A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő
Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő
Bruttó 3 990 Ft

Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő

Vacu Vin Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő
Vacu Vin Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő
Vacu Vin Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő
Vacu Vin Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő
Vacu Vin Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő
Vacu Vin Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő
.
.

Állandó gond az összejöveteleken, hogy melyik kinek a pohara és használatban van-e az a pohár? Erre nyújt megoldást a pohárjelölő 8db-os csomag, amiben borpecsétes szőlőformákat talál, különböző színekben. Az egyedi pohárjelölők tapadókoronggal rögzíthetők minden sima felületre. Nem lesz többé probléma, hogy tudja, melyik kinek az itala! 

Anyag
Szilikon, Gumi
Szín
Színes
Termékkör
Ital
Kategória (Alkategória)
Ital, Koktél, Kiegészítők, Party, Ajándék
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
12
Cikkszám
8960600
Várható kiszállítás
2024.04.01
Raktáron :  81 db
Bruttó 3 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

8 db színes borpecsétet tartalmaz a pohárjelölő szett. Ideális partikhoz, összejövetelekhez vagy csak hogy ha szeretünk maximálisan partit szervezni, ez a kiegészítés nem hiányozhat. 

Váratlan vendégek érkeznek Önhöz és pillanatok alatt pohár bármerre is néz?  A színes pohárjelölő segít megtalálni saját italát és kiváló kiegészítés egy partihoz.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin pohárjelölő termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A Pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő alkalmazása

A Vacu Vin pohárjelölő alkalmazása könnyű, praktikus és hosszantartó felhasználást biztosít.

Hogyan használja a 8 db-os Classic szőlő pohárjelölőt?

Válasszon egyet a 8db-os pohárjelölő szettből és helyezze a pohárra. Az egyedi jelölők a tapadókorongnak köszönhetően rögzíthetők minden sima felülethez, így mindenki tudni fogja melyik a saját itala. Nem ajánlott a használata 3 év alatti gyermekek számára. 

Szállítás

A Vacu Vin pohárjelölő terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

A pohárjelölők segítenek felismerni saját poharát. Az egyedi jelölők tapadókoronggal rögzíthetők minden sima felületre. 8 színes borpecsétet tartalmaz a szett. Ideális partikhoz, összejövetelekhez vagy csak hogy kicsit feldbjuk a házibulit. 

  • Mindig ismerje fel a saját poharát
  • Tapadókoronggal ragad bármilyen sima felülethez
  • 8 színes borpecsét bor és szőlőtípusokból
  • Nem ajánlott 3 év alatti gyermekek számára

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960600
Tömeg
150 g/db
A pohárjelölő 8 db-os Classic szőlő használata

A Vacu Vin pohárjelölő 8 db-os classic szőlő kivitel alkalmazása igen praktikus, hiszen végre senki nem keveri össze az italát a másikéval. A hasznos és hosszantartó felhasználást biztosító báreszköz segítségével akár 8 különböző vendégnek is adhat belőle. 

Válasszon egyet a szettből és tegye azt a pohárra vagy az üvegre. Az egyedi jelölők a tapadókorongnak köszönhetően bármilyen sima felületre felrögzíthetőek. Ezáltal mindenki tudja fogja, hogy melyik üveg vagy pohár volt az övé. Nem ajánlott azonban 3 év alatti gyermek számára használni.