A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Vákuumpumpa borzár concerto szett 2 db dugóval fekete
Vákuumpumpa borzár concerto szett (2 db dugóval) fekete
Bruttó 9 590 Ft

Vákuumpumpa borzár concerto szett (2 db dugóval) fekete

Vacu Vin Vákuumpumpa borzár concerto szett 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár concerto szett 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár concerto szett 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár concerto szett 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár concerto szett 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár concerto szett 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár concerto szett 2 db dugóval fekete
.
.

Felejtse el a szakszerűtlen és pazarló bortárolást! A bor kedvelőinek nélkülözhetetlen kiegészítésként szolgál a Vacu Vin egyedileg tervezett és gyártott új vákuumpumpa borzár concerto szett. A pumpa vákuumot hoz létre a palackban, majd a dugó lezárja az üveget, így megóvja kedvenc borát az oxidálódástól és frissen fogyaszthatja.

Tárolja kedvenc borát vákuumban. Vákuumot hoz létre, hogy lelassítsa az oxidációs folyamatot, és így hosszabb ideig tárolja a bort. Kattanó hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor. 

A szett 1 db concerto vákuumpumpát és 2 db vákuumdugót tartalmat. Vákuumdugók itt

Anyag
Műanyag, Gumi
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960674
Várható kiszállítás
2024.04.22
Raktáron :  32 db
Kivitel
Bruttó 9 590 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Felejtse el az ilyen-olyan módon tárolt bort! A vákuumpumpával szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le az újrahasználható gumiból készült vákuumdugóval. A vákuumpumpa borzár és concerto szett új tervezésű és kellemesebb markolatú pumpával büszkélkedhet, hogy még komfortosabbá tegye a felhasználást.

A vákuumpumpa borzár concerto szett használatával nem kell elpazarolnia, és kiöntenie az üvegben maradt bort. Sőt, tovább tudja tárolni és megfelelő minőségben tudja elfogyasztani a későbbiekben. A Vacu Vin vákuumpumpa borzár elengedhetetlen része a bor felszolgálást kiegészítő eszközöknek. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin vákuumpumpa borzár concerto szett sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A vákuumpumpa borzár concerto szett (2 db dugóval) fekete alkalmazása

A Vacu Vin vákuumpumpa borzár concerto szett méretét tekintve kényelmesen tárolható és könnyedén alkalmazható. A vákuumdugó mosogatógépben mosható, ezáltal többszöri felhasználásra is alkalmas. A vákuumpumpa borzár concerto szett 1db pumpát és 2db újra felhasználható dugót tartalmaz.

 

Hogyan használja a aákuumpumpa borzár concerto szett (2 db dugóval) fekete terméket? 

A vákuumdugót helyezze a már kinyitott palackba – nem javasolt pezsgő borhoz - és a vákuumpumpa segítségével szívja ki az üvegből a levegőt. A vákuumdugó csak vákuumpumpa alkalmazásával használható, mivel a pumpa segít a vákuum képzésben. Addig kell pumpálni, amíg a kattanó hangot hallja. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és már légmentesen zár a vákuumdugó. Az üveg ezután készen áll a tárolásra 10 napig a hűtőszekrényben vagy a konyhai pulton.

Szállítás

A Vacu Vin vákuumpumpa borzár concerto szettet az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A Vacu Vin Concerto vákuumpumpával és vákuumdugókkal megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól. Élvezze kedvenc borát akár tíz napig! A vákuumpumpával szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le újra az újrahasználható gumiból készült vákuumdugóval. Helyezze az üvegbe a dugót és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveg tartalmát. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

  • Tárolja a bort tíz napig
  • A vákuumdugó mosogatógépben mosható
  • A vákuumpumpa és dugó minden nem habzó borhoz alkalmas
  • A kialakítás rendkívül strapabíró és hosszú használatot biztosít

 

Vákuumdugók itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960674
Tömeg
150 g/db
Vákuumpumpa borzár concerto szett (2 db dugóval) fekete használata

A Vacu Vin vákuumpumpa borzár conterto szett fekete két darab dugóval egy nagyon egyszerűen használható boros kellék. Méretét tekintve bárhol könnyedén tárolható, az alkalmazásához sem kell különösebb tudás. Csupán annyit kell tennie, hogy a vákuumdugót elhelyezi a már nyitott palackba, majd a vákuumpumpa segítségével elkezdi belőle kiszívni a levegőt. Nem javasolt pezsgő borhoz használni. 

A vákuumdugó csak a vákuumpumpával együtt alkalmas arra, hogy a bort megfelelő módon tárolja el. Mivel a pumpa segít a vákuum képzésében, így megakadályozza az oxidálódást, a bor további 10 napig marad friss és zamatos. Teheti a konyhapultra, de alkalmas a hűtőszekrényben való tárolásra egyaránt.  

Hasonló termékek