A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Dugóhúzó parafa kihúzó
Dugóhúzó parafa kihúzó
Bruttó 4 990 Ft

Dugóhúzó parafa kihúzó

Dugóhúzó parafa kihúzó
Dugóhúzó parafa kihúzó
Dugóhúzó parafa kihúzó
Dugóhúzó parafa kihúzó
.
.

Segít kihúzni a sérült vagy törékeny dugót a régebbi borosüvegekből. Védje a fogakat a hozzátartozó tokkal. A Vacu Vin dugóhúzó parafa kihúzó ideális megoldás bármilyen koronás kupakkal ellátott palack felbontásához. Felejtse el a bonyolult, nehézkes és hosszú ideig tartó üvegnyitást. A 2 az 1-ben dugóhúzóval minden egyszerűbb és gyorsabb. 

Nagy előnye, hogy mosogatógépben mosható, könnyen tárolható, használni pedig évekig tudja majd, hiszen kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ideális választás sérült vagy törékeny dugókhoz.

Anyag
Műanyag, Fém
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Dugóhúzók
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960734
Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron :  46 db
Bruttó 4 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Borászati kellékeinkre minden otthonban, vendéglátó helyen szükség lehet. A dugóhúzó bár csekély fontosságúnak tűnhet, hatalmas szerepe van a minőségi borfogasztásban. Ennek hiányában beláthatjuk, hogy a felszolgálást meg sem lehet kezdeni. Egyszerű, mégis stílusos, elegáns és modern a dugóhúzó parafa kihúzó, amely kiváló megoldás ajándékba is.

A dugóhúzó parafa kihúzó

Praktikus és könnyen használható borászati kellékeket keres? Akkor a Vacu Vin-ben nem fog csalódni. Emlékszik még azokra az időkre, amikor a bornyitás hosszú és fáradalmas folyamat volt? Felejtse el, hiszen többé nincsen beletört dugó, eltört dugóhúzó, még erőre sem lesz szüksége. A termékeinknek hála pillanatok alatt bonthatja fel kedvenc üveg borát. Játszi könnyedésggel juthat hozzá a különleges nedűhöz, legyen szó a konyháról vagy éppen egy étteremről. Tökéletes kezdés egy remek nagp befejezéséhez! 

A Vacu Vin Cork Puller egy 2 az 1-ben dugóhúzó, amelynek kialakítása lehetővé teszi minden koronás kupakkal ellátott palack felbontását. Ide tartoznak az üdítők, a sörök, valamint a borosüvegek egyaránt. ideális megoldás, ha elegánsan és gyorsan szabadulna meg a dugótól. Az ergonomikus és kompakt, könnyű kialakítás leegyszerűsíti a szállítást és a hordozhatóságot egyaránt. A használata kényelmes, tárolni pedig még egyszerűbb. 

A kiváló minőségű rozsdamentes acél komponensek garantálják, hogy a termék hosszú ideig használható legyen. Mosogatógépben mosható, így még a tisztítása sem egy bonyolult folyamat. Ideális nyitó a sérült, esetleg törékeny dugókhoz. A biztonságos tárolás érdekében pedig egy védőtok tartozik hozzá, amibe érdemes mindig beletenni, ha éppen nincs rá szükség.

A dugóhúzó parafa kihúzó alkalmazása

A Vacu Vin boros kiegészítőjét igen könnyen használatba tudja venni. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy eltávolítja az üvegről a fliát. Ezt követően be kell helyezni a leghosszabb ágat a palacknyak és a parafa közé. Ugyanezzel a mozdulattal illessze be a második horgot úgy, hogy mind a két ág illeszkedjen a bordugó oldalához. Már csak egy kis balról jobbra billenő mozgást kell alkalmaznia.

Viszont sose forgassa el a két fogat addig, amíg teljesen be nem csúsznak azok a helyükre. A parafa eltávolításához már csak egy forgó mozdulatra lesz szüksége, ezt követően az ital már mehet is a borospohárba.

Szállítás

A Vacu Vin dugóhúzóját az ország egész területén házhoz szállítjuk. A számos szállítási lehetőség közül válassza ki az egyiket, mi pedig minden esetben körültekintően csomagoljuk be a terméket. A várható szállítási időről értesítjük és ennek megfelelően kézbesítjük a megrendelését. 

A csomag feladását követően e-mailben megírjuk a pontos információkat, a szállítás napján pedig a futárszolgálattól kap majd értesítést, amely tartalmazza a csomagszámot és a szállítási időt egyaránt. 

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960734
Tömeg
100 g/db
Dugóhúzó parafa kihúzó használata

A Vacu Vin dugóhúzó parafa kihúzó használata igen egyszerű, hiszen a boros kellék ergonomikus és elegáns. Segítségével eltávolíthatja a sérült vagy törékeny dugót a régebbi üvegekről. Megvédheti a fogakat a hozzátartozó tokkal, amelyek nagy segítségére lehetnek a dugó eltávolítása során.

Az alkalmazásához távolítsa el a borosüvegről a fóliát, majd helyezze a leghosszabb ágat a parafa és a palacknyak közé. Ezt követően ugyanezzel a lefelé irányuló mozdulattal illessze be a második, azaz a rövidebb horgot, amíg mind a két át teljesen nem illeszkedik a bordugó oldalához. Balról jobbra, billenő mozgásra lesz szüksége. Ne forgassa el a két fogat, amíg teljesen be nem csúsztak a helyükre. A parafa eltávolításához forgó mozdulattal húzza meg és már töltheti is az italt a pohárba.

Hasonló termékek