A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Italmérce dupla 15/30 ml
Italmérce dupla 15/30 ml
Bruttó 3 090 Ft

Italmérce dupla 15/30 ml

Vacu Vin Italmérce dupla 15/30 ml
Vacu Vin Italmérce dupla 15/30 ml
Vacu Vin Italmérce dupla 15/30 ml
Vacu Vin Italmérce dupla 15/30 ml
Vacu Vin Italmérce dupla 15/30 ml
Vacu Vin Italmérce dupla 15/30 ml
Vacu Vin Italmérce dupla 15/30 ml
.
.

Maximális party élményt szeretnél nyújtani, tökéletesen kimért italokkal, koktélokkal? Akkor neked a Vacu Vin italmérce tökéletes választás. Koktélimádók és koktélkészítők alap kelléke az italmérce. A Vacu Vin italmérce 2 oldalán mérhetünk 15 illetve 30 ml italt.

Anyag
Acél
Szín
Fém
Termékkör
Koktél
Kategória (Alkategória)
Koktél, Ital, Party
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960637
Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron :  76 db
Bruttó 3 090 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hosszantartó felhasználást biztosít a Vacu Vin italmérce egyedi kivitelezésének és fém anyagának köszönhetően. 

A Vacu Vin italmérce segít mérni a koktélhoz megfelelő folyadékmennyiséget. A nagyobb oldal mérete 30 ml és a kisebb oldala 15 ml. Készítse el kedvenc koktéljait barátainak, szeretteinek, legyen szó bármilyen alkalomról!

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin italmérce termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

Italmérce dupla 15/30 ml alkalmazása

A Vacu Vin italmérce elegáns kivitelezésű, méretét tekintve kényelmesen tárolható és könnyedén alkalmazható. Többszöri felhasználásra is alkalmas.

Hogyan használja a Italmérce dupla 15/30 ml terméket? 

Töltse bele a Vacu Vin italmércébe a mérni kívánt folyadékot, a kisebb 15ml a nagyobb pedig 30ml folyadék mérésére alkalmas. Az említett egységek jelölései megtalálhatóak az italmérce oldalán. Az italmérce többször felhasználásra is alkalmas.

Szállítás

A Vacu Vin italmérce terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Segít mérni a koktélhoz megfelelő folyadékmennyiséget. A nagyobb oldal mérete 30 ml és a kisebb oldala 15 ml. Készítse el kedvenc koktéljait!


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960637
Tömeg
100 g/db
Italmérce dupla 15/30 ml használata

A Vacu Vin italmérce dupla 15/30 ml használata nagyon praktikus, hiszen pillanatok alatt készíthető vele bármilyen ízletes keverék. Az italmérce elegáns, méretét tekintve pedig könnyedén tárolható és alkalmazható. Környezetbarát, hiszen többszöri felhasználásra alkalmas, nem szükséges hozzá semmilyen mérőke. 

Csak töltse meg a mércét a mérni kívánt folyadékkal, a kisebb 15 ml, a nagyobb pedig 30 ml folyadék kimérésre alkalmas. Az említet egységek jelöléseit megtalálhatja a pohár oldalán. Tisztítani könnyen lehet, hiszen nyugodtan beleteheti a mosogatógépbe.