A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Pezsgős szett 3 db-os
Pezsgős szett (3 db-os)
Bruttó 18 190 Ft

Pezsgős szett (3 db-os)

Vacu Vin Pezsgős szett 3 db-os
Vacu Vin Pezsgős szett 3 db-os
Vacu Vin Pezsgős szett 3 db-os
Vacu Vin Pezsgős szett 3 db-os
Vacu Vin Pezsgős szett 3 db-os
Vacu Vin Pezsgős szett 3 db-os
Vacu Vin Pezsgős szett 3 db-os

A pezsgő szerelmeseinek nélkülözhetetlen, alapvető kiegészítők pezsgőfogyasztáshoz 1 dobozban! Tökéletes ajándék, különleges design díszdobozának köszönhetően. A pezsgős szett gondoskodik róla, hogy a pezsgőfogyasztás minden fázisában hű társa legyen, kezdve a pezsgő kinyitásától a tárolásáig.

A Pezsgős szett (3 db-os) tartalma:

3 db-os Vacu Vin pezsgős szett különleges díszdobozban. Nyissa ki pezsgőjét erőfeszítés nélkül. Hűtse le a pezsgőjét néhány perc alatt, és tartsa hűvösen hosszabb ideig. A pezsgőt csepegtetés nélkül tálalja, és így megőrizheti a pezsgő frissességet. Tökéletes ajándék a borok és pezsgők szerelmeseinek minden szinten!

Anyag
Vegyes, Fém, Műanyag, Szilikon és zselé
Szín
Fekete, Fém
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Pezsgő, Hűtés, Szett, Ajándék
Funkciója
Tárolás, Előkészítés, Tálalás, Töltés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960719
Várható kiszállítás
2024.04.29
Raktáron :  12 db
Bruttó 18 190 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Pezsgős szett (3 db-os) tartalma:

 

Pezsgős szett (3 db-os) tulajdonságai

A pezsgős kiegészítő szett végig kíséri a pezsgőfogyasztás minden fázisában. A szett 3 db terméket tartalmaz a nyitáshoz, hűtéshez, felszolgáláshoz és tároláshoz. Nézzük sorban a pezsgős szett termékeit:

Pezsgőnyitó 

Biztonságossá és egyszerűvé teszi a pezsgős palackok kinyitását. Csavarja az üveget a dugó helyett, hogy kinyíljon a pezsgősüveg anélkül, hogy felpattanna. 

Pezsgőhűtő mandzsetta üvegek

Helyezze a fagyasztóba a mandzsettát és használja minden váratlan helyzetben a bor gyors lehűtésére. Kellemesen lehűtött pezsgő 15 percen belül, hosszas várakozás nélkül, ebben segít az elegáns Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsetta!

Pezsgősüveg záró és kiöntő 

A pezsgőt csepegtetés nélkül tálalja a kiöntő segítségével és a pezsgősüveg záróval pedig zárja le a palackot, hogy megőrizze a frissességét és zamatát az ital.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin pezsgős szett sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

Alkalmazás

A Vacu Vin 3 db-os pezsgős szett minden kiegészítőt tartalmaz, ami a minőségi pezsgőfogyasztáshoz szükséges.

 

Hogyan használja? 

A pezsgőnyitó használatakor csavarja az üveget a dugó helyett, hogy kinyíljon a pezsgősüveg anélkül, hogy felpattanna. A pezsgősüveg záró és kiöntő terméket helyezze a már kinyitott palackba és segítségével szolgálja fel a pezsgőt cseppmentesen. Ha tovább tart a pezsgő fogyasztása, vegye ki a fagyasztóból a borhűtő mandzsettát és helyezze az üveg pezsgőre, hogy frissen tudják tovább fogyasztani. Amennyiben marad ital az üvegben, zárja le a pezsgőüveg zárót, hogy megőrizze az ital frissességét és zamatát. 

Szállítás

A Vacu Vin pezsgős szett az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

 

A pezsgős kiegészítő készlet 3 Vacu Vin terméket tartalmaz a pezsgő kinyitásához, hűtéséhez, tálalásához és tárolásához. Tökéletes ajándék a borok és pezsgők szerelmeseinek minden szinten. Különleges design díszdobozban érkezik.

 

Pezsgőnyitó: Biztonságossá és egyszerűvé teszi a pezsgős palackok kinyitását. Csavarja az üveget a dugó helyett, hogy kinyíljon a pezsgősüveg anélkül, hogy felpattanna.

Pezsgőhűtő mandszetta: 15 perc alatt gyorsan lehűti a pezsgőt, és az utolsó kortyig hűvös marad. Tartsa a mandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg bort fogyaszthasson.

Pezsgősüvegzáró és kiöntő fekete: Megőrzi a pezsgő ízét és buborékait. Egyedülálló kialakítás, amellyel pezsgőjét csepegtetés nélkül szolgálhatja fel.


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960719
Tömeg
580 g/db
Csomagajánlatok