A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vacu Vin Pezsgőhűtő Elegant inox
Pezsgőhűtő Elegant inox
Bruttó 19 450 Ft

Pezsgőhűtő Elegant inox

Vacu Vin Pezsgőhűtő Elegant inox
Vacu Vin Pezsgőhűtő Elegant inox
Vacu Vin Pezsgőhűtő Elegant inox
Vacu Vin Pezsgőhűtő Elegant inox
Vacu Vin Pezsgőhűtő Elegant inox

Sokszor okoz gondot az alkohol gyors és hatékony lehűtése egyes ünneplések előtt? Akkor érdemes beszsereznie egy elegant INOX rozsdamentes acél pezsgőhűtőt, aminek segítségével akár 15 perc alatt megfelelő hőmérsékletűvé teheti az italt. Az újrahasználható hűtőelemet tartalmazó gyártmányt érdemes a fagyasztóban tárolni, így igazán hosszú ideig élvezheti az ünneplés adta lehetőségeket. Az eleganciáról a rozsdamentes acél burkolat gondoskodik, ami igazán stílusossá teszi ezt a típust.

Anyag
Acél
Szín
Acél
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Pezsgő, Hűtés
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960421
Várható kiszállítás
2022.06.28
Raktáron :  11 db
Bruttó 19 450 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Elgondolkodott már azon, hogy egyes esetekben milyen jól tudna jönni egy olyan eszköz, ami pillanatok alatt képes lehűteni az alkoholos italokat? Akkor végre nem kell tovább keresnie, hiszen a pezsgőfürdő elegant INOX kivitelben remek lehetőséget ad minderre. A webáruházunk által forgalmazott darab aktívan hűti bármely kedvenc üveg italát, miközben frissen tartja azt. A rozsdamentes tok nemcsak az eleganciáról gondoskodik, hanem hűtőelemet is tartalmaz, ami biztosítja a palack számára, hogy mindig ideális tálalási hőmérsékleten legyen. 

Pezsgőhűtő Elegant inox használata

A használat előtt csak annyit kell tennie, hogy minimum hat órán keresztül kell a kiegészítőt a fagyasztóban tartani, így bármikor optimálisan használhatóvá válik. A rugalmas elemet úgy alkották meg, hogy az szorosan illeszkedjen akár a 7 dl-es, akár az 1 literes üvegekre egyaránt. Ha pedig már nincs rá szüksége, akkor egyszerűen hajtsa össze és tegye ismét a fagyasztóba, hogy a következő alkalommal is elő tudja azt venni.

Pezsgőhűtő Elegant inox tulajdonságai

A szett tartalmazza többek között a hűtőmandzsettát is, amit a pezsgőhűtőbe kell beletenni. Az elegáns pezsgőhűtő ideális ünnepi étkezésekhez, szabadtéri rendezvényekhez, illetve grillezésekhez egyaránt. Meglepheti vele továbbá párját, családtagját, esetleg egy barátját is karácsonykor, esetleg születésnap alkalmából. 

15 perc alatt lehűti a pezsgőt, és az utolsó kortyig hűvös marad. Ez a pezsgőhűtő újrafelhasználható hűtőelemet (pezsgőhűtő mandzsetta) tartalmaz, amelyet a fagyasztóban kell tárolni, hogy hosszabb ideig élvezhesse a hideg italt. A rozsdamentes acél burkolat igazi eleganciát sugároz az asztalon. 

A szettben benne van a hűtőmandszetta is, amit a pezsgőhűtőbe kell helyezni. 

A Vacu Vin Pezsgőhűtő Elegant aktívan hűti kedvenc üveg pezsgőjét vagy habzóborát, hűvösen és frissen tartja. Az elegáns rozsdamentes tok hűtőelemet tartalmaz, amely biztosítja, hogy a palack hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon. Tartsa a hűtőelemet a fagyasztóban legalább 6 órán keresztül az optimális használat érdekében.

A rugalmas hűtőelemet úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes pezsgősüvegekre. Használat után hajtsa össze a hűtőelemet, és tegye a fagyasztóba a következő alkalomra előkészülve.

Ez az elegáns pezsgőhűtő ideális díszes vacsorához, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez is.

 

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960421
Tömeg
1,23 kg/db
Hasonló termékek