A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Bruttó 7 290 Ft

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete

Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete

A pezsgőt vagy habzóbort lehűti 15 percen belül, és az utolsó kortyig hűvös marad az ital. A rugalmas hűtőmandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa a hűtőmandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg italt fogyaszthasson.

A pezsgőt mindig is egy elegánsabb eseményen vagy rendezvényen bontjuk fel, így rendkívül fontos, hogy azt stílusosan szolgálhassuk fel a vendégek számára. A leghasznosabb bár kellékekhez tehát hozzátartozik a pezsgőhűtő mandzsetta fekete kivitelben, amely a Vacu Vin kínálatában is megtalálható.

A prémium termék 15 perc alatt képes lehűteni az alkoholos italokat, így az utolsó kortyig hidegen tartva azt. A rugalmas pezsgős és borászati kellék hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, nem véletlenül illeszkedik ennyire szorosan a legtöbb palackra.

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Fekete
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Hűtés, Pezsgő
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960709
Várható kiszállítás
2022.06.28
Raktáron :  5 db
Kivitel
Bruttó 7 290 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Biztosan Önnek is okozott már fejtörést, hogy vendégeket várt, esetleg megfeledkezett arról, hogy időben behűtse a pezsgőt. A mai modern technológiának köszönhetően azonban legközelebb már nem szükséges stresszelnie, hogy meleg italt kell felszolgálnia. A Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsettája fekete kivitelben egy rendkívül elegáns kiegészítője lehet a rendezvénynek vagy eseménynek. 

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete működése

A termék aktívan hűti le kedvenc üveg preseccoját, pezsgőjét, habzóborát, vagy bármilyen egyéb alkoholos italát akár 15 perc alatt, amit aztán sokáig hűvösen és frissen is tart. A szigetelt palackhűtő gondoskodik arról, hogy a palack hosszú ideig tálalható legyen. A hűtőelem újrafelhasználható, így szemetet sem termel majd vele. Az optimális használathoz csak annyit kell tennie, hogy a borászati kiegészítőt legalább hat órára fagyasztóba teszi. 

A típus nagy előnye, hogy rugalmas, így szorosan illeszkedik, mind a hét decis, mind pedig az egy literes üvegekre egyaránt. Ha már nem használja, akkor csak hajtsa össze és tegye vissza a fagyasztóba, hogy bármikor ismét használatba vehesse. A hordozható kivitel ideális piknikezésekhez, szabadtéri rendezvényekhez és persze grillezésekhez egyaránt. Magával viheti továbbá esküvőkre, céges rendezvényekre, esetleg egy barátja születésnapi partijára egyaránt.

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete tulajdonságai

A Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta aktívan hűti kedvenc üveg pezsgőjét vagy preseccoját, habzóborát, majd hűvösen és frissen tartja. A szigetelt palackhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy palackja hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon az újrafelhasználható hűtőelem működésével. Az optimális használat érdekében az Pezsgőhűtő mandzsetta legalább 6 órán keresztül tárolja a fagyasztóban.

A rugalmas pezsgőhűtő mandzsettát tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes pezsgősüvegek körül. Használat után vegye le a hűtő mandzsettát, hajtsa laposra, és tegye a fagyasztóba. A hordozható pezsgőhűtő ideális piknikhez, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez.


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960709
Tömeg
390 g/db
Hasonló termékek