A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Rápattintható borhőmérő
Bruttó 5 100 Ft

Rápattintható borhőmérő

Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Rápattintható borhőmérő használata

A Vacu Vin rápattintható borhőmérő használata egyszerű és praktikus. A speciális boros eszközt elhelyezheti bármely boros üveg körül. Kialakításának köszönhetően minden palackra tökéletesen passzol. Csupán annyit kell tennie, hogy egy határozott mozdulattal rápattintja a felszolgálni kívánt boros üveg nyakára. Ez azonnal jelezni fogja az Ön számára az ital aktuális hőmérsékletét. 

Amennyiben nem biztos abban, hogy az adott típusnak milyen hőmérsékletre an szüksége, a borhőmérő hátulján egy tálalási segédletnek köszönhetően tudni fogja azt. A kis helyen tárolható boros kellék kényelmes felhasználást biztosít tehát az Ön számára. 

Borhőmérő a legjobb hőmérséklet megtalálásához. Ötletes és praktikus megoldás, hogy megmérje a bor hűmérsékletét. Egyenesítse ki és egy kézmozdulattal pattintsa rá az üvegre a hőmérőt. A hőmérő beljesében található listából pedig nézzen utána, hogy az adott bor típusnak mi az ajánlott hőmérséklet javaslata. Tökéletes ajándák egy igazi borrajongónak. 

A borhőmérő külső rétege gumiból készült, így pontosan illeszkedik az üvegre és nem mozdul el róla. Használja minden bor fogyasztásakor, hogy tökletes legyen az ital élménye. 

Pattintsa az üveg körül, és megmutatja a palack bor aktuális hőmérsékletét. Az ajánlott tálalási hőmérsékleteket a hőmérő hátoldalán találja, hogy tökéletes időben tálalja a bort.

A bor szerelmeseinek szeretnénk kedveskedni az egyedileg a Vacu Vin által tervezett és gyártott rápattintható borhőmérő termékkel. Egyben elegáns és praktikus megoldást nyújt a szervírozás előtt, hogy a megfelelő tálalási hőfokon szolgálja fel a kívánt bort. Csupán rá kell pattintani az üvegre és megjeleníti a palack bor aktuális hőmérsékletét.

Anyag
Gumi, Szilikon
Szín
Szürke
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Party, Ital
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960614
Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron :  43 db
Bruttó 5 100 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Vacu Vin borhőmérő a pattintható kivitelezésnek köszönhetően bármilyen palack bor azonnali hőmérsékletét megmutatja. Az ajánlott tálalási hőmérsékleteket pedig megtalálja a hőmérő hátoldalán, hogy tökéletes időben szolgálja fel a bort.

Használatával minden helyzetben stílusosan, a megfelelő tálalási hőfokon tudja felszolgálni kedvenc borát. A Vacu Vin rápattintható borhőmérő a palackra helyezést követően azonnal megjeleníti a bor aktuális hőmérsékletét, továbbá, a kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a kényelmes használatot és a tárolást. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin rápattintható borhőmérő termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék.

A borhőmérő alkalmazása

A Vacu Vin rápattintható borhőmérőt könnyedén elhelyezheti bármilyen boros üveg körül. A speciális, pattintható megoldásnak és szilikon anyagának köszönhetően minden üvegre tökéletesen illeszkedik. 

 

Hogyan használja a borhőmérőt? 

Pattintsa a szilikon borhőmérőt egy határozott mozdulattal a felszolgálni kívánt boros palackra. A Vacu Vin borhőmérő azonnal megjeleníti az üveg bor aktuális hőmérsékletét, Celsius fokban. Amennyiben bizonytalan a tálalási hőfok megállapításában, útmutatást adhat Önnek a borhőmérő hátoldalán található tálalási segédlet. A Vacu Vin rápattintható borhőmérő kis helyen is tárolható és kényelmes felhasználást biztosít.

Szállítás

A Vacu Vin rápattintható borhőmérő terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A Vacu Vin hőmérő megmutatja a palackok hőmérsékletét, hogy a megfelelő hőmérsékleten tálalhassa a bort. A hőmérőt könnyedén elhelyezheti bármely borosüveg körül. A hőmérő kijelzőjén megjelenik a palack aktuális hőmérséklete. A hőmérő hátoldalán megtalálja a különböző borok ajánlott tárolási hőmérsékletét. A Vacu Vin hőmérő kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a szállítást, a kényelmes használatot és a tárolást. Tökéletes kiegészítő a bor szerelmeseinek!


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960614
Tömeg
60 g/db