A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Dugóhúzó Lever Elegant
Dugóhúzó Lever Elegant
Bruttó 15 790 Ft

Dugóhúzó Lever Elegant

Vacu Vin Dugóhúzó Lever Elegant
Vacu Vin Dugóhúzó Lever Elegant
Vacu Vin Dugóhúzó Lever Elegant
Vacu Vin Dugóhúzó Lever Elegant
Vacu Vin Dugóhúzó Lever Elegant
Dugóhúzó Lever Elegant használata

A Vacu Vin dugóhúzó lever elegant egy nagyon egyszerűen használható prémium kiegészítő. Egyszerűen helyezze rá a palackra, a fólia eltávolítását követően húzza fel a függőleges kart. Ezt követően tegye a dugóhúzót az üvegre úgy, hogy az alsó fele a gumiborítással a tetejére csússzon. A karokat tartva, hogy azoka a helyükön maradjanak, hajtsa hátra, így az könnyedén belecsavarodik a parafa dugóba. A kar felhíjtásával már el is távolítható a dugó a helyéről. 

A termék nagyon hatékony, egyedileg kifejlesztett, így bármilyen parafával elbír. Ennek köszönhetően sérülésmentesen és könnyen szolgálhatja fel kedvenc üveg borát. 

Kényelmes és egyszerű bornyitás a Vacu Vin dugóhúzójával.Két sima mozdulattal tudja kinyitni a parafás bort. Letoltja a kart, felhúzza azt és már ki is húzta a parafadugót. 

Az elegáns, fogaskerék mechanizmus működésnek köszönhetően a Vacu Vin dugóhúzó Lever Elegant biztos tartást nyújt az üveg nyakán és ezáltal a parafa sem sérül.

Felejtse el az egyszerű és nagy erőfeszítést igénylő dugóhúzók használatát! Legyen a bornyitás egy könnyed, stílusos mozdulat a dugóhúzó Lever Elegant használatával.

Anyag
Fém
Szín
Fém, Barna
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Dugóhúzók, Nyitás
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960626
Várható kiszállítás
2024.03.20
Raktáron :  38 db
Bruttó 15 790 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szeretné, hogy a bornyitás ne egy időigényes mozdulat legyen és akár kellemetlen helyzetet okozzon Önnek? Biztos és elegáns bornyitást nyújt önnek a dugóhúzó Lever Elegant!

Használatával minden helyzetben stílusosan és könnyen tud kinyitni bármilyen üveg bort, legyen az akármilyen alkalom. Nem kell attól félni, hogy esetleg beletörik a parafa dugó az üveg nyakába vagy kifolyik a bor az üvegből. A dugóhúzó Lever Elegant fix tartásának és fogaskerék mechanizmusának köszönhetően biztonságos bornyitást nyújt Önnek. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a dugóhúzó Lever Elegant termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék.

Elegáns és minőségi megjelenés, prémium Vacu Vin működés. A Dugóhúzó Lever Elegant a vásárlók egyik kedvenc dugóhúzója. A dugóhúzó a fém és műanyag kombinációja. 

Dugóhúzó Lever Elegant alkalmazása

A Vacu Vin dugóhúzó Lever Elegant könnyen kezelhető és kevés erőt igényel a fogaskerék és karmechanizmusnak köszönhetően. Speciálisan vízszintes kialakítású kerettel büszkélkedhet, ami fokozza az elegáns megjelenést.

Hogyan használja a dugóhúzó Lever Elegant terméket?

A borosüveg fólia eltávolítása után húzza fel a függőleges kart, és tegye a dugóhúzó palacknyitót a borosüvegre úgy, hogy az alsó felét a gumiborítással a tetejére csúsztatja. Tartsa meg a karokat, hogy a helyükön maradjanak, és hajtsa hátra, hogy az becsavarodjon a parafa dugóba. Ezután a kar felhajtásával el is távolítható a dugó. A rendkívül hatékony és egyedileg kifejlesztett dugóhúzó rendszer lehetővé teszi, hogy bármilyen parafát - hosszától függetlenül - sima, függőleges mozdulattal nyerjenek ki. A dugóhúzó Lever Elegant palacknyitó könnyen elbánik minden dugóval sérülésmentesen és megkönnyíti a borosüvegek kinyitását. 

 

Szállítás

A dugóhúzó Lever Elegant terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket.

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül.

Használja minden eseményre az egyedileg kifejlesztett dugóhúzó Lever Elegant termékünket a stílusos bornyitás jegyében!

 

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960626
Tömeg
660 g/db
Hasonló termékek