A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta üveges mintával
Pezsgőhűtő mandzsetta Üvegek
Bruttó 9 290 Ft

Pezsgőhűtő mandzsetta Üvegek

Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta üveges mintával
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta üveges mintával
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta üveges mintával
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta üveges mintával
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta üveges mintával
Videó

Minőségi és tartós boros kiegészítőket keres otthonra? Szeretné, ha végre egy jól felszerelt és átlátható konyhába térhetne be, ahol mindent megtalál, amire csak szüksége van?

A Vacu Vin pezsgő mandzsettája üveges mintával egy remek megoldás, ha szereti a különleges italokat. Sokszor szembesülünk azzal, hogy a vendégek váratlanul toppannak be és nincs lehűtve egy üveg bor vagy pezsgő sem. Ennek azonban véget vethet, amennyiben beszerezni ezt a prémium konyhai kelléket otthonra. A termék képes akár 15 perc alatt is megfelelő hőmérsékletűre hűteni az italt, amit fel szeretne szolgálni. 

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Mintás, Fekete
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Pezsgő, Hűtés
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960396
Várható kiszállítás
2024.04.01
Raktáron :  8 db
Kivitel
Bruttó 9 290 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Minőségi boros kiegészítőket keres otthonra, amelyek segítségével többé már a vendégek sem lephetik meg? A Vacu Vin által forgalmazott pezsgőhűtő mandzsetta üveges mintával egy remek megoldás arra az esetre, ha a vendégek váratlanul toppannának be Önhöz.

Pezsgőhűtő mandzsetta Üvegek működése

A boros kellékkel akár 15 perc alatt lehűtheti a pezsgőt vagy a habzóbort egyaránt. A rugalmas anyagnak hála ráadásul bármilyen palackra jól passzol. A szigetelő tulajdonságai miatt pedig az utolsó kortyig hűvösen tartja a felkínálni kívánt italt. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy legalább hat órára a fagyasztóba teszi a mandzsettát, hogy az elláthassa feladatát. A mintának köszönhetően pedig igazán izgalmassá válik a tálalás. Jól mutat rendezvényeken, otthoni eseményeken, de még az ünnepek alkalmával is egyaránt. 

Pezsgőhűtő mandzsetta Üvegek használata

Használatához egyszerűen húzza rá az üvegre a pezsgőhűtő mandzsettát, ami aztán negyed óra alatt megfelelő hőfokra hűti a koccintáshoz szükséges pezsgőt. Ha pedig már nincs rá szükség, akkor tegye vissza a mélyhűtőbe, hogy legközelebb csak elő kelljen vennie onnan.

A Vacu Vin által forgalmazott termék ajándékba is tökéletes, hiszen ezáltal stílusos meglepetést adhat át szerette, illetve közeli barátja számára. Ne feledkezzen meg csomagolni mellé a kedvenc üveg italából is, így garantáltan mosolyt csalhat a másik arcára.

Pezsgőhűtő mandzsetta Üvegek tulajdonságai

A pezsgőt vagy habzóbort lehűti 15 percen belül, és az utolsó kortyig hűvös marad az ital. A rugalmas hűtőmandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa a hűtőmandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg italt fogyaszthasson.

Pezsgősüveggel a mintáján, hogy még izgalmasabb legyen a tálalás. 

Tartsa a mandszettát a mélyhűtőben, fogyasztás előtt húzza rá az üvegre és néhány perc alatt megfelelő hőmérsékletre kerül a kedvenc pezsgője. 

Tökéletes ajándék és otthoni party kiegészítő, hogy stílusos legyen a tálalás és a felszolgálás. 

 

Szállítás

A Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsetta üvegek terméket Magyarország egész területén házhoz visszük, hiszen számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket.

A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960396
Tömeg
390 g/db