A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Minden, ami bár: a koktél szettek használata mixerként

2022.10.05 10:00
Minden, ami bár: a koktél szettek használata mixerként

A koktél alapanyagok előkészítéséhez és a koktélok kikeveréséhez egy mixernek számos koktél szettre van szüksége ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson. A kellékek segítségével olyan italokat keverhet ki, amelyekkel pillanatok alatt lenyűgözheti a vendégeket. A széles kínálatban kapható összeállítások nagymértékben megkönnyítik a mindennapos mixer munkát. Lássuk, hogy miként használhatja ezeket!

A legfontosabb koktél szettek, ha mixerként dolgozik

Ízletes, gyümölcsös, alkoholos, esetleg könnyed italokat készít a mindennapok során a vendégek számára? A koktélok a gyümölcsök és az alkoholok édes játéka, ami sokkal szebbé teszi a mindennapokat, elfeledteti a hétköznapi gondokat. Nem hiányozhatnak az otthoni eseményekről, de természetesen a vendéglátóhelyekről sem. Mixerként biztosan tisztában van vele, hogy mennyivel leegyszerűsíti a készítés folyamatát egy-egy minőségi koktél kellék. Ezeknek köszönhetően ugyanis mindig kéznél van a szükséges kiegészítő, amivel pillanatok alatt készítheti el a vendég kedvenc italát. 

Koktél készlet

Mixerként a legalapabb szettre mindenképpen szüksége lesz. A praktikus és dizájnos kellékek tökéletes kiegészítői lehetnek a munkahelyén. A több részből álló összeállítás tartalmaz egy tároló edényt, egy poharat, egy mércét, egy csipeszt, illetve egy muddler aprítót egyaránt. Ennek hála pedig mindene meglesz ahhoz, hogy azonnal elkészíthesse a rendeléseket. A különleges koktélok alapelemét képezi a szett, amit valószínűleg a többi munkatárs is örömmel fogad majd.

Koktél szett 3 db-os

A minőségi bárkellékek között megtalálhatja a 3 darabos szettet, amely fémből, acélból, gumiból, illetve szilikonból készült. Hatalmas előnye, hogy elegáns stílusban készült, így bármilyen bárban megállja a helyét. Az összeállítás tartalmaz egy koktél shakert inox kivitelben, amely 500 milliliteres. Emellett van benne egy muddler aprító és persze dupla italmérce, amiben 15 és 30 milliliteres folyadékokat mérhet ki. Ezek nélkül szinte lehetetlen ízletes keverékeket készíteni viszonylag rövid idő alatt.

A kivitel ráadásul logózható, így nyugodtan rákerülhet akár az Ön neve, akár az üzlet, a bár, a cég logója vagy szlogenje. A kiegészítővel olyan finomságokkal lepheti meg a vendégeket, amikre mindig is vágytak. Legyen szó egy egyszerű italról vagy egy ütősebb koktélról, a 3 darabos koktél szettel semmi sem lehetetlen. 

Koktél csomag 7 db-os

A Vacu Vin prémium koktél szettjei között megtalálhatja a nagysikerű hét darabos összeállítást. A minőségi alapanyagokból készült otthon és bárokban egyaránt használható eszköz fémből, acélból, szilikonból és tartós gumiból készült. A színének köszönhetően dizájnos kellék lesz a pulton, így nem kell állandóan eldugnia a kíváncsi szemek előtt. Tökéletes megoldás mixereknek ajándékba, hiszen ennél többre szinte senkinek nincs szüksége, hogy egyedülálló koktélokat készíthessen. 

A szett tartalmaz többek között egy inox koktél shakert, egy spirál szűrőt, egy szűrőt, egy dupla italmércét, egy italkiöntőt, egy koktél kanalat, illetve az elengedhetetlen muddler aprítót. A koktél szett jóvoltából egy igazán elegáns és minőségi koktélos szettel bővítheti a bárkellékek listáját. 

Bármilyen koktél eszközre van szüksége, keressen minket bizalommal. A Vacu Vin segít Önnek, hogy a munkája álommá váljon!