A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
6 490 Ft

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Pezsgőhűtő mandzsetta fekete

A pezsgőt vagy habzóbort lehűti 15 percen belül, és az utolsó kortyig hűvös marad az ital. A rugalmas hűtőmandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa a hűtőmandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg italt fogyaszthasson.

A pezsgőt mindig is egy elegánsabb eseményen vagy rendezvényen bontjuk fel, így rendkívül fontos, hogy azt stílusosan szolgálhassuk fel a vendégek számára. A leghasznosabb bár kellékekhez tehát hozzátartozik a pezsgőhűtő mandzsetta fekete kivitelben, amely a Vacu Vin kínálatában is megtalálható.

A prémium termék 15 perc alatt képes lehűteni az alkoholos italokat, így az utolsó kortyig hidegen tartva azt. A rugalmas pezsgős és borászati kellék hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, nem véletlenül illeszkedik ennyire szorosan a legtöbb palackra.

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Fekete
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Hűtés, Pezsgő
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960709
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  4 db
Kivitel
6 490 Ft
Részletek

Biztosan Önnek is okozott már fejtörést, hogy vendégeket várt, esetleg megfeledkezett arról, hogy időben behűtse a pezsgőt. A mai modern technológiának köszönhetően azonban legközelebb már nem szükséges stresszelnie, hogy meleg italt kell felszolgálnia. A Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsettája fekete kivitelben egy rendkívül elegáns kiegészítője lehet a rendezvénynek vagy eseménynek. 

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete működése

A termék aktívan hűti le kedvenc üveg preseccoját, pezsgőjét, habzóborát, vagy bármilyen egyéb alkoholos italát akár 15 perc alatt, amit aztán sokáig hűvösen és frissen is tart. A szigetelt palackhűtő gondoskodik arról, hogy a palack hosszú ideig tálalható legyen. A hűtőelem újrafelhasználható, így szemetet sem termel majd vele. Az optimális használathoz csak annyit kell tennie, hogy a borászati kiegészítőt legalább hat órára fagyasztóba teszi. 

A típus nagy előnye, hogy rugalmas, így szorosan illeszkedik, mind a hét decis, mind pedig az egy literes üvegekre egyaránt. Ha már nem használja, akkor csak hajtsa össze és tegye vissza a fagyasztóba, hogy bármikor ismét használatba vehesse. A hordozható kivitel ideális piknikezésekhez, szabadtéri rendezvényekhez és persze grillezésekhez egyaránt. Magával viheti továbbá esküvőkre, céges rendezvényekre, esetleg egy barátja születésnapi partijára egyaránt.

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete tulajdonságai

A Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta aktívan hűti kedvenc üveg pezsgőjét vagy preseccoját, habzóborát, majd hűvösen és frissen tartja. A szigetelt palackhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy palackja hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon az újrafelhasználható hűtőelem működésével. Az optimális használat érdekében az Pezsgőhűtő mandzsetta legalább 6 órán keresztül tárolja a fagyasztóban.

A rugalmas pezsgőhűtő mandzsettát tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes pezsgősüvegek körül. Használat után vegye le a hűtő mandzsettát, hajtsa laposra, és tegye a fagyasztóba. A hordozható pezsgőhűtő ideális piknikhez, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez.

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960709
Tömeg
390 g/db
Hasonló termékek