, ezzel elősegíti, hogy bármikor elfogyaszthasson egy kellemes pohár bort. 

A szigetelt palackhűtő gondoskodik arról, hogy a palackja hosszabb ideig maradjon megfelelő hőmérsékleten. A hordozható típus ráadásul remek kiegészítője egy pikniknek, egyéb szabadban rendezett eseménynek. Ne feledje azonban indulás előtt legalább hat órával a fagyasztóba tenni!