A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Gyümölcshámozó szett - eper, narancs, sárgadinnye, ananász
Gyümölcshámozó szett (eper, narancs, sárgadinnye, ananász)
Bruttó 3 990 Ft 
Bruttó 2 490 Ft
38

Gyümölcshámozó szett (eper, narancs, sárgadinnye, ananász)

Vacu Vin Gyümölcshámozó szett - eper, narancs, sárgadinnye, ananász
Vacu Vin Gyümölcshámozó szett - eper, narancs, sárgadinnye, ananász
.
.

Önnek is gondot okoz a gyümölcs megfelelő pucolása? Bármikor, amikor enne egy ananászt, kész kupi van a konyhapulton?

Akkor jó helyen jár, hiszen a Vacu vin gyümölcshámozó szettje remek szolgálatot tehet az otthonában. A prémium konyhai kiegészítő alkalmas epercsumázásra, narancshámozásra, sárgadinnye szeletelésére, de még ananász szeletelésére is. Ezzel a minőségi kellékkel vége a kupinak és a piszoknak, hiszen segítségével egyszerűen és hatékonyan tisztíthatja meg és tálalhatja fel a fent említett finomságokat.

Kifutó gyümölcshámozó szett! 

Tartalma:

Anyag
Műanyag
Szín
Színes
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Funkciója
Gyümölcs, Szeletelés, Előkészítés
Cikkszám
8960618
Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron :  34 db
Kifutó
Bruttó 3 990 Ft 
Bruttó 2 490 Ft
Kezdete: 2021.12.01   A készlet erejéig!
Kedvezmény 38
Megtakarítás 1 500 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Biztosan Önnek is elege van a folyamatos rendetlenségből, amit az egyes gyümölcsök megpucolása és felszolgálása során keletkezik a konyhában. A Vacu Vin gyümölcshámozó szettjével azonban véget vethet ennek, hiszen segítségével hatékonyan és könnyedén pucolhat meg szinte bármilyen frissítő finomságot. A konyhai eszköz alkalmas eper csumázására, sárgadinnye felszeletelésére, ananász felvágására, illetve narancs hámozására. Ki ne utálná utóbbi pucolását, ami utána nem csak a kezünk ragad, hanem az egész konyhapult is? Ennek azonban innentől véget vethet, ha beszerez egy gyümölcshámozó szettet. 

Gyümölcshámozó szett (eper, narancs, sárgadinnye, ananász) tartalma

A dobozban található négyféle hámozó nemcsak a tisztítást és a pucolást segíti elő, hanem jóval kevesebb lesz a kidobott felesleg. Most, hogy amúgy is rendkívül drágák a gyümölcsök, gondoljon csak bele, hogy mennyit tud spórolni egy hatékony konyhai eszközzel!

Érdemes azonban időben megvásárolni, hiszen ez a típus már csak korlátozott ideig érhető el. Amennyiben ajándékba szánná, ne feledkezzen meg pár apróságról sem, amit mellé tud csomagolni. A termék segítségével egy igazán hasznos meglepetést adhat át szerette vagy barátja számára, akinek az életét végre megkönnyítheti.

A szett 4 db gyümölcshámozót tartalmaz. A szett már csak a készlet erejéig elérhető, szerezze be időben, ha gyakran hámozza kedvenc gyümölcseit, vagy ajándékozza a szettet gyümölcskedvelő barátjának vagy rokonának.

 

Gyümölcshámozó szett (eper, narancs, sárgadinnye, ananász) működése

A dobozban található négy gyömülcshámozó megkönnyíti a tisztítást, pucolást és kevesebb felesleges kidobott gyümölcs lesz az eredménye.  

A szett tartalma:

  • epercsumázó
  • narancshámozó
  • sárgadinnye szeletelő
  • ananászszeletelő (cikkvágó nélkül)

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960618
Tömeg
250 g/db
Gyümölcshámozó szett (eper, narancs, sárgadinnye, ananász) használata

A Vacu Vin gyümölcshámozó szettje egy igen könnyedén használható, bármelyik konyhában praktikus eszköznek számító kellék. Kiválóan alkalmas eper, narancs, sárgadinnye és ananász felszolgálásához. Nem kell mást tennie, mint a hámozóval megkönnyítenie a tisztítási és pucolási folyamatot, így jóval kevesebb lesz a kidobott gyümölcs. 

Az epercsumázóval egyértelműen a csumát távolíthatja el, a narancshámozó pedig a citrus pucolásában nyújt segítséget. Ne feledkezzünk meg a sárgadinnye szeletelőről és az ananász cikkvágóról sem, amelyek télen és nyáron is hasznosak lehetnek. Használatuk egyszerű, pillanatok alatt felvághatja a finomságokat.