Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Hűtőtálcás tárolódoboz
Hűtőtálcás tárolódoboz
18 890 Ft

Hűtőtálcás tárolódoboz

Hűtőtálcás tárolódoboz
Hűtőtálcás tárolódoboz
Hűtőtálcás tárolódoboz
Hűtőtálcás tárolódoboz
Hűtőtálcás tárolódoboz
Hűtőtálcás tárolódoboz

A háztartásban sokszor okoz problémát néhány étel frissen tartása. Általában hiába próbálkozunk a zöldségek, húsok, sajtok, vagy akár a halak tárolása kapcsán, a gondoskodás egyes esetekben hiábavaló.

Remek megoldást nyújthat azonban a hűtőtálcás tárolódoboz, amelyben akár hosszabb ideig is frissen tarthatjuk az egyes falatokat, akár a hűtőszekrényen kívül. A termék alkalmas továbbá sütemények dobozálására, amiket nem szeretnénk elrejteni a vendégek és a család szemei elől. A tálca alá illeszkedő hűtőelemet azonban érdemes a fagyasztóban tartani.

Anyag
Műanyag, Szilikon és zselé, Fém
Szín
Fekete, Fém
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Funkciója
Tárolás, Tálalás
Cikkszám
8960450
Várható kiszállítás
2021.10.29
Raktáron :  2 db
18 890 Ft
Részletek

Amikor hazaérkezik a vásárlásból, akkor rögtön eszébe jut, hogy hova is tudja tenni majd a friss termékeket?

Tökéletes megoldást nyújthat azonban egy hűtőtálcás tárolódoboz beszerezése, aminek segítségével hosszabb ideig is frissen tarthatja az ételeket. A termék lehetővé teszi a halak, a húsok, a sajtok, de még a sütemények és egyéb előételek megfelelő és biztonságos tárolását. Magával viheti akár beltéri, akár egy szabadtéri eseményre is, ennek köszönhetően pedig akár grillezés vagy piknikezés során egyaránt használatba vehető. 

A rendeltetésszerű alkalmazáshoz azonban hozzátartozik, hogy a tálca alatti hűtő elemet a fagyasztóban szükséges tárolni. Csak így tartható frissen akár órákon keresztül is a felvágott és bepácolt hús, vagy éppen a hideget igénylő sütemény. Ennek hála nem olvad majd le róla a krém és a csokoládé sem. Ami pedig a többi ételt illeti, főként a magas fehérjét tartalmazó ételek esetében okozhat problémát a meleg és az ez által előforduló fertőzések. Érdemes tehát előre gondolkodni, így megelőzve a problémákat. 

A doboz többek között műanyagból, szilikonból, zseléből és fémből készült darab, amit fekete színnel egészítettek ki. A konyhában is használható darab kiválóan alkalmas a mindennapok során, de természetesen remek választások ajándékba is.

 

A Hűtőtálcás tárolódoboz hosszabb ideig frissen tartja ételeit a hűtőszekrényen kívül. Alkalmas húshoz, halhoz, sajthoz, előételekhez és süteményekhez. 

  • A hűtőszekrényen kívül hosszabb ideig frissen tartja ételeit
  • Alkalmas húshoz, halhoz, sajthoz, előételekhez és süteményekhez
  • Ideális beltéri és szabadtéri tevékenységekhez, például grillezéshez, partikhoz, piknikekhez vagy büfékhez
  • A hűtőelemet tárolja a fagyasztóban
Adatok
Cikkszám
8960450
Tömeg
930 g/db
Hasonló termékek