Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Borhűtő Elegant fekete
Borhűtő Elegant fekete
7 990 Ft

Borhűtő Elegant fekete

Borhűtő Elegant fekete
Borhűtő Elegant fekete
Borhűtő Elegant fekete
Borhűtő Elegant fekete
Borhűtő Elegant fekete
Borhűtő Elegant fekete

15 percen belül gyorsan lehűti a bort, és hűvösen tartja az utolsó kortyig. Ez a borhűtő újrafelhasználható hűtőelemet tartalmaz, amelyet a fagyasztóban tarthat, hogy hosszabb ideig élvezhesse a hideg bort. Az elegáns burkolat funkcionális és stílusos borhűtővé teszi.

Elegáns, kompakt, stílusos, olyan borhűtő, amely segítségével az ideális hőfokra hűtheti le a bort, rendkívül gyorsan, akár negyedóra alatt. Így az Elegant borhűtő használatával pontosan azt a frissítő, testes, vagy gyümölcsös ízt kapja, amit a bor ígért Önnek. A borhűtő különlegessége az újra felhasználható hűtőelem.

Anyag
Műanyag, Szilikon és zselé
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Bor hűtés, Hűtés, Ajándék, Tárolás
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960417
Várható kiszállítás
2021.10.29
Raktáron :  13 db
7 990 Ft
Részletek

Ismerje meg a stílusos, modern, Elegant borhűtőt, amely segítségével kiemelheti a bor lenyűgöző karakterét, illatát, az ízét. Az Elegant borhűtőt használva ideális hőfokra tudja hűteni a bort (az édes fehér boroknál ez 4-9 fok, a száraz fehéreknél 9-11 Celsius, a fiatal vörösek esetében 14-16 fok, míg a testes, erős, mély ízvilágú vörösnél 16-18 Celsius) és akár a legutolsó kortyig az ideális hőmérsékleten tudja tartani. A borhűtő különlegessége, hogy a kialakítása miatt szinte minden borosüveget bele tud helyezni, a kifinomult matt külső része miatt tökéletesen beleillik az otthonának az enteriőrjébe. A Vacu Vin Elegant borhűtő előnye, hogy szinte díszként is funkcionál, kis helyet foglal – így bármilyen vacsoraasztal éke lehet – hordozható is. A kialakítása miatt nem csúszik, könnyű, így könnyedén magával viheti akár egy másik helyiségbe. (A borhűtő természetesen pezsgő lehűtésére is alkalmas)

Az elegáns tokja belül (újra felhasználható) a bort gyengéden körülölelő olyan hűtőelemeket tartalmaz, melyeket előzőleg a mélyhűtőben kell fagyasztani és használat után ugyanoda visszatenni, hogy ismért lehűljön.

Fogyassza a kedvenc borát, az ideális hőmérsékleten a Vacu Vin Elegant borhűtő segítségével.

Borhűtés jég nélkül. Elegáns fekete színű borhűtő, mely az étkező asztalon is modern érzetet kelt. Tegye be a mandzsettát a mélyhűtőbe, majd helyezze rá a mandzsettát a borosüvegre és 5 perc alatt lehűti az üveg tartaémát.  

  • Gyors hűtés
  • Kis helyen elfér
  • Elegáns és praktikus

A Vacu Vin Borhűtő Elegant aktívan hűti kedvenc üveg borát, amely így hűvös és frissítő marad. Az elegáns tok hűtőelemet tartalmaz, amely biztosítja, hogy palackja hosszabb ideig maradjon az ideális tálalási hőmérsékleten. Tartsa a hűtőelemet a fagyasztóban legalább 6 órán keresztül az optimális használat érdekében.

A rugalmas hűtőelemet úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes borosüvegek körül. Használat után hajtsa össze a hűtőelemet, és tegye a fagyasztóba. Ez az elegáns borhűtő ideális díszes vacsorához, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez.

Adatok
Cikkszám
8960417
Tömeg
750 g/db
Hasonló termékek