A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)
Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)
Bruttó 29 990 Ft

Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)

Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)
Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)
Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)
Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)
Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)
Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)
Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)
Boros Szett Air Deluxe (5 db-os)
.
.

Egyedi Vacu Vin bortartozék szett különleges díszdobozban. Nyissa ki borát erőfeszítés nélkül elegáns módon. Szellőztesse a bort közvetlenül a palackból, hogy gazdagítsa a bor ízét. Tartsa meg borát vákuum alatt az eredeti Vákuumpumpa és vákuumdugó segítségével. 

A bor szerelmesei számára nélkülözhetetlen, alapvető borászati kiegészítőket tartalmaz ez a csodálatos összeállítás. Tökéletes meglepetés bárki számára, hiszen különleges design díszdobozban szállítjuk ki. A bortartozék szett gondoskodik arról, hogy az italozás minden fázisban élvezet legyen. 

A 5-db-os Vacu Vin szettnek köszönhetően könnyedén nyithatja ki a palackot, valamint zárhatja azt le a vákuumdugó segítségével, hogy további tíz napig friss maradjon. 

Tartalma:

Anyag
Vegyes
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Boros szettek, Bor, Ajándék
Funkciója
Tárolás, Előkészítés, Tálalás, Töltés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960732
Várható kiszállítás
2024.04.25
Raktáron :  15 db
Bruttó 29 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A boros szett Air Deluxe tartalma

A boros szett Air Deluxe tulajdonságai

Az 5 darabos borászati kiegészítő szett végig kíséri az otthoni bor fogyasztás minden fázisát, nem is akármilyen minőségben. Tökéletes választás továbbá éttermekbe, vendéglátó egységekbe, ahol fontos a prémium kellék, amiben a dolgozó maradéktalanul megbízhat.

Az összeállításban találhat bornyitáshoz szükséges dugóhúzót, borlevegőztetőt, valamint vákuumpumpát és vákuumdugót egyaránt. Nézzük sorban ezeket a termékeket:

Dugóhúzó lever elegant

A dugóhúzó lever elegant egy igen kényelmesen és egyszerűen használható bornyitó eszköz. Két apró mozdulattal kinyithatja a parafás palackot. Csak tolja le a kart, majd húzza fel és már kint is a parafadugó. A dizájnos fogaskerék mechanizmussal működő boros eszköz biztos tartást nyújt az üveg nyakán, ezáltal a parafa biztosan nem sérül meg. Felejtse el örökre a nagy erőfeszítéseket igénylő bornyitást, legyen ez egy könnyed feladat.

Vákuumpumpa borzár 2 darab dugóval fekete színben

Tárolja kedvenc borát vákuummal. A vákuumpumpa borzárnak kösöznhetően az ital nem oxidálódik, ezáltal akár tíz nap múlva is friss és zamatos bort fogyaszthat. A használatához nem kell mást tennie, mint kiszívni a levegőt a vákuumpumpa segítségével az üvegből, majd lezárni azt a vákuumdugóval.

Kiváló választás minőségi borozáshoz, valamint éttermekben, vacsorához, ha tudja, hogy sosem fogy el egy egész üveg ital. Felejtse el a szakszerűtlen és a pazarló bortárolást, válassza a minőségi boros szettünket!

Borlevegőztető

Dekantálás kancsó nélkül? Miért ne!? Használja ki a Vacu Vin borlevegőztető előnyeit. Egyszerűen helyezze azt az üvegre, töltés közben pedig a termékben található barázdákban megakad a bor, ezáltal több oxigénhez jut, amely előhozza a bor minden ízét és zamatát. Segít a cseppmentes töltésben, így a fehér abroszon sem hagy nyomot. Kiváló választás éttermekben, otthoni étkezések során. Könnyen tisztítható, alkalmazható, ráadásul még mosogatógépben is mosható. 

 

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló! Szerezze be a minőségi Vacu Vin boros szettet még ma! 

Szállítás

A Vacu Vin air deluxe boros szettet az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960732
Tömeg
875 g/db
Boros Szett Air Deluxe (5 db-os) használata

A boros szett air deluxe 5 db-os összeállítást igen egyszerűen lehet használni. Míg az elegant dugóhúzóval pillanatok alatt bonthatja fel a parafadugóval ellátott palackot, addig a borlevegőztetővel elérheti, hogy az italnak tökéletes legyen a zamata. Egyszerűen helyezze rá az üvegre és kezdje azt tölteni a pohárba. Így plusz oxigénhez lyuttatja a folyadékot, amelynek köszönhetően érezheti az alkohol minden ízét.

Ami pedig a tárolást illeti, a vákuumpumpát csupán a palackra kell helyezni, majd kezdje el pumpálni, amíg meg nem hallja azt a bizonyos kattanó hangot. Ezt követően tegye rá a vákuumdugót és máris tíz napig frissen tarthatja a palackban található italt. 

Csomagajánlatok
Hasonló termékek