A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Pezsgősüveg nyitó Karos
Pezsgősüveg nyitó Karos
Bruttó 8 290 Ft

Pezsgősüveg nyitó Karos

Pezsgősüveg nyitó Karos
Pezsgősüveg nyitó Karos
Pezsgősüveg nyitó Karos
Pezsgősüveg nyitó Karos
Pezsgősüveg nyitó Karos
.
.

A Vacu Vin pezsgősüveg nyitó karos változata egy igen elegáns pezsgős dugóeltávolító, amely kiváló választás minden alkalomra és minden helyzetben. A robosztus nyitóval könnyedén távolíthatja el a pezsgősüveg fóliáját, a fém részt, valamint a parafát egyaránt. 

A pezsgősüveg nyitó egy ergonomikus és robosztus pezsgős kiegészítő, amellyel kényelmesebbé és könnyebbé válik a palack felbontása. A kiváló minőségű anyaghasználatnak köszönhetően pedig rendkívül tartós, hosszú távú használatra tervezték. Ideális megoldás éttermekben, vendéglátásban, valamint akár otthon is, hiszen mindenki számára biztonságos dugóeltávolítást tesz lehetővé.

Anyag
Fém, Acél
Szín
Fém
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Pezsgő
Logózható
Nem
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960733
Várható kiszállítás
2024.04.26
Raktáron :  4 db
Bruttó 8 290 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Pezsgőzés a mindennapokban

Egy jó pezsgő attól lesz az igazi, ízletes és friss, hogy pezseg. A szén-dioxid tartalmú ital kiváló megoldás ünnepekre, különleges alkalmakra, amikor valamilyen esemény van. A leggyakrabban persze születésnapok és szilveszter alkalmával kerül elő, de ott van minden nagyobb rendezvényen, éttermekben, valamint a vendéglátás többi területén is. Amikor azonban otthon fogyasztjuk, akkor nem árt beruházni pár prémium pezsgős kellékre, amelynek hála könnyen és egyszerűen nyithatjuk vagy éppen zárhatjuk le az üveget. 

Pezsgősüveg nyitó karos

A Vacu Vin karos pezsgősüvegnyitója egy elegáns dugóeltávolító, amely kiváló megoldás minden élethelyzetben, amikor palackot bontana fel. A robosztus pezsgős kellék használata igen egyszerű, egyetlen mozdulattal távolíthatja el a fémet, a fóliát, illetve a dugót. Ezt követően már csak élveznie kell a buborékos alkoholt. 

A pezsgősüveg nyitó egy ergonomikusan kialakított termék, amely kényelmesebbé és könnyebbé teszi az italozást. A kiváló minőségi anyaghasználatnak köszönhetően pedig rendkívül tartós, hosszú távú használatra tervezték. Ideális pezsgős kellék a parafa biztonságos eltávolításához

Válassza ajándékba, esetleg céges reklámajándékként egyaránt. Bármikor megállja a helyét, ha valakit meg szeretne lepni.

A pezsgősüveg nyitó karos változatának használata

Az alkalmazásához nem kell mást tennie, mint a karos nyitót az üveg nyakára teszi úgy, hogy a kampót elhajtsa, így az üvegnyitót a ketrec peremére helyezte. Ezt követően forgassa el a nyitót, hogy a dugó a két kar közé szoruljon. Csavaró mozdulattal húzza ki a dugót és a ketrecet. 

Szállítás

A Vacu Vin karos pezsgősüveg nyitóját Magyarország egész területén házhoz visszük, hiszen számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket.

A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960733
Tömeg
253 g/db
Pezsgősüveg nyitó karos használata

A Vacu Vin pezsgősüveg nyitó karos használata igen egyszerű, bárki számára könnyedén alkalmazható boros kellék. Ennek köszönhetően egyetlen mozdulattal távolíthatja el a pezsgősüveg fóliáját, a rajta található fém kupakot, valamint a dugót. 

Helyezze a terméket az üveg nyakára úgy, hogy a karos nyitón található kampót elhajtja, majd egyetlen mozdulattal forgassa el a nyitót, hogy a dugó a két kar közé szoruljon. Egyetlen csavaró mozdulat és már ki is nyitotta a pezsgőt. A palack már azonnal meg is szabadult a záró részétől, végre élvezheti a pezsgő minden egyes zamatát. Az elegáns eltávolító eszköz tartós, hosszú távú használatra tervezték. 

Csomagajánlatok
Hasonló termékek