Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Hűtő fémkocka whisky 4 db-os

Hűtő fémkocka whisky 4 db-os
Hűtő fémkocka whisky 4 db-os
Hűtő fémkocka whisky 4 db-os

Lehűti a whiskyt vagy kedvenc italát, anélkül, hogy vízzel hígítaná az ízét. A szetthez egy elegáns műanyag tok is tartozik, hogy egy helyen tudja tárolni és a mélyhűtőbe helyezni a kockákat. A kockák rozsdamentes fémből készültek. 

Sokszor okozott már gondot az italok gyors és hatékony lehűtése? Manapság már szerencsére számos bárkellék áll rendelkezésre, amelyek megkönnyíthetik az alkoholok felszolgálását. A hűtő fémkocka whiskyhez pontos egy ilyen darab, amit most négy darabos szettben vásárolhat meg a Vacu Vin webáruházában. A designos kiegészítővel anélkül tarthatja hidegen a kedvenc whiskyjét, hogy azt vízzel higítaná. A csomagban egy rendkívül elegáns műanyag tok is található, amivel egy helyen tudja tárolni az hűtő-kockákat.

Anyag
Fém, Acél
Szín
Fém
Termékkör
Koktél
Kategória (Alkategória)
Koktél, Party
Logózható
Nem
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960639
Várható kiszállítás
2021.10.29
Nincs raktáron
5 990 Ft
Részletek

Italhűtés professzionálisan. A jéggel ellentétben ez a fémkocka nem vizesíti fel az italt. Tartsa mindig a melyhűtőben, hogy azonnal használhassa. A szettben 4 db kocka található. A Hűtő fémkocka whisky 4 db-os hűti a szeszes italokat anélkül, hogy vízzel hígítaná az ízét.

Bárpult mögött dolgozik, így a munkájához sokszor van szükség prémium bár kiegészítőkre?

Esetleg otthon fogyaszt előszeretettel minőségi whiskyt, amit sokszor nehezen tud megfelelő hőmérsékletűre hűteni?

Akkor nem kell tovább keresnie, hiszen a hűtő fémkocka segítségével pillanatok alatt érhet el megfelelő hőmérsékletet, ráadásul elfelejtheti a nem túl kellemes, vízzel való hígítást is. 

A négy darabos csomag egy elegáns műanyag tokot is tartalmaz, amelynek segítségével a fagyasztóban egy helyen tárolhatja az aprócska kocskákat. A stílusos darabok teljes mértékben rozsdamentes acélból és fémből készültek, így nem kell aggódni még a rozsdásodás miatt sem. Kiválóan alkalmas koktélokhoz, partikra, illetve természetesen a bárbultok mögött egyaránt. Érdemes mindig a mélyhűtőben tartani őket, hogy amikor éppen szükség van rájuk, akkor csak elő kelljen őket kapni onnan. 

Mindemellett természetesen alkalmazható egyéb alkoholos és kevert italokhoz egyaránt, így a hűtő fémkocka minden háztartásban megállja a helyét. Vásároljon egy ajándék szettet is kedves barátjának, esetleg családtagjának, hogy ők is élvezhessék ennek a bár-kiegészítőnek az előnyeit.

 

Adatok
Cikkszám
8960639
Tömeg
180 g/db
Hasonló termékek