A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Pezsgősüveg nyitó inox
Pezsgősüveg nyitó inox
Bruttó 4 690 Ft

Pezsgősüveg nyitó inox

Pezsgősüveg nyitó inox
Pezsgősüveg nyitó inox
Pezsgősüveg nyitó inox
Pezsgősüveg nyitó inox
Pezsgősüveg nyitó inox
Pezsgősüveg nyitó inox használata

A pezsgősüveg nyitó inox segítségével könnyebben és gyorsabban távolíthatja el a palackból a dugót. Élvezze az ünnepi eseményeket, a szilvesztert, a születésnapokat, hiszen így pillanatok alatt szolgálhatja fel kedvenc italát. 

Vegye le az üvegről a fóliát, majd helyezze rá a négyágas nyitót a parafa tetejére. A dugó helyett kezdje el csavarni a palackot, így pattanás nélkül bonthatja fel a pezsgősüveget. Mosogatógépben mosható.

Elegáns Vacu Vin pezsgősüveg nyitóra vágysz inox kivitelben? A négyágú kivitel dugóeltávolító és üvegnyitó egyben, ennek köszönhetően egy igazán praktikus konyhai eszköznek számít. Megállja a helyét otthoni körülmények között, de akár egy bárban vagy egy vendéglátóegységben egyaránt.

Anyag
Fém, Acél
Szín
Fém
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Pezsgő
Logózható
Nem
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960724
Várható kiszállítás
2024.05.24
Raktáron :  7 db
Bruttó 4 690 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Pezsgő fogyasztása a mindennapokban 

A pezsgő attól az igazi, hogy pezseg. A szén-dioxidod tartalmazó, buborékos alkohol sokak számára jelenti az ünneplést, a különleges alkalmakat. Leggyakrabban születésnapon, szilveszterkor, nagyobb események során kerülnek elő. Amikor azonban otthon fogyasztunk pezsgős italt, akkor bizony szükség van pár prémium eszközre, amelynek köszönhetően könnyen és egyszerűen nyithatjuk és zárhatjuk le a palackot.  

Pezsgősüveg nyitó inox tulajdonságai 

A Vacu Vin kiváló minőségű pezsgős kiegészítője egy elegáns négyágú pezsgős dugóeltávolító és borosüvegnyitő egyben, amely minden alkalommal és minden helyzetben megállja a helyét. Amint sikerült eltávolítani a fóliát a palackról, máris mehet a parafa tetejére a pezsgősüveg nyitó inox kivitelben. Egyszerűen csavarja el, majd pedig egy apró hangot hallva már ki is nyitotta az üveget. Az ergonomikus, kompakt és egyszerű kialakítás megkönnyíti a hordozhatóságot, kényelmes használatot és annál is könnyebb tárolást tesz lehetővé.  

A kiváló alapanyagoknak hála egy igen tartós termékről van szó, amely hosszú ideig hű társ lehet a mindennapokban. A konyhai kelléket nyugodtan moshatja mosogatógépben, nem okoz benne semmilyen kárt.  

Amennyiben pedig nem fogyna el az egész ital, abban az esetben érdemes beszerezni hozzá egy Vacu Vin pezsgősüveg záró dugót, amely éppen abban akadályozza meg a pezsgőt, hogy a buborékok elvesszenek belőle. A rozsdamentes anyagból gyártott minőségi kiegészítő remekül tud jönni kisebb társaságok esetén, amikor biztosan tudjuk, hogy az alkohol nem fogy el egyszerre.  

A pezsgősüveg nyitó használata 

Az inox nyitó használatával könnyen és egyszerűen távolíthatja el a pezsgősüvegből a dugót, így pillanatok alatt szolgálhatja fel az ünnepléshez szükséges buborékos alkoholt. A Vacu Vin kellék tehát garantáltan segítségére lehet a konyhában a mindennapok során. 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960724
Tömeg
125 g/db
Csomagajánlatok