A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Céges karácsonyi ajándéktippek

2022.11.09 10:00
Céges karácsonyi ajándéktippek

A céges ajándékoknál igen fontos szempont, hogy megpróbáljunk olyan csomagot összeállítani, amely minden dolgozó számára praktikus lehet. Éppen ezért írjuk most ezt a cikket, hogy olyan ötleteket adjunk, amikkel garantáltan elmélyíthetőek a céges kapcsolatok, amikkel meggyőzhető a munkavállaló, hogy továbbra is érdemes a vállalatnál dolgoznia. Lehet szó apróságról, esetleg egy kész szettről egyaránt, attól függően, hogy mit enged meg a költségvetés.

Lássuk tehát, hogy milyen meglepetést érdemes beszereznie!

Karácsonyi céges ajándék, amit bárki örömmel fogad

Az első és legfontosabb, hogy gondolja át, kinek és milyen témában szeretne ajándékot választani. Lehet szó a bevezetőben említett dolgozókról, azonban sokszor a partnereknek is szoktunk valami meglepetést adni, lehetőleg céges logóval ellátva. A Vacu Vin webáruházában számos olyan terméket találhat, amire kérhet logót vagy szöveget, ezáltal csak ki kell választania azt a boros kiegészítőt, pezsgős kelléket, esetleg koktél szettet, amiről úgy gondolja, hogy megfelelő karácsonyi ajándék lehet. 

Egy sikeres vállalkozásnak több összetevője van, de az egyik alappillér kétségkívül a munkavállalókkal és a partnerekkel való kapcsolattartás. Egy ünnepi meglepetést követően mindenki szívesebben ír alá szerződést, hiszen így az üzleti kapcsolat sokkal fesztelenebb lesz. Ha például úgy dönt, hogy egy beszállítót lepne meg valami aprósággal, akkor szóba jöhetnek a borászati kiegészítők, mint a dugóhúzó, esetleg a vákuumpumpa borzár. 

Ami viszont a dolgozókat illeti, szintén nem kell nagy dologra gondolni, az említett kellékek számukra is kiváló meglepetések karácsony alkalmából. Emellett érdemes elgondolkodni egy-egy koktél szetten, amely még olyanok számára is hasznos lehet, akik nem igazán isznak bort vagy pezsgőt. 

Mire figyeljen az ajándékválasztás kapcsán?

Amikor céges partnernek vagy munkatársnak szeretne csomagot összeállítani, mindig lényeges, hogy minőségű terméket adjon át. A nálunk kapható borászati termékek, sörös konyhai apróságok mind-mind prémium anyagból készülnek, így biztos lehet benne, hogy a praktikus meglepetés nem fog kárba veszni. 

Az összeállítás amúgy is sokat elárulhat a cégről, hiszen ezzel sokszor a következő céges sikereket is megalapozhatja. Viszont ügyeljen arra, hogy ne legyen túl személyes a szett, hiszen egyértelműnek kell lennie, honnan érkezett. A legjobb megoldás erre, hogy az adott darabra ráhelyezeteti a cég logóját, így amolyan emlékeztetőnek, reklámnak is betudható lesz a meglepetés. Persze szóba jöhetnek a kísérőkártyák, amin feltünteti a vállalat nevét és székhelyét, azonban egy gravírozott dupla italmérce mégis sokkal elegánsabb, mint egy darab papír. 

Egy prémium termékekből álló céges ajándékcsomaggal tehát biztosan nem tud mellé lőni. A kellemes percek garantáltan lesznek, hiszen nem egy újabb felesleges kacatot ad át munkatársa vagy partnere számára. 

Hogyan zajlik a logózás?

Ha tényleg úgy dönt, hogy egyedivé tenni a prémium termékeink egyikét és logót helyeztetne el rajta, akkor segítünk megvalósítani mindezt. Önnek alig lesz dolga, hiszen minden termék mellett megtalálhatja az információt, hogy logózható-e vagy sem. Az emblémázást tampon nyomással, a fém termékeken pedig gravírozással oldjuk meg. 

A megrendelt csomagot már beszállításkor elkészítve kapja meg, viszont fontos tudnia, hogy minimum 250 db-os megrendelés esetén oldható meg az egyedi logózás vagy gravírozás. Nagyobb mennyiség esetén viszont akár egyedi csomagolást is kérhet. Próbálja ki saját partnere számára, hiszen bennünk nem kell csalódnia.