A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fehér
Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fehér
6 290 Ft

Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fehér

Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fehér
Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fehér
Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fehér

Tárolja vákuumban a bort. A vákuumpumpa és dugó segítségével vákuumot hoz létre, hogy lelassítsa az oxidációs folyamatot, és így hosszabb ideig tudja tárolni kedvenc borátt. Kattanó hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor.

A szett 1 vákuumpumpát és 2 db vákuumdugót tartalmaz.

Sokszor jelent gondot a bor frissen tartása? Megbont egy üveget és nem issza meg azonnal? Akkor válasszon egy vákuumpumpa borzárat 2 darab dugóval ellátva, fehér színben és már meg is oldotta a problémáját. Tárolja tehát vákuumban az italát egy pumpa és egy dugó segítségével, ami egy levegőmentes részt hoz létre. Ez segít lelassítani az oxidációt a borosüvegben, így akár napok múlva is friss alkoholt vehet elő a hűtőből. A szettben egy vákuumpumpa és kettő darab dugó található. Vákuumdugók itt

Anyag
Műanyag, Gumi
Szín
Fehér
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960479
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  20 db
Kivitel
6 290 Ft
Részletek

Szeretné megóvni a kinyitott üveget az oxidációtól? A vákuumpumpa borzár két darab dugóval, fehér kivitelben pont alkalmas erre a feladatra. A termék segít akár tíz napig is megőrizni az ital frissességét, így bármelyik este ihat belőle egy pohárral. A használathoz egyszerűen csak szívja ki a levegőt a vákuumpumpa segítségével a palackból, majd zárja le azt az újrahasználható gumiból gyártott dugóval. Tegye azt az üvegbe és kezdje el pumpálni mindaddig, amíg nem hall egy apró kattanást. Ez jelzi, hogy a palackban már nincs több felesleges levegő. Ha sikerül elérni az optimális vákuum szintet, akkor a bor feletti üres rész már légmentessé vált. 

Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fehér használata

Ha mindennel megvan, akkor az alkohol már készen áll a hűtőszekrényben való tároláshoz. Amennyiben nem szeretné hidegen tartani, akkor egyszerűen hagyja a pulton, hiszen még így is frissen tudja azt fogyasztani a vacsora mellé. Az elegáns fehér borzár nem töri meg a konyha enteriőrjét sem, hiszen egy rendkívül dizájnos, egyedi és stílusos dugóról van szó. 

A termék nagy előnye, hogy mosogatógépben mosható, ráadásul alkalmas minden habzó és nem habzó italhoz egyaránt. A tartós kialakításnak köszönhetően jól tűri akár a rendszeres és hosszú használatot is egyaránt. Válassza továbbá ajándékba, hiszen remek kiegészítője lehet egy meglepetés csomagnak, amit karácsonyra vagy születésnapra adhat majd át. 

Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fehér működése

A Vacu Vin vákuumpumpával és dugóval megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól. Élvezze kedvenc borát akár 10 napig. Szívja ki a levegőt a vákuumpumpa segítségével a kinyitott borosüvegből, és zárja le az újrahasználható gumiból készült vákuumdugóval. Helyezze bele az üvegbe a dugót és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveget. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

  • Tárolja a bort tíz napig a Vacu Vin vákuumpumpa és dugó segítségével
  • A vákuumdugó mosogatógépben mosható
  • A vákuumpumpa és vákuumdugó minden nem habzó borhoz alkalmas
  • A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot

Vákuumdugók itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960479
Tömeg
140 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek