A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Bruttó 9 290 Ft

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete

Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta fekete
Videó

A pezsgőt vagy habzóbort lehűti 15 percen belül, és az utolsó kortyig hűvös marad az ital. A rugalmas hűtőmandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa a hűtőmandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg italt fogyaszthasson.

A pezsgőt mindig is egy elegánsabb eseményen vagy rendezvényen bontjuk fel, így rendkívül fontos, hogy azt stílusosan szolgálhassuk fel a vendégek számára. A leghasznosabb bár kellékekhez tehát hozzátartozik a pezsgőhűtő mandzsetta fekete kivitelben, amely a Vacu Vin kínálatában is megtalálható.

A prémium termék 15 perc alatt képes lehűteni az alkoholos italokat, így az utolsó kortyig hidegen tartva azt. A rugalmas pezsgős és borászati kellék hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, nem véletlenül illeszkedik ennyire szorosan a legtöbb palackra.

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Fekete
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Hűtés, Pezsgő
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960709
Várható kiszállítás
2024.05.24
Raktáron :  20 db
Kivitel
Bruttó 9 290 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Biztosan Önnek is okozott már fejtörést, hogy vendégeket várt, esetleg megfeledkezett arról, hogy időben behűtse a pezsgőt. A mai modern technológiának köszönhetően azonban legközelebb már nem szükséges stresszelnie, hogy meleg italt kell felszolgálnia. A Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsettája fekete kivitelben egy rendkívül elegáns kiegészítője lehet a rendezvénynek vagy eseménynek. 

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete működése

A termék aktívan hűti le kedvenc üveg preseccoját, pezsgőjét, habzóborát, vagy bármilyen egyéb alkoholos italát akár 15 perc alatt, amit aztán sokáig hűvösen és frissen is tart. A szigetelt palackhűtő gondoskodik arról, hogy a palack hosszú ideig tálalható legyen. A hűtőelem újrafelhasználható, így szemetet sem termel majd vele. Az optimális használathoz csak annyit kell tennie, hogy a borászati kiegészítőt legalább hat órára fagyasztóba teszi. 

A típus nagy előnye, hogy rugalmas, így szorosan illeszkedik, mind a hét decis, mind pedig az egy literes üvegekre egyaránt. Ha már nem használja, akkor csak hajtsa össze és tegye vissza a fagyasztóba, hogy bármikor ismét használatba vehesse. A hordozható kivitel ideális piknikezésekhez, szabadtéri rendezvényekhez és persze grillezésekhez egyaránt. Magával viheti továbbá esküvőkre, céges rendezvényekre, esetleg egy barátja születésnapi partijára egyaránt.

Pezsgőhűtő mandzsetta fekete tulajdonságai

A Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta aktívan hűti kedvenc üveg pezsgőjét vagy preseccoját, habzóborát, majd hűvösen és frissen tartja. A szigetelt palackhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy palackja hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon az újrafelhasználható hűtőelem működésével. Az optimális használat érdekében az Pezsgőhűtő mandzsetta legalább 6 órán keresztül tárolja a fagyasztóban.

A rugalmas pezsgőhűtő mandzsettát tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes pezsgősüvegek körül. Használat után vegye le a hűtő mandzsettát, hajtsa laposra, és tegye a fagyasztóba. A hordozható pezsgőhűtő ideális piknikhez, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez.

A Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsetta fekete terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960709
Tömeg
390 g/db
Pezsgőhűtő mandzsetta fekete használta

A Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsetta fekete egy könnyedén és praktikus használható konyhai kellék. A termék ugyanis aktívan háti kedvenc üveg italát, így akár 15 perc alatt megfelelő hőmérsékletűvé válhat. Nagy előnye, hogy sokáig hűvösen és frissen tartja a palackot, hiszen a szigetelt termék gondoskodik róla, hogy azt tovább tudja tárolni. A hűtőelem ráadásul többször használható, így szemetet sem termel vele, ráadásul még a váratlan vendégek sem okoznak majd fejtörtést.

Az optimális használathoz csak annyit kell tennie, hogy a borászati kelléket minimum hat órára a fagyasztóba teszi. A legjobb, ha mindig ott van, így állandóan kéznél lesz. Pozitívuma, hogy rugalmas, illeszkedik mindenféle palackra, ha pedig nem használja, akkor egyszerűen hajtsa össze és tegye vissza, ahonnan elvette. Kiválóan alkalmas piknikezésekhez, különféle szabadtéri rendezvényekre egyaránt.

Csomagajánlatok