A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Dugóhúzó Lever Elegant

Dugóhúzó Lever Elegant
Dugóhúzó Lever Elegant
Dugóhúzó Lever Elegant

Felejtse el az egyszerű és nagy erőfeszítést igénylő dugóhúzók használatát! Legyen a bornyitás egy könnyed, stílusos mozdulat a dugóhúzó Lever Elegant használatával. Az elegáns, fogaskerék mechanizmus működésnek köszönhetően a Vacu Vin dugóhúzó Lever Elegant biztos tartást nyújt az üveg nyakán és ezáltal a parafa sem sérül.

Anyag
Fém
Szín
Fém, Barna
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Dugóhúzók, Nyitás
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960626
Várható kiszállítás
2022.02.01
Nincs raktáron
12 090 Ft
Részletek

Szeretné, hogy a bornyitás ne egy időigényes mozdulat legyen és akár kellemetlen helyzetet okozzon Önnek? Biztos és elegáns bornyitást nyújt önnek a dugóhúzó Lever Elegant!

Használatával minden helyzetben stílusosan és könnyen tud kinyitni bármilyen üveg bort, legyen az akármilyen alkalom. Nem kell attól félni, hogy esetleg beletörik a parafa dugó az üveg nyakába vagy kifolyik a bor az üvegből. A dugóhúzó Lever Elegant fix tartásának és fogaskerék mechanizmusának köszönhetően biztonságos bornyitást nyújt Önnek. 

Minden terméket a VacuVin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a dugóhúzó Lever Elegant termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék.

Dugóhúzó Lever Elegant alkalmazása

A Vacu Vin dugóhúzó Lever Elegant könnyen kezelhető és kevés erőt igényel a fogaskerék és karmechanizmusnak köszönhetően. Speciálisan vízszintes kialakítású kerettel büszkélkedhet, ami fokozza az elegáns megjelenést.

Hogyan használja a dugóhúzó Lever Elegant terméket?

A borosüveg fólia eltávolítása után húzza fel a függőleges kart, és tegye a dugóhúzó palacknyitót a borosüvegre úgy, hogy az alsó felét a gumiborítással a tetejére csúsztatja. Tartsa meg a karokat, hogy a helyükön maradjanak, és hajtsa hátra, hogy az becsavarodjon a parafa dugóba. Ezután a kar felhajtásával el is távolítható a dugó. A rendkívül hatékony és egyedileg kifejlesztett dugóhúzó rendszer lehetővé teszi, hogy bármilyen parafát - hosszától függetlenül - sima, függőleges mozdulattal nyerjenek ki. A dugóhúzó Lever Elegant palacknyitó könnyen elbánik minden dugóval sérülésmentesen és megkönnyíti a borosüvegek kinyitását. 

 

Szállítás

A dugóhúzó Lever Elegant terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket.

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül.

Használja minden eseményre az egyedileg kifejlesztett dugóhúzó Lever Elegant termékünket a stílusos bornyitás jegyében!

 

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

Adatok
Cikkszám
8960626
Tömeg
660 g/db
Hasonló termékek