A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

5 ok, amiért szükség van borzáróra

2022.03.09 10:00
5 ok, amiért szükség van borzáróra

Biztos az Ön számára is ismerős helyzet lehet, hogy amikor egy nagyobb rendezvényre, esetleg egy péntek esti vacsorára kerül sor, akkor azt követően a bor egy része megmarad. Ezektől azonban egy idő után meg kell válni, hiszen oxidálódik belőle a folyadék, így nem fogyasztható többé a minőségi alkohol. Manapság azonban már megvan a megoldás arra, hogy végre hosszabb ideig frissen tarthassuk a palackban található ital. A vákuumpumpák és borzáró dugók ugyanis rendkívül praktikus kellékek. Utóbbi tetején egy gyűrű is található, ami biztosítja az egyszerű használatot. 

Lássunk öt okot, amiért érdemes beszereznie egy ilyen minőségi boros kiegészítőt!1. Ok: Hosszú távú frissesség

Gondolta volna, hogy egy olyan egyszerű konyhai kellékkel, mint a borzár, akár 6-10 napig is zamatosan tarthatja a kedvenc üveg borát? A Vacu Vin prémium borászati terméke, az egyedi kivitelezésének köszönhetően, hosszantartó felhasználást biztosít az Ön számára. A dizájnos borzáró dugó alkalmazásával ugyanis megóvhatja az alkoholt az oxidálódástól. A vákuumpával pillanatok alatt eltávolíthatja a palackból a felesleges levegőt, a dugóval pedig biztonságosan le tudja azt zárni.

2. Ok: Könnyű használat

Ezzel az aprósággal egyszerűen és könnyedén gátat szabhat annak, hogy a borból elvesszenek az ízek. A prémium vákuumdugó tetején egy gyűrű található, amivel pillanatok alatt kiveheti az üvegből a kelléket, így szinte ugyanolyan frissen tudja fogyasztani az italt, mint korábban.

Az ergonomikus és kompakt termék még a szállítást is megkönnyíti, ráadásul kényelmes tárolást biztosít az Ön számára. Egyszerűen csak tegye rá a vákuumpumpát az üvegre, majd pumpáljon rajta, egészen addig, amíg egy kattanó hangot nem hall. Ezt követően helyezze a dugót a már kinyitott palackba, majd, amikor ismét tölteni szeretne az üvegből, a gyűrűvel egyszerűen csak húzza ki azt a helyéről. Ha pedig már nem fogy több, akkor tegye azt vissza a palack tetejére, hogy a bor megőrizhesse a zamatát és a frissességét.

3. Ok: Praktikus vákuumzár

A hasznos vákuumpumpának hála, egyszerre akár többféle bort is megkóstolhat. Az alkohol frissességének megőrzése ugyanis ma már nem luxus, hanem inkább egy alap elvárás. Manapság valószínűleg Ön sem egyfajta italt kóstolna meg, ráadásul egy péntek esti romantikus vacsora során sem fogy el egy egész üveggel. Ilyenkor praktikus kiegészítő lehet egy minőségi vákuumpumpa, amellyel pillanatok alatt zárhatja le az üveget anélkül, hogy az oxidálódna. Emellett pedig ott van a borzáró dugó, amely ergonomikus, könnyű és kompakt, így lehetővé teszi a palack egyszerű tárolását és szállítását egyaránt. 

4. Ok: Törődéssel készül

Gondolta volna, hogy a Vacu Vin borzárói Hollandiából származnak? Egy olyan helyen készülnek, ahol nemcsak az előállításra fektetnek hangsúlyt, hanem a dolgozókkal is törődnek. A munkatársak kiváló anyaghasználattal készítik el őket, aminek hála igazán hosszú élettartamot biztosítanak a termékek számára. Nagy előnyük, hogy az említett vákuumpumpát és dugót akár mosogatógépben is ki tudja tisztítani. Ezáltal sokkal egyszerűbbé válhatnak a péntek esték is. 

5. Ok: Hosszú ideje gyártott termék

Ahhoz, hogy egy kiegészítő megbízható legyen, fontos, hogy a gyártási folyamatokat már bejárassák. Ez a borzárókkal nem is lehetne másként, hiszen a cég már 1986 óta készít és forgalmaz prémium boros kellékeket.

Minden terméket a Vacu Vin tapasztalat csapata tervez és gyárt le, amely garantálja a kiváló dizájnt és a minőséget egyaránt. Nem képez kivételt ez alól a borzáró sem, ami kapcsán további szempont az innovatív technológia is, amit nemcsak az éttermekbe szeretnénk becsempészni, hanem az Ön otthonába is.