A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fehér
Gyorshűtő kancsó 1L fehér
Bruttó 12 690 Ft 
Bruttó 10 990 Ft
13

Gyorshűtő kancsó 1L fehér

Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fehér
Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fehér
Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fehér
Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fehér
.
.

Az elegáns, fehér színű Vacu Vin gyorshűtő kancsó segítségével frissen és hidegen, a lehengerlő ízélményt megtartva jég nélkül, szinte azonnal lehűti a kancsóba töltött italt, így varázsolja pillanatok alatt fogyaszthatóvá. Hordozható, elegáns és látványos italhűtő elegáns tokkal és újrafelhasználható különleges hűtőzselékkel.

Lehűti az italt néhány perc alatt, így az utolsó kortyig hűvösen tartja. Ez a hűtőkancsó két újrafelhasználható hűtőelemet (hűtő mandzsetta) tartalmaz, amelyeket a fagyasztóban kell tartani és használat előtt a edénybe kell helyezni, hogy élvezhesse a hideg italokat. Használja a fedelet, hogy semmi ne kerüljön az italba, megtartsa az ital frissességét és a hőmérsékletét is. 

Anyag
Műanyag
Szín
Fehér, Átlátszó
Termékkör
Ital
Kategória (Alkategória)
Ital, Hűtés, Ajándék
Funkciója
Tálalás
Cikkszám
8960422
Várható kiszállítás
2022.10.05
Raktáron :  1 db
Kifutó
Bruttó 12 690 Ft 
Bruttó 10 990 Ft
Kezdete: 2022.09.09   A készlet erejéig!
Kedvezmény 13
Megtakarítás 1 700 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Elérkezett az idő amikor a konyhában, az otthonunkban, a kertünkben, egyszerre felejthetjük el a langyos, ihatatlan, rossz ízélményű italok mellett a különböző fondorlatos hűtési technikákat: ez a lenyűgözően egyszerű, csodaszép dizájnú Vacu Vin gyorshűtő minden problémára megoldás lehet. 

Az elegáns tok olyan (a használat előtt fagyasztóban tartandó) hűtőelemeket tartalmaz, mely szorosan, de gyengéden körülölelik az italt, így szinte percek alatt jég használata nélkül lehűtik azt, és akár órákon keresztül az utolsó cseppjéig a megfelelő hőmérsékleten is tartják, így az ital mindig hűsítő és friss lehet. 

Gyorshűtő kancsó 1L fehér tulajdonságai

A Vacu Vin gyorsűtő elegáns, szinte pihenteti a szemet, ezért stílusos és utánozhatatlan kiegészítője lehet egy könnyed reggelinek, mint egy varázslatos meghitt vacsorának, de akár lenyűgöző ajándékként is megállja a helyét. 

Gyorshűtő kancsó 1L fehér használata

A Vacu Vin gyorshűtő kancsót használva nincs több langyos ital, és nincs több várakozás sem, csak tökéletes ízélmény és hűsítő frissesség.  Szerezze meg most, és élvezze a frissítő felüdülést!

A Vacu Vin Gyorshűtő kancsó aktívan hűti kedvenc italait, hűvösen és frissen tartja azokat. Az elegáns tok hűtőelemet tartalmaz, amely biztosítja, hogy a kancsó tartalma tovább maradjon ideális tálalási és tárolási hőmérsékleten. Tartsa a hűtőelemet a fagyasztóban legalább 6 órán keresztül az optimális használat érdekében. Használja a fedelet, hogy semmi ne kerüljön az italba. 

A benne lévő hűtőelemek laposan tárolhatók a fagyasztóban, így nem foglalnak nagy helyet a mélyhűtőben. Ez az elegáns hűtőkancsó ideális díszes vacsorához, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez vagy akár ajándékba is. 

Gyorshűtő kancsó fehér színben, a készlet erejéig.

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960422
Tömeg
250 g/db
Gyorshűtő kancsó 1L fehér használata

A Vacu Vin gyorshűtő kancsó 1 literes fehér kivitel használatának köszönhetően nincsen több meleg ital, nem kell többé várkozni a hűtésre. Ez a konyhai termék aktívan hűti a limonádét, az elegáns tok pedig hűtőelemet tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy az ital sokáig hideg maradhasson. 

A kancsó használatához nem kell mást tennie, mint a hűtőelemet a fagyasztóban tartani legalább hat órán keresztül, így optimálisan tudja azt alkalmazni. Használja a fedelet, hogy semmi ne kerüljön bele az italába. Se citrusmaradék, se jégdarab. Előnye, hogy a benne lévő hűtőelemek laposan tárolhatóak, így nem foglalnak majd nagy helyet a fagyasztóban sem. 

Hasonló termékek