Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Pincér dugóhúzó Basic
Pincér dugóhúzó Basic
2 990 Ft

Pincér dugóhúzó Basic

Pincér dugóhúzó Basic
Pincér dugóhúzó Basic
Pincér dugóhúzó Basic
Pincér dugóhúzó Basic

Számtalanszor okozott már problémát, hogy egy bort kellett kinyitnia, de nem volt kéznél egy minőségi kiegészítő, amivel megoldhatja a feladatot? A pincér dugóhúzó basic kivitelben remek választás lehet a munkába, illetve a mindennapok során. Ennek köszönhetően erőfeszítés nélkül távolíthatja el a dugót az üvegből. A termék tartalmaz egy beépített üvegnyitót és egy fóliavágót egyaránt. A fémből és műanyagból gyártott kiegészítő tehát megoldást nyújthat többek között abban az esetben, ha pincérkedik vagy a vendéglátásban dolgozik. 

Anyag
Fém, Műanyag
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Dugóhúzók
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960624
Várható kiszállítás
2021.10.29
Raktáron :  11 db
2 990 Ft
Részletek

Sokszor fordult már elő, hogy ki kellett nyitnia egy borosüveget, de nem volt a kezében egy olyan eszköz, amivel mindezt megteheti? A pincér dugóhúzó basic kivitelben remek lehetőséget ad arra, hogy egy prémium eszközt vehessen a kezébe. A három az egyben palacknyitó bármilyen helyzetre és bármilyen alkalommal tökéletes választás, hiszen segítségével egyszerűen, pillanatok alatt bonthatja fel az üveget. 

A kiegészítő nemcsak nyitásra, hanem fóliavágásra is alkalmas darab. A típus többek között parafafólia, nyitott bordadugók és kupakok eltávolítására is használható. Amennyiben tehát sommelierként, pincérként, esetleg pultosként dolgozik, szerezzen be egy prémium pincér dugóhúzót, amivel pillanatok alatt, stílusosan szabadíthatja meg a palackot a dugótól. Az ergonomikus és kompakt kialakítás megkönnyíti a szállítást, a használatot és a tárolást egyaránt. A tartós használatról pedig a rozsdamentes acél alkatrészek gondoskodnak. 

A terméket a gyártó fémből és műanyagból készítette, fekete kivitelben. Ezáltal egy igazán dizájnos kiegészítője lehet a munkában a mindennapok során. Válassza továbbá bátran ajándékba is egy szerette vagy barátja számára, hiszen ezzel biztosan le tudja majd őt venni a lábáról. 

A Vacu Vin pincér dugóhúzója három az egyben többcélú palacknyitó minden alkalomra és helyzetre. A többcélú eszköz egyesíti a dugóhúzó borosüvegnyitó, a palacknyitó és a fóliavágó tulajdonságait, és alkalmas a parafafólia, a nyitott bordadugók és a kupakok eltávolítására. Ez a borosüvegnyitó és a kupaknyitó választható sommeliereknek, pincéreknek és pultosoknak egyaránt.

A Vacu Vin pincér dugóhúzójának elegáns, ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a szállítást, a használatot és a tárolást. Rozsdamentes acél alkatrészei tartóssá teszik a használatot.

Adatok
Cikkszám
8960624
Tömeg
80 g/db
Hasonló termékek