A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Rápattintható borhőmérő
Bruttó 4 360 Ft

Rápattintható borhőmérő

Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Vacu Vin Rápattintható borhőmérő
Vacu Vin Rápattintható borhőmérő

Pattintsa az üveg körül, és megmutatja a palack bor aktuális hőmérsékletét. Az ajánlott tálalási hőmérsékleteket a hőmérő hátoldalán találja, hogy tökéletes időben tálalja a bort.

A bor szerelmeseinek szeretnénk kedveskedni az egyedileg a Vacu Vin által tervezett és gyártott rápattintható borhőmérő termékkel. Egyben elegáns és praktikus megoldást nyújt a szervírozás előtt, hogy a megfelelő tálalási hőfokon szolgálja fel a kívánt bort. Csupán rá kell pattintani az üvegre és megjeleníti a palack bor aktuális hőmérsékletét.

Anyag
Gumi, Szilikon
Szín
Szürke
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Party, Ital
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960614
Várható kiszállítás
2022.06.28
Raktáron :  99 db
Bruttó 4 360 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Vacu Vin borhőmérő a pattintható kivitelezésnek köszönhetően bármilyen palack bor azonnali hőmérsékletét megmutatja. Az ajánlott tálalási hőmérsékleteket pedig megtalálja a hőmérő hátoldalán, hogy tökéletes időben szolgálja fel a bort.

Használatával minden helyzetben stílusosan, a megfelelő tálalási hőfokon tudja felszolgálni kedvenc borát. A Vacu Vin rápattintható borhőmérő a palackra helyezést követően azonnal megjeleníti a bor aktuális hőmérsékletét, továbbá, a kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a kényelmes használatot és a tárolást. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin rápattintható borhőmérő termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék.

A borhőmérő alkalmazása

A Vacu Vin rápattintható borhőmérőt könnyedén elhelyezheti bármilyen boros üveg körül. A speciális, pattintható megoldásnak és szilikon anyagának köszönhetően minden üvegre tökéletesen illeszkedik. 

 

Hogyan használja a borhőmérőt? 

Pattintsa a szilikon borhőmérőt egy határozott mozdulattal a felszolgálni kívánt boros palackra. A Vacu Vin borhőmérő azonnal megjeleníti az üveg bor aktuális hőmérsékletét, Celsius fokban. Amennyiben bizonytalan a tálalási hőfok megállapításában, útmutatást adhat Önnek a borhőmérő hátoldalán található tálalási segédlet. A Vacu Vin rápattintható borhőmérő kis helyen is tárolható és kényelmes felhasználást biztosít.

Szállítás

A Vacu Vin rápattintható borhőmérő terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A Vacu Vin hőmérő megmutatja a palackok hőmérsékletét, hogy a megfelelő hőmérsékleten tálalhassa a bort. A hőmérőt könnyedén elhelyezheti bármely borosüveg körül. A hőmérő kijelzőjén megjelenik a palack aktuális hőmérséklete. A hőmérő hátoldalán megtalálja a különböző borok ajánlott tárolási hőmérsékletét. A Vacu Vin hőmérő kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a szállítást, a kényelmes használatot és a tárolást. Tökéletes kiegészítő a bor szerelmeseinek!


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960614
Tömeg
60 g/db
Rápattintható borhőmérő használata

A Vacu Vin rápattintható borhőmérő használata egyszerű és praktikus. A speciális boros eszközt elhelyezheti bármely boros üveg körül. Kialakításának köszönhetően minden palackra tökéletesen passzol. Csupán annyit kell tennie, hogy egy határozott mozdulattal rápattintja a felszolgálni kívánt boros üveg nyakára. Ez azonnal jelezni fogja az Ön számára az ital aktuális hőmérsékletét. 

Amennyiben nem biztos abban, hogy az adott típusnak milyen hőmérsékletre an szüksége, a borhőmérő hátulján egy tálalási segédletnek köszönhetően tudni fogja azt. A kis helyen tárolható boros kellék kényelmes felhasználást biztosít tehát az Ön számára. 

Hasonló termékek