A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Logózott borászati kellékek, nem csak vendéglátósoknak

Borászati kellékek
Szűrés törlése
2022.10.26 10:00
Logózott borászati kellékek, nem csak vendéglátósoknak

A Vacu Vin webáruház célja, hogy minden vásárlónak és ügyfélnek az alkalomhoz illő és az igényeknek megfelelő logózott borászati kellékeket kínálja, nem csak a vendéglátásban dolgozók számára. Ezek a termékek ajándékba is adhatóak, de sok esetben a baristák, sommelierek és persze az éttermekben dolgozók veszik nagy hasznát. Nálunk egy helyen találhatja meg minden alkalomhoz és ízléshez passzoló céges ajándékot.

Logózott borászati kellékek

Nálunk a középpontban az érdeklődők és a vásárlók kívánsága áll, így olyan borászati kiegészítőket kínálunk logózva, amelyeknek bárki hasznát veheti. Fedezze fel a webáruházunk kínálatát és szerezzen örömet a cég dolgozó, az üzleti partnerek és a vendégek számára. 

A kisebb apróságok között megtalálhatja például az elegant fekete dugóhúzót, ami bár egy igen praktikus kellék akár egy ügyfél, akár egy munkatárs számára. Ezzel ráadásul egységesebb képet adhat a cégről, főként, ha mindenki kap belőle és ezt használják a vendégek kiszolgálása során. Legyen szó borászatokról vagy éttermekről, borokat mindenhol felszolgálnak, amiket bizony fel kell valahogy bontani. Éppen ezért lehet hasznos boros kiegészítő ez a dugóhúzónk.

Másik népszerű logózható borászati kellékünk a fekete elegant borhűtő, amely igen elegáns megjelenést kölcsönöz a teríték számára. A mandzsetta páramentesen hűti az italt. Használatához nem kell mást tenni, mint a fogyasztás előtt legalább 15 percre a fagyasztóba tenni. Ezt követően egyszerűen helyezze a palackra, így az egészen addig megfelelő hőmérsékleten tartja az italt, amíg el nem fogy. Mivel újrafelhasználható elemről van szó, így amellett, hogy segíti a fenntarthatóságot, gazdaságos is. Nem kell újra és újra más megoldásban gondolkodni a bor hűtésével kapcsolatban. 

A logóztatás menete

Tegye egyedivé a prémium boros kellékeket, helyezzen el logót a Vacu Vin-nél beszerezhető céges ajándéktárgyakon. A kínálatunkban található termékek nagy része logózható, de ezt nyugodtan ránk bízhatja. Egyszerűen mondja el a kívánságát, mi pedig igyekszünk azt megvalósítani. A logózást tampon nyomással, míg a fém termékek esetében gravírozással oldjuk meg. 

A megrendelt kiegészítőket csomagolva kapja kézhez. Az egyedi logózást viszont csak minimum 250 db-os megrendelés esetén tudjuk megoldani. A termékek tökéletes év végi céges ajándékként, konferencia ajándékcsomagba, belső céges használatra, promóciós termékként, de használhatóak akár márkapépítéshez is.

Miért éri meg nálunk logózott borászati kelléket vásárolni?

Nálunk középpontban van az ügyfelek kívánsága és célja. A kiváló minőségű promóciós termékeink, a logózot céges ajándékaink kedvezményes áron szerezhetőek be. Az üzleti tevékenységünk alapja a megbízható együttműködés mind a vásárlókkal, mind a beszállítókkal. Bennünk garantáltan nem fog csalódni. Időben kézhez kapja a választott boros kellékek, legyen szó dugóhúzóról vagy éppen borhűtőről egyaránt. 

Az egyedi tárgyak világa igen sokoldalú és színes, igyekszünk mindig az igényekhez passzoló termékeket forgalomba hozni. Ha tehát speciális formájú vagy anyagú, esetleg emblémázott munkaeszközre van szüksége, akkor rendeljen tőlünk bátran! 

Szeretné egyedivé tenni a prémium céges ajándékait? Az ünnepek közeledtével, díjátadók alkalmával igen praktikus megoldás egy logózott apróság, akár boros, sörös, pezsgős témában. Kevesen élnek ezzel a lehetőséggel, pedig igen praktikus, hiszen egy megjelölt terméket többen látnak, így a marketingnek is jót tesz egy kis frissítés. Ebben a cikkben logózott céges ajándékötleteket mutatunk be az Ön számára.