A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
Pezsgősüveg záró dugó inox
Bruttó 3 690 Ft

Pezsgősüveg záró dugó inox

Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
.
.

Számtalan trükk létezik, hogy a már egyszer kinyitott pezsgő hogyan tudja megőrizni a frissességét, pezsgését, hogyan lehet visszazárni úgy, hogy tökéletes maradjon. De mindegyik csak trükk és próbálkozás. A megoldás a Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó mely egyszerre elegáns és hasznos. A Vacu vin rozsdamentes pezsgősüveg záró dugó megőrzi a pezsgő frissességét.

Anyag
Fém
Szín
Fém
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Pezsgő, Tárolás
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960633
Várható kiszállítás
2024.04.01
Raktáron :  75 db
Bruttó 3 690 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A pezsgő attól pezseg, hogy széndioxidot tartalmaz, ezek képezik a buborékot. A buborékok „rossz szokása”, hogy egy ideig megtapadnak a – már kinyitott – üveg falán ám idővel felszínre törnek és kipukkadnak. A pezsgő ebben a pillanatában szinte borrá alakul vissza (sőt, akár erjedtnek is tűnhet), elveszti a frissességét, az ízét, a lenyűgöző pezsgését. 

 

A Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó inox meggátolja a széndioxid távozását az üvegből, így megőrizve a pezsgő eredeti állapotát. Az elegáns inox anyagból készült dugó nemcsak praktikus, hanem a pezsgőszéntől sem kell tartanunk, hiszen a rozsdamentes acél nem reagál a pezsgővel.

A Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó használata rendkívül egyszerű: helyezzük az üveg nyílására, majd húzzuk le a fogantyút a tömítő betét letömörítése érdekében. A dugó garantálja, hogy a pezsgő mindig tökéletesen friss és buborékos maradjon, akár egy kis összejövetelen, akár egy elegáns vacsora alkalmával.

A Vacu Vin csapata kiváló minőségű, innovatív termékeiről ismert, így bátran választhatjuk terméküket, ha a pezsgő frissességének megőrzése a célunk.

Az inox Pezsgősüveg záró dugó működése

A rozsdamentes Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó éppen ezt akadályozza meg úgy, hogy légmentesen zár így a pezsgőben levő buborékok és az íz is hosszan tart. 

A rozsdamentes pezsgőzáró dugó lenyűgöző megjelenésű, bármelyik pezsgőhöz és pezsgősüveghez tökéletesen illik, egy egyszerű mozdulattal könnyedén lezárhatja vele a pezsgőt, így nem foszlik szét a romantikus pillanat. A rendkívül megkapó kialakítású pezsgősüveg záró dugó kitűnő saját használatra, de akár egy stílusos és elegáns ajándékötlet is lehet.

Zárja vissza az ízt és az élményt a pezsgőjébe a stílusos Vacu Vin pezsgősüveg záró dugóval és élvezze tovább az ital nemességét. 

Pezsgősüveg záró dugó inox használata

A Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó megőrzi a pezsgő ízét és buborékait. Tegye a pezsgődugót egy üveg pezsgőre, és hajtsa le a biztonsági kapcsokat, hogy az üvegre rögzítse. Rozsdamentes acél bevonata elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek. A Vacu Vin logó a pezsgődugó tetejére van gravírozva.

  • Megőrzi a pezsgő ízét és buborékait
  • Elegáns kialakítás rozsdamentes acél kivitelben
  • A tetején Vacu Vin logó gravírozás

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960633
Tömeg
150 g/db
Pezsgősüveg záró dugó inox használata

A Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó inox használata igen egyszerű. A rozsdamentes anyagból készült termék megakadályozza, hogy a pezsgőben lévő buborékok és az íz távozzon a palackból. Csupán annyit kell tennie, hogy, hogy egy egyszerű mozdulattal lezárja a palackot, így nem foszlik szét a romantikus pillanat. 

Tegye a dugót az üvegre, majd pedig hajtsa le a biztonsági kapcsokat, így a palackra rögíztve azt. A bevonat elegáns, így remekül passzol majd az éttermébe, szállodájába, borozójába egyaránt.